SEO

Gratis klikkeN? JA, DOE MAAR!

Werken aan je vindbaarheid

Binnen enkele dagen bovenaan in Google. Dat sprookje gaan we je niet verkopen. Zoekmachine optimalisatie, oftwel SEO, is een effectief middel, maar vraagt wel om geduld. Laten we eens kijken hoe snel we met jouw website resultaat kunnen boeken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Leg het nou eens uit

Hoe werkt een zoekmachine?

Het internet is groot. Het bestaat uit miljarden websites, die elk een aantal pagina’s bevatten. We begrijpen dan ook allemaal hoe nuttig zoekmachines zijn in het filteren van deze chaos. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk?

Crawling & indexering

Wanneer een zoekterm in een zoekmachine is ingevoerd, maakt de zoekmachine gebruik van zogenoemde 'spiders' of 'bots' die websites pagina voor pagina scannen op bruikbare inhoud. Zodra de zoekmachine een pagina heeft bezocht, ontcijferen ze de code en worden er geselecteerde stukken opgeslagen in enorme databases.

Relevantie

Een zoekmachine kiest natuurlijk niet zomaar de volgorde van de zoekresultaten. Er zijn ingewikkelde algoritmes die naar honderden details kijken om te bepalen welke pagina's het meest relevant zijn voor een zoekopdracht. Niet alleen wordt er gekeken naar de content, ook factoren als backlinks, unieke content en interne links spelen een belangrijke rol.

Techniek

Een technisch geoptimaliseerde website zorgt ervoor dat je bezoekers graag gebruik maken van je website. Dat zorgt ervoor dat de relevantie van je website stijgt, wat vervolgens weer beloond wordt met een hogere ranking door Google. Met technische problemen, zoals 404-meldingen of lange laadtijden sta je dus direct 1-0 achter. Zonde!

Zoekmachine optimalisatie

Daar doe je het voor

Het belang van SEO content

Google is de grootste zoekmachine ter wereld en dat willen ze graag blijven. Om dat te blijven moeten zij een zoeker de meest waardevolle, relevante, unieke en kwalitatieve resultaten geven. Past jouw website niet helemaal in dit ideaalbeeld... dan zul je ook niet getoond worden.

"IEDEREEN KOMT ALS JE SEE-JOO ROEPT"

Hier kunnen we je mee helpen

Ondanks dat jouw Websteen website altijd voldoet aan de laatste Google eisen, technisch tip-top in orde en up-to-date is, moet je toch voortdurend aan de slag met het optimaliseren van je content. We horen je denken "Daar heb ik helemaal geen tijd voor!". Klopt! Daarom kun je het gerust aan ons uitbesteden.

 

Zoekwoordenonderzoek

Het vinden én bepalen van de juiste zoekwoorden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet voor ons! Je krijgt van ons gewoon een lijst met kansvolle zoekwoorden.

SEO scan & advies

Als webbouwer weten wij precies waar zoekmachines gek op zijn. Van techniek tot laadsnelheid en content. Wij weten altijd verbeterpunten te vinden.

Actuele ranking

Krijg inzicht in de huidige posities per zoekwoord en landingspagina's en vergelijk deze met die van je directe concurrentie. Is dat te zien dan?! Jazeker!

On-page SEO

Wij checken graag even of je alle on-page SEO factoren netjes hebt ingevuld. Van kopjes tot metagegevens en de namen van je afbeeldingen.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen