Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Dit is wat we maakten voor onze klanten

Websites

One pager website voor Damstra Vastgoed

Damstra Vastgoed is actief in renovaties en (her)ontwikkeling van residentieel vastgoed. Met een eigentijdse visie ontwikkelen ze comfortabele, eigentijdse en duurzame woningen met aandacht voor de kleinste details in ontwerp en afwerking. Over ontwikkelen gesproken... wij maakten de nieuwe website. 

bekijk de website

Websites, Online marketing

Website voor Mogelijk BV

Ontwikkel een slimme website welke in één oogopslag duidelijk maakt wat wij doen. Dit was de uitdaging die wij van Mogelijk BV kregen. Mogelijk BV brengt zakelijk hypothecaire leningen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Het resultaat: een overzichtelijke website inclusief conversieverhogende rekentool.

bekijk de website

Websites

Webshop voor Rebel & Rose

Voor Rebel & Rose ontwikkelden wij diverse webwinkels voor de Europese markt. Rebel & Rose onderscheidt zich door mooie, unieke, kwalitatief goede armbanden aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

bekijk de webshop

Websites

Mobile First website voor Bergnet

Bergnet is één van de grotere autohulpdiensten in Nederland. Websteen maakte deze mobile first website. De site bevat diverse calculators om online pechhulp of autotransport te kunnen regelen.

bekijk de website

Websites, Online marketing

Website en online marketing voor ATM-Chiptuning

ATM is de tuner van Nederland. Websteen verzorgt al sinds de oprichting de website én online marketing voor ATM-Chiptuning. Het resultaat zo'n 500.000 bezoekers en bijna 15.000 conversies per jaar.

bekijk de website

Websites

Website voor Rodeo Software B.V.

Rodeo is het heldere, intuïtieve project management platform voor creatieve teams. Websteen ontwikkelde deze drietalige conversiegerichte website incl. gebruiksvriendelijk Content Management Systeem.

Bekijk de website

Websites

Site voor ActivLease

ActivLease is een vooruitstrevende lease intermediair die ondernemers helpt met al hun mobiliteitsvraagstukken.

bekijk de website

Websites

Website voor Kop of Munt online!

Kop of Munt is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland. Dit maakte voor ons de uitdaging des te groter om een overzichtelijke en creatieve website te ontwikkelen. Belangrijk was natuurlijk dat de website de klanten van Kop of Munt zou aanspreken. Oordeel zelf...

bekijk de website

Online marketing

Bannerset voor Veronica

Voor de TOP 1000 campagne "Muzikale meesters" van Radio Veronica realiseerde Websteen diverse sets display banners.

Meer over bannersets

Websites, Online marketing

Webshop voor Siersma Wijnadvies

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe website voor Siersma Wijnadvies uit Huizen. De website is, naast een informatieplatform over wijnen en de wijnwinkel, ook dé webshop waar je snel en eenvoudig overheerlijke wijnen kunt bestellen.

bekijk de webshop

Websites, Online marketing

Website voor Van Vliet Kastanjehout

Voor Van Vliet Kastanjehout ontwikkelde Websteen, in samenwerking met Marcia Teeuwen ( diezijnvanmij ), een responsive website én digitaal magazine met volop ruimte voor beelden, projecten en producten.

bekijk de website    bekijk het magazine

Websites

Website voor WaterSpaarders

Samen met Young Crowds, specialisten in educatieve content heeft Websteen de website voor WaterSpaarders ontwikkeld. De site is gericht op kinderen en leerkrachten en volwassenen met als doel om samen warm water te besparen.

Bekijk de website

Websites

Website voor Nutriprof

Nutriprof levert, samen met zo'n 150 dealers, een breed producten programma voor veehouders. Websteen maakte een informatieve site voor Nutriprof.

bekijk de website

Websites, Online marketing

Site voor Rijn & Vecht Projectontwikkeling

Ontwikkel een frisse, overzichtelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines als Google en zorgt voor extra leads. Met deze opdracht is Websteen aan de slag gegaan voor Rijn & Vecht Projectontwikkeling.

bekijk de website

Websites

Website voor Lakenvelder Investment Group

In samenwerking met Lime C hebben wij de nieuwe website voor Lakenvelder Investment Group gemaakt. Lakenvelder Investment Group ontwikkelt hoogwaardige, duurzame residentiële-, zorg- en hotelprojecten op uitstekende locaties.

Bekijk de website

Diverse websites voor Brainnet
Websites, Online marketing

Diverse websites voor Brainnet

Voor Brainnet ontwikkelden wij een nieuwe website, diverse online platforms en maken we periodiek een online magazine. Het doel? Brainnet positioneren als kennisspecialist door relevante content te ontwikkelen en te delen met verschillende doelgroepen.

Bekijk deze case
Websites, Online marketing

Website voor Kloosterman Exclusief

Van concept naar ontwerp en realisatie. Websteen heeft de website voor Kloosterman Exclusief in het Arsenaal in Naarden ontworpen en vervolgens ontwikkeld volgens de laatste richtlijnen van Google. Ook de teksten, Google Adwords en Facebook campagnes zijn door Websteen verzorgd.

bekijk de website

Websites

Webshop & Retailstore voor KYBOE!

KYBOE! watches are the biggest and boldest on the planet, offering creative and stylish designs inspired by the vibrant and colorful tulip fields of the Netherlands. Websteen ontwikkelde de responsive webshop en retailstore voor KYBOE! Bij de realisatie van de webshop stonden beleving en bestelgemak centraal.

bekijk de webshop

Recruitment campagne voor HEMA
Online marketing

Recruitment campagne voor HEMA

Voor het vernieuwde foodconcept van HEMA hebben wij een recruitment campagne bedacht en uitgevoerd om zo veel mogelijk foodlovers te bereiken én uit te nodigen voor de recruitmentdagen in Tilburg.

Bekijk deze case
Websites

Website voor Flexbrain

Flexbrain is 2017 begonnen met een totaal vernieuwde website. Niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop genomen. De uitstraling van de website past beter bij de persoonlijkheid van Flexbrain: open, betrokken en transparant.

bekijk de website

Websites

Website voor de VSOP

De VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties) is de koepelorganisatie voor zeldzame en genetische aandoeningen in Nederland. Websteen heeft de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

bekijk de website

Websites

Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn

Na een aantal jaren van trouwe dienst moest de oude site van Bouwbedrijf Tom van Garderen uit Baarn toch wijken voor een frisse, moderne en mobielvriendelijke website. De nieuwe website is tevens voorzien van een eigen review systeem hetgeen de conversies op de site zal stimuleren.

Bekijk de website

Websites

Website voor VanWaarde

Samen met AK ontwerp ontwikkelden wij de gloednieuwe website voor VanWaarde. VanWaarde helpt organisaties om een duurzaam toekomstperspectief te ontwikkelen in de vorm van een toekomstvisie en -strategie.

Bekijk de website

Websites

De Nederlandse Hersenbank

Voor De Nederlandse Hersenbank, onderdeel van het Nederlands Herseninstituut, ontwikkelden wij een tweetal nieuwe websites, diverse webapplicaties en onder andere een campagnesite. Alle communicatie-uitingen zijn toegespitst op de verschillende doelgroepen en uiteraard volledig mobielvriendelijk.

Bekijk de website

Websites

Campagnesite voor WaterSpaarders

Samen met Young Crowds, specialisten in educatieve content heeft Websteen een campagnesite voor WaterSpaarders ontwikkeld. De site is gericht op kinderen en leerkrachten en volwassenen met als doel om samen 5 miljard liter warm water te besparen door maximaal 5 minuten te douchen.

bekijk de campagnesite

Websites

Website voor de Van Baaren Stichting

Deze stichting ontwikkelt en ondersteunt initiatieven op het gebied van ouderenzorg, kinderopvang, gezondheidszorg, onderwijs en cultuur. Wij ontwikkelde de site incl. quickscan.

Bekijk de website

Websites

Website voor Bridgewell

Bridgewell is al sinds 2005 klant van Websteen. Voor Bridgewell verzorgen wij o.a. de website en e-mailmarketing. Bridgewell bemiddelt financiële professionals in specialistische, management en directieposities.

bekijk de website

Websites

Website voor Dyno-Chiptuningfiles.com

De website van Dyno-Chiptuningfiles.com is voorzien met een geheel vernieuwd webdesign met een opvallende header foto voor de échte autoliefhebber. De website is zeer overzichtelijk waardoor je als bezoeker eenvoudig kunt navigeren, inloggen en een order kunt plaatsen.

bekijk de website

Reclame drukwerk

Flyer ontwerp voor BIN-EDI

BIN-EDI bevordert implantologie in Nederland en brengt patiënt en implantoloog samen. Deze flyer vertelt in het kort hoe de organisatie te werk gaat en voor wie zij wat kan betekenen.

Lees meer over reclame drukwerk

Reclame drukwerk

Flyer ontwerp voor fit20

fit20 biedt personal fitness aan waarbij je in 20 minuten hebt gesport zonder te zweten. Om fit20 op de kaart in Huizen te zetten heeft Websteen een online en offline campagne opgezet, waarbij deze opvallende flyer voor veel nieuwe klanten heeft gezorgd.

Lees meer over reclame drukwerk

Huisstijlen

Briefpapier en envelop ontwerp voor ARES

ARES fysiotherapeuten en personal trainers helpt jou met verstandig bewegen. Om de huisstijl door te voeren op alle communicatiemiddelen hebben wij onder meer het briefpapier en de envelop opgemaakt.

Lees meer over huisstijlen

Huisstijlen

Huisstijl ontwerp voor Musical Almere

Musical Almere is één van de grootste actieve musicalverenigingen van Flevoland. Websteen hielp deze musical vereniging met een ontwerp voor een opvallend, krachtig en visueel logo. Het logo overlapt dans en zang als symbool voor musicals.

Lees meer over huisstijlen

TV-inruilactie voor Electro World
Online marketing

TV-inruilactie voor Electro World

Voor de TV-inruilactie van Electro World hebben wij ons ingezet voor meerdere vestigingen van Electro World. Tijdens deze actie was het mogelijk om een oude flat-TV in te ruilen voor korting.

Bekijk deze case
Huisstijlen

Huisstijl ontwerp voor De Keten

Het nieuwe bedrijf De Keten was opzoek naar een knallend en opvallend logo met bijpassende huisstijl. In samenwerking met Lime C is Websteen aan de slag gegaan met een huisstijl die kracht, betrouwbaarheid, menselijkheid en stabiliteit uitstraalt. 

Lees meer over huisstijlen

Reclame drukwerk

Reclame drukwerk voor Vireo Auto

Bij Vireo Auto, onderdeel van de Stern Groep, wordt een online campagne regelmatig ondersteund met offline communicatie. Websteen realiseert voor Vireo Auto brochures, flyers, direct mail campagnes en showroommaterialen.

Lees meer over drukwerk

Huisstijlen

Logo ontwerp voor DermaPlus

DermaPlus, de specialist in permanente make-up, was op zoek naar een nieuwe uitstraling. Websteen maakte een passende huisstijl met frisse kleuren voor het bedrijf.

Lees meer over huisstijlen

Landelijke campagne voor Phonak
Websites, Online marketing

Landelijke campagne voor Phonak hooroplossingen

Websteen heeft door middel van een landingspagina en Facebook campagnes diverse lokale opticiens (online) ondersteund bij het verkopen van het oplaadbare hoortoestel de Audéo B-R.

Bekijk deze case
Reclame drukwerk

Flyer ontwerp voor Tandartsen om de Noord

Tandartsen om de Noord is een moderne en innovatieve tandarts die je op je gemak stelt. Voor een lokale campagne maakte Websteen de communicatie en het ontwerp voor deze flyer.

Lees meer over reclame drukwerk

Huisstijlen

Huisstijl ontwerp voor De Haarkunstenaar

Kapster aan huis en wimperstyliste De Haarkunstenaar had behoefte aan een compleet nieuwe huisstijl. Websteen zette een chique moderne huisstijl op en realiseerde onder meer een modern logo, visitekaartje, flyers en nog veel meer.

Lees meer over huisstijlen

Online marketing

Social media marketing voor Livera

Alsof een vriendin het tegen je zegt. Op die manier communiceren wij voor diverse Livera winkels op social media. Het lingerie product vraagt om social media communicatie die vertrouwd aanvoelt. De marketeers van Websteen zijn verantwoordelijk voor de wekelijkse invulling van onder meer Facebook.

Meer over social media marketing

Huisstijlen

Flyer ontwerp voor Bosch Car Service

Diverse Bosch Car Service bedrijven besteden hun marketingactiviteiten uit bij Websteen. Voor een nieuwe locatie in Zeist maakten wij diverse campagne materialen op, waaronder deze drieluik flyer.

Lees meer over reclame drukwerk

Reclame drukwerk

Rollup banner voor Vireo Auto

Vireo Auto, onderdeel van de Stern Groep, heeft voor de wachtende klanten in de vroege morgen een gratis ontbijtje klaar staan. Om bezoekers hierop te wijzen, ontwierp en leverde Websteen deze rollup banner.

Lees meer over reclame drukwerk

Huisstijlen

Huisstijl ontwerp voor File-service.com

Het nieuwe platform File-service.com faciliteert in het uitwisselen van chiptuning bestanden tussen tuners en hun dealers. Het logo straalt snelheid en techniek uit, wat staat voor de fast file service.

Lees meer over huisstijlen

Online marketing

Social media marketing voor Camping Terpstra

Hoe kun je het hele jaar in contact blijven met jouw jonge doelgroep als je een seizoensgebonden onderneming hebt? Websteen vulde deze vraag in met gerichte contentmarketing. Nu zijn onze marketeers met succes verantwoordelijk voor de invulling van het blog en alle social media kanalen.

Meer over social media marketing

HomeKlanten