Contentmarketing

Waardevolle content

Content is king

Ken je die uitspraak? Met content bedoelen we alles wat mensen kunnen lezen, bekijken of naar kunnen luisteren: blogs, video’s, whitepapers, podcasts, nieuwsbrieven, foto’s, online magazines, infographics en social media updates. Wij kunnen je daarbij helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Contentmarketing

Een sterk verhaal vertellen

Goed verhaal zeg

Je wilt je bedrijf laten opvallen met online content, toch? Maar hoe pak je dit aan? Hoe verhoog je met unieke content jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid? Dit alles begint met een doordachte contentstrategie. Voor goede content is het belangrijk om duidelijk te weten tegen wie je ‘praat’ en waarom jouw verhaal boeiend is voor hen. Wij gaan jouw verhaal achter het verhaal vertellen.

Waar we dit vertellen?

Via een medium wat past bij je doelgroep én je doelstellingen. Wil je je huidige klanten op de hoogte houden? Dan zou je kunnen denken aan een e-mailmarketing met een nieuwsbrief die met regelmaat verstuurd wordt. Liever aan de slag met social media? Met een overzichtelijke contentkalender weet je precies wanneer er wat geplaatst wordt op een kanaal.

scoren met content

Behoefte aan informatie

Jouw klant zoekt zelf alle informatie op die hij of zij nodig heeft om een beslissing te maken. Als bedrijf moet je dus kunnen voorzien in die informatiebehoefte. Contentmarketing is hier dé oplossing voor.

Wij vertellen jouw verhaal

Groeien met content

We onderzoeken de ideale contentstrategie, stellen een plan van aanpak op en voeren deze succesvol uit. Dankzij een heldere rapportage weet je precies wat je investering opgeleverd heeft!

Blogs

Ben jij geen tekstschrijver? Wij wel. Onze copywriters gaan graag voor je aan de slag met het regelmaat posten van blogs op je website. Deze blogs zijn uiteraard SEO vriendelijk.

Social media content

Met een doordachte contentkalender kunnen we inhaken op de juiste momenten met aantrekkelijke visuals en waardevolle posts. Wij creëren en plaatsen de content.

Nieuwsbrieven

Meer halen uit je klantenbestand? Onze nieuwsbrief-designs stralen jouw professionaliteit uit en zijn goed leesbaar op smartphone en tablets.

Beeldmateriaal

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden". In elk cliché zit wel een kern van waarheid. Wij ondersteunen je bij fotografie en grafische elementen.

Breng content tot leven

MEER BELEVING MET EEN DIGITAAL MAGAZINE

Een digitaal magazine is dé manier om je doelgroep op een aansprekende en vernieuwende manier te bereiken! Wij vertellen jouw verhaal en ondersteunen je bij het realiseren van een online beleving.

Het begint met een idee

Wij verzorgen de rest

Contentmarketing is gericht en bedoelt voor de lange termijn. Om de grootste slagingskans van je contentmarketing te behalen, hebben we een plan nodig. Benieuwd geworden naar onze aanpak? Twijfel niet en daag ons uit.

Contentstrategie

Door samen te bepalen welke inhoudelijke content we gaan maken, voor welk moment en voor welk kanaal. Op basis hiervan maken we een contentkalender waardoor we het overzicht bewaken.

Contentcreatie

Ons team van tekstschrijvers en vormgevers gaat aan de slag. Hier ben jij uiteraard bij betrokken en moet je af en toe met ons meekijken. Hebben we je akkoord? Mooi, dan gaan we het verspreiden!

Content planning

Als we de content hebben, zorgen wij ervoor dat het op de juiste kanalen wordt geplaatst. Door alle content meetbaar te maken, krijg je daadwerkelijk inzicht in het effect ervan. Hier kijken we graag samen met je naar.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen