Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

De techniek van je website wordt geoptimaliseerd

Technische optimalisatieDe mobiele telefoon en de tablet spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het is essentieel dat jouw website geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. De mobiele internetgebruiker verwacht van jouw website dat deze snel laadt. Om dit te realiseren maken wij elke website responsive zodat de website zich vanzelf aanpast aan het formaat van het scherm. Hierbij is het belangrijk dat de afbeeldingen op jouw website volledig geoptimaliseerd zijn, de links op een pagina goed te selecteren zijn en de navigatie duidelijk zichtbaar en goed te gebruiken is.

Naast de mobiele internetgebruiker, hechten zoekmachines veel waarde aan gebruikerservaringen en leesbaarheid van de website. Door een betere leesbaarheid van je site, krijg je een hogere notering in de zoekresultaten. Belangrijke vragen die hierbij gesteld worden zijn:

  • Hoe zit jouw website qua structuur in elkaar?
  • Hoe hoog scoort jouw website op basis van snelheid?
  • Zijn de URL’s van jouw website kort en duidelijk?

De visie van Websteen op technische optimalisatie

Bij Websteen doen wij er alles aan om de techniek achter jouw website te blijven optimaliseren. Een site die wat betreft techniek up-to-date is komt hoger in de resultaten van zoekmachines. Hoewel technische optimalisatie vaak wordt vergeten of onderschat is het cruciaal voor je vindbaarheid. Jouw website kan qua content en linkbuilding namelijk goed in elkaar zitten, maar zonder een goede basis is alle moeite vrijwel voor niks. Technische optimalisatie is een factor die zeker meespeelt in het hoger komen in de zoekresultaten. Wij maken sites waarbij we gebruikmaken van de modernste technieken en wij blijven doorontwikkelen.

Terug naar Zoekmachine optimalisatie