Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

De content van je website wordt geoptimaliseerd

Onder content verstaan we de inhoud van jouw website. Hiermee worden naast de tekst en afbeeldingen op een pagina ook de metagegevens bedoeld. Metagegevens zijn gegevens die iets vertellen over de webpagina, maar die gegevens zijn niet te zien op de pagina zelf zoals paginatitels (page title) en omschrijvingen (description). De metagegevens, vooral de page title en de description, zijn belangrijk voor zoekmachines. Deze twee gegevens worden namelijk getoond in de organische zoekresultaten. Het is belangrijk dat deze aantrekkelijk geschreven zijn met een goede call-to-action.

Content optimalisatie

Heading tags: koppen boven teksten

Om teksten op je website zoekmachine vriendelijker te maken, gebruiken we de zogenoemde heading tags. Dit zijn de koppen bovenaan je teksten. Voor je bezoeker is het handig, het helpt bij scannen van je teksten. Zoekmachines die je pagina indexeren gebruiken de heading tags om te bepalen waar je pagina over gaat. De belangrijkste zoekwoorden, die we met behulp van het zoekwoorden onderzoek hebben verkregen, verwerken we op volgorde van belang in je tekst in de header tags. Hierdoor weet de zoekmachine dat de pagina relevant is voor dit specifieke zoekwoord. Het is goed om te onthouden dat de webteksten die wij schrijven in eerste instantie worden geschreven voor de doelgroep en daaruit optimaliseren wij ze voor zoekmachines. Content optimalisatie is een belangrijke factor op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Interne links

Interne links zijn alle links binnen je eigen website. Het zijn de links die verwijzen van de ene pagina naar de andere pagina binnen je website. Als je goed gebruik maakt van interne linkbuilding, heeft dit direct positieve gevolgen voor de zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat je website een SEO-vriendelijke structuur krijgt die zoekmachines als Google helpen bij het indexeren van je webpagina's.

Terug naar Zoekmachine optimalisatie