Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Meer website bezoekers door online adverteren

online adverterenOnline advertising is het containerbegrip voor het adverteren via online media. Wil je meer relevante bezoekers naar je website trekken dan is online adverteren de moeite van het overwegen waard. Eén van de meest bekende vormen is het adverteren in zoekmachines via Google Adwords en Bing Ads, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA). Maar er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van online adverteren. Bijvoorbeeld de gesponsorde berichten en advertenties op Facebook die je elke dag op je timeline voorbij ziet komen.

Voordelen van online adverteren

 • Relatief goedkoper
  Met online adverteren kunnen we tegen relatief geringe kosten je gewenste doelgroep bereiken. De prijs voor de advertentieruimte wordt veelal bepaald door kosten per klik (CPC) of kosten per duizend vertoningen (CPM). Dit houdt in dat je pas betaalt als gebruikers je advertentie hebben gezien óf zelfs pas als ze erop geklikt hebben.
 • Doelgericht
  Online adverteren geeft je de mogelijkheid om heel doelgericht de gewenste doelgroep te bereiken. Het is namelijk mogelijk om je advertenties te specificeren naar locatie, datum, tijd en zoekgedrag. Je doelgroep weet je website nu nog sneller te vinden.
 • Meetbaar
  Het effect van je online advertenties is goed te meten via verschillende tools. Door het juist instellen van je online doelen houden we altijd de voortgang van je campagne in de gaten. Op deze manier is het voor ons mogelijk om adequaat te reageren en je campagne tijdig bij te sturen.
 • Remarketing
  Met remarketing is het mogelijk om eerdere bezoekers van je website te herkennen en opnieuw te benaderen. Door mensen die al eens je website of webshop bezocht hebben te herinneren aan jouw dienst of product, is de kans groot dat er daadwerkelijke conversie plaatsvindt.

De werkwijze van Websteen

Welk online kanaal voor jouw bedrijf het meest geschikt is stellen we vast op basis van de doelgroepanalyse die we voor je uitvoeren. Wie is je doelgroep en waar bevindt die zich? Vanuit hier gaan we je online campagne inrichten en optimaliseren. Wij implementeren je campagne en blijven deze continu voor je optimaliseren zodat we er het maximale rendement uit kunnen halen. Van begin tot eind staan we voor je klaar en houden we uiteraard altijd rekening met je mediabudget.

Terug naar Online marketing

HomeOnline marketingOnline adverteren