Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Adverteren met banners voor branding en remarketing

Websteen is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van display advertising campagnes. Display advertising is beeldreclame op het internet. De beeldreclame wordt in deze context vaak bannering genoemd. De beeldadvertentie op zich zelf is een banner. Deze banners zijn in er in tientallen formaten en zie je veelal terug op media websites en social media.

Een display advertising campagne kan worden ingezet om meer naamsbekendheid of websitebezoekers te krijgen. Wanneer je een Google AdWords campagne (tekstadvertenties) hebt ingezet, kun je het effect van adverteren vergroten door dit aan te vullen met een display campagne. Onze marketeers vertellen je hier uiteraard graag meer over.

Wat kost display adverteren met banners?

STARTER BASIC COMPLETE
Banners Formaten en ontwerp 3O.b.v. jouw huisstijl 10O.b.v. jouw huisstijl 20O.b.v. jouw huisstijl
Toepassing Branding en remarketing ✔︎ ✔︎ ✔︎
Animatie Inclusief interactieve CTA ✔︎ ✔︎ ✔︎
Rapportage Prestaties en kosten Maandelijks per e-mail Maandelijks per e-mail Maandelijks per e-mail
Prijzen
€ 45,- per maand
excl. advertentiebudget

Opmaakkosten bannerset:

€ 299,-
€ 45,- per maand
excl. advertentiebudget

Opmaakkosten bannerset:

€ 499,-
€ 45,- per maand
excl. advertentiebudget

Opmaakkosten bannerset:

€ 699,-

DISCLAIMER: Prijzen zijn op basis van display campagne configuratie via Google Ads, excl. BTW en advertentiebudget.


Display Advertising voorbeeld bannerformaten

Een display campagne kan uit tientallen verschillende soorten banners bestaan. Het is slim om met zo veel mogelijk verschillende formaten banners te werken zodat je op veel websites gezien kunt worden.

Display advertising strategie

Onze marketeers streven naar het hoogste resultaat en zullen een display campagne niet zomaar inzetten. In de advertentiestrategie wordt het doel van de display advertenties bepaald. Vanuit hier maken wij bewuste keuzes wat betreft de banner formaten, de vormgeving van de banners en de teksten en knoppen die in de banners zijn opgenomen. Op basis van de doelstelling en doelgroepbeschrijving worden display banners in bepaalde regio's, op bepaalde tijdstippen en op bepaalde websites juist wel of niet ingezet.

Twee soorten display advertising

Display advertising branding campagne
Branding

Er worden beeldadvertenties getoond op verschillende websites om jouw merk onder de aandacht te brengen en zo veel mogelijk websitebezoeken te verkrijgen. Wij kunnen de advertenties op websites vertonen die overeenkomen met de interesses in jouw doelgroepbeschrijving.

  Dispay advertising remarketing

Remarketing

Jouw websitebezoekers worden getarget en opgeslagen in een aparte advertentiedoelgroep. Er worden beeldadvertenties getoond aan deze groep op allerlei verschillende websites om de voormalige websitebezoekers nog eens te interesseren voor jouw merk of product.

Display advertentienetwerken

Er zijn veel verschillende netwerken waarop display advertenties kunnen worden vertoond. De advertentienetwerken van Google, Facebook en LinkedIn zijn het meest bekend. Er zijn ook mediawebsites die zelfstandig advertentieruimte voor display advertenties aanbieden. Bijvoorbeeld Nu.nl en De Telegraaf. Voor grootschalige campagnes past Websteen programmatic advertising toe, waarbij er cross-device, cross-platform en cross-media geadverteerd kan worden met geavanceerde targeting en retargeting technologie. Wil je meer weten over de meest geschikte advertentienetwerken, technologiën en display advertentiekosten? Neem dan contact met ons op.

Bannerset voor een display campagne laten maken?

Wanneer je aan de slag gaat met display adverteren is er beeldreclame nodig. Dit zijn de banners. Een bannerset kan bestaan uit wel 20 verschillende formaten advertenties. Het ontwerpteam van Websteen is zeer ervaren met het ontwikkelen van banners. Wij kunnen veel voorbeelden laten zien van banner advertentiecampagnes. Graag vertellen wij u ook hoe tekst en beeld in banners u kan helpen aan meer kliks en websitebezoekers! Neem contact met ons op voor een goed advies.

Tarieven

Voorbeelden van banners

Display banner animatie voor Veronica top 1000 allertijden  
Display banner animatie voor ActivLease
  Display banner design voor KNVB
Display banner design voor Mogelijk Vastgoedfinancieren   Display banner design voor Dutch Seating Company   Display banner design voor Livera
Display banner design voor Jan Hop  

Display banner design voor Svala Auto

  Display banner design voor Vireo Auto
Display bannersets design voor Finodex  

Display banner design voor Van Trigt

 
Display banner design voor Roetfilter-Cleaning.com
Terug naar Online adverteren