Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Adverteren met Google AdWords / Google Ads

Adverteren in Google AdWords / Google AdsAdverteren in Google is één van de meest resultaat gericht vormen van online adverteren. Google AdWords (binnenkort omgedoopt tot Google Ads) is het advertentieplatform van Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Je kunt met Google AdWords / Google Ads advertenties plaatsen die getoond worden boven de gewone zoekresultaten. Dit wordt door Google per klik afgerekend, je betaalt dus alleen als er resultaat is.

Wat kost een Google AdWords / Google Ads campagne?

Om Google AdWords / Google Ads goed en met rendement toe te passen is best de nodige ervaring en deskundigheid nodig. Samen met jou bepalen wij de doelen, de targeting en het budget van de campagnes. Het opzetten, optimaliseren en onderhouden van de campagnes nemen wij voor jou helemaal uit handen.

  • Geen langdurige contracten
  • Persoonlijk benadering
  • Wekelijks onderhoud en beheer
  • Heldere en duidelijke maandrapportages
  • Supportdesk voor vragen en advies
  • Optioneel ook op Bing Ads
Light Basic Custom
Advertentiebudget Indicatie per maand € 200,- / € 400,- per maand € 400,- / € 800,- per maand € 800,- of meer per maand
Onderhoud & optimalisatie Voor optimaal rendement + + + + + +
Maandelijkse rapportage Monitoren van de doelen Maandelijks per e-mail Maandelijks per e-mail & telefonisch Maandelijks per e-mail & telefonisch
Prijzen
€ 150,- per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 350,-
€ 250,- per maand
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

€ 500,-
Op aanvraag
excl. advertentiebudget

Eenmalige opstartkosten:

op aanvraag

Voordelen van adverteren met Google Ads

  • Je betaalt pas voor je advertentie wanneer er ook daadwerkelijk op geklikt is (Cost Per Click).
  • Wij kunnen heel goed meten welke zoekwoorden conversies opleveren en daarop bijsturen.
  • Je advertentiebudget is eenvoudig aan te passen waardoor je nooit onverwachte uitgaven hoeft te doen.

Onze werkwijze

Adverteren met Google AdWordsWij vinden het belangrijk om van tevoren het doel van de campagne helder te hebben. Wil je meer bezoekers naar je website? Moeten mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief of wil je je sales verhogen? Zodra je doel voor ons duidelijk is gaan we aan de slag met een campagnevoorstel waarin we uiteraard rekening houden met jouw wensen en budget. Na het inrichten en implementeren van de campagne monitoren wij deze en sturen tijdig bij zodat je gewenste doel wordt gehaald. Wij houden je op de hoogte in een periodieke rapportage.

Targeting op specifieke zoekwoorden

Bij Google AdWords / Google Ads kun je adverteren op jouw specifieke zoekwoorden (bij Google bekend als keywords). Wanneer een gebruiker jouw zoekwoord of zoekwoordcombinatie intypt in Google wordt jouw advertentie getoond. Adverteren in Google biedt jou als adverteerder veel mogelijkheden om je expliciet te richten op je doelgroep. Zo is het mogelijk om geografisch te targetten, maar ook kun je instellen dat je advertentie alleen op specifieke dagen of tijdstippen getoond moet worden. Het voordeel daarvan is dat je veel gerichter bezoekers naar je website trekt.

Terug naar Online adverteren