Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Linkbuilding voor hoge posities in Google?

Inkomende links bepalen voor een groot gedeelte deLinkbuilding voor hoge posities in Google? autoriteit van je website. Elke backlink (link van een externe website naar die van jou) ziet de zoekmachine als een stem voor je website. In onze ogen een helder verhaal want des te meer links je naar jouw website hebt des te belangrijker de content erop zal zijn. Maar ook hierbij geldt dat het niet gaat om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Dit houdt in dat de website die naar jouw website linkt betrouwbaar en bovenal relevant moet zijn.

Een duurzame linkstructuur

Linkbuilding is in de realiteit een stuk complexer dan de bovenstaande uitleg. Voor een duurzame linkstructuur moet je rekening houden met verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld niet geloofwaardig als je aantal backlinks op één dag extreem groeit of als je een link vanaf een website uit een compleet andere branche hebt. Het is dan ook niet aan te raden om je links te kopen of te ruilen. Zoekmachines herkennen dit onmiddellijk en straffen dit af met een lagere positie in de zoekresultaten. Een goede linkbuilding strategie is essentieel voor SEO en het uitvoeren ervan is een continue bezigheid.

Je kan linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding vereist inzicht en kost veel tijd. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke voorwaarden grote zoekmachines als Google stellen aan een kwalitatieve backlink. Wij bedenken voor jou een linkbuilding strategie die naast het verhogen van het aantal relevante links, ook bijdraagt aan het vergroten van je naamsbekendheid. Ons team gaat graag aan de slag voor jouw website en blijft zich aanpassen aan de door Google gestelde richtlijnen, waardoor een hoge notering in de zoekresultaten mogelijk is.

Terug naar Zoekmachine optimalisatie