Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Advies als integraal onderdeel van onze werkwijze en samenwerking

De online marketeers van Websteen gaan niet zomaar aan de slag. Graag willen wij eerst weten wat u wilt bereiken of hoe u online media in zou willen zetten in lijn met uw bedrijfsstrategie. Wij zullen altijd een blik werpen op eventuele online media die u tot nu toe al heeft ingezet. Voor elke ambitie is er uiteindelijk een passende strategie.

 

Een adviseringstraject van Websteen heeft diverse dimensies. Wij starten veelal met een scan van uw website en social media waarop basis van wij je dan een aantal ‘quick wins’ voorschotelen. Heb je een groter campagnebudget beschikbaar of wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn van online marketing? Dan organiseren wij voor jou graag een persoonlijke, strategische workshop. Online vindbaarheid, doelgroepen profileren, concurrentie analyses en sales funnels kunnen hier ter sprake komen.

 

De volgende stap. Wat volgt er na een goed advies?

Zijn de 'quick wins' voor uw organisatie blootgelegd? En weten wij wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt? Dan kunnen we aan de slag uw website, social medie strategie of online campagne. Echter, goede technieken zijn niets zonder een goede boodschap. De basis van die boodschap, wat u te vertellen heeft, leggen wij vast in een creatief concept. Lees meer over een creatief concept »

Home>Online marketing>Advisering & Begeleiding