Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Dit is wat we maakten voor onze klanten

Bekijk hieronder de door Websteen ontwikkelde websites, digitale magazines en online marketingcampagnes.
Uiteraard is er ook een klantenlijst beschikbaar.

Website en online marketing voor Roetfilter-Cleaning.com

Bij Roetfilter-Cleaning.com zijn er drie verschillende manieren om uw roetfilter te laten reinigingen. Zo kunt u een roetfilter bij ons afleveren of opsturen om het roetfilter door ons te laten reinigen. En als u niet technisch bent weggelegd, dan kunt u het (de)monteren van uw roetfilter ook aan ons laten uitbesteden.

Websteen verzorgde de huisstijl, de website en daarnaast natuurlijk de online marketing campagnes. Een roetfilter laten reinigen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bekijk de website

Mobile First website voor Bergnet

Bergnet is één van de grotere autohulpdiensten in Nederland. Bergnet levert 24/7 pechhulp, autotransport en hulp bij schade aan uw auto in de regio's Amsterdam, Amersfoort, Flevoland, 't Gooi en Haarlem.
Websteen verzorgde het ontwerp en de realisatie van deze mobile first website. De website bevat diverse calculators om snel en eenvoudig pechhulp of autotransport te kunnen regelen.

bekijk de website

Site voor Rijn & Vecht Projectontwikkeling

Ontwikkel een frisse, overzichtelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines als Google en zorgt voor extra leads. Met deze opdracht is Websteen aan de slag gegaan voor Rijn & Vecht Projectontwikkeling.

bekijk de website

Website voor Myflex

Als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) helpt Myflex organisaties bij het inhuren van extern personeel. Websteen ontwikkelde in samenwerking met Lime C de volledige website voor Myflex: ontwerp, bouw, tekst en fotografie.

bekijk de website

Webshop voor Siersma Wijnadvies

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe website voor Siersma Wijnadvies uit Huizen. De website is, naast een informatieplatform over wijnen en de wijnwinkel, ook dé webshop waar je snel en eenvoudig overheerlijke wijnen kunt bestellen.

bekijk de webshop

Website voor Dyno-Chiptuningfiles.com

De website van Dyno-Chiptuningfiles.com is voorzien met een geheel venieuwd webdesign met een opvallende header foto voor de échte autoliefhebber. De website is zeer overzichtelijk waardoor je als bezoeker eenvoudig kunt navigeren, inloggen en een order kunt plaatsen. 

bekijk de website

Website voor Kloosterman Exclusief

Van concept naar ontwerp en realisatie. Websteen heeft de website voor Kloosterman Exclusief in het Arsenaal in Naarden ontworpen en vervolgens ontwikkeld volgens de laatste richtlijnen van Google. Ook de teksten zijn door Websteen verzorgd.  De komende tijd zal gestart worden met het opbouwen van de online marketing campagnes via Google Adwords en Facebook Advertising.

bekijk de website

Website en online marketing voor ATM-Chiptuning

ATM is gespecialiseerd in het verbeteren van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen. Websteen verzorgt al sinds de oprichting de website én online marketing voor ATM-Chiptuning. Het resultaat zo'n 500.000 bezoekers en bijna 15.000 conversies per jaar.

bekijk de website

Website voor de VSOP

De VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties) is de koepelorganisatie voor zeldzame en genetische aandoeningen in Nederland. Websteen heeft de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

bekijk de website

Website en online marketing voor CoffeeClick

CoffeeClick is de specialist die al uw zorgen over koffievoorziening op kantoor uit handen neemt. Een simpel transparant all-in concept met een vast tarief per kop.

Websteen verzorgde het ontwerp en de realisatie van de website. Tevens zijn wij ook nauw betrokken bij het online marketing traject, van advertising via Google, Bing en LinkedIN tot aan de Marketing Automation.

bekijk de website

Website voor Van Vliet Kastanjehout

Specialist en dé leverancier van duurzaam Europees hout, al meer dan 20 jaar ervaring en houtkennis in de groene-, recreatie-, gww- en industriële sector.

Voor Van Vliet Kastanjehout ontwikkelde Websteen, in samenwerking met Marcia Teeuwen ( diezijnvanmij ), een responsive website én digitaal magazine met volop ruimte voor beelden, projecten en producten.

bekijk de website bekijk het magazine

Webshop & Retailstore voor KYBOE!

KYBOE! watches are the biggest and boldest on the planet, offering creative and stylish designs inspired by the vibrant and colorful tulip fields of the Netherlands.

Websteen ontwikkelde de responsive webshop en retailstore voor KYBOE! Bij de realisatie van de webwhop stonden beleving en bestelgemak centraal.

bekijk de webshop

Website voor Cowhill Real Estate

"Iets unieks, een site welke in niets vergelijkbaar is met een gemiddelde en gelijktijdig intuïtief goed werkt". Dat was de vraagstelling voor deze bijzondere website. Wij zijn deze uitdaging natuurlijk graag aangegaan en zijn erg trots op het behaalde resultaat.

Daarnaast ontwikkelde wij het nieuwe logo voor Cowhill, welke natuurlijk ook op de website te bewonderen is.

bekijk de website

Site voor ActivLease

ActivLease is een vooruitstrevende lease intermediair die ondernemers helpt met al hun mobiliteitsvraagstukken.

bekijk de website

Website voor Flexbrain

Flexbrain is 2017 begonnen met een totaal vernieuwde website. Niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten zijn op de schop genomen. De uitstraling van de website past beter bij de persoonlijkheid van Flexbrain: open, betrokken en transparant.

bekijk de website

Campagnesite voor WaterSpaarders

Samen met Young Crowds, specialisten in educatieve content heeft Websteen een campagnesite voor WaterSpaarders ontwikkeld. De site is gericht op kinderen en leerkrachten en volwassenen met als doel om samen 5 miljard liter warm water te besparen door maximaal 5 minuten te douchen. De campagnesite www.waterspaardersdeal.nl is nu gerealiseerd.

bekijk de campagnesite

Website voor Target Blu Eye

Voor Target Blu Eye, het innovatieve verkeersveiligheidssysteem dat u waarschuwt voor naderende veiligheidsdiensten, ontwikkelde Websteen een geheel vernieuwde website. De belangrijkste uitdaging was het ontwikkelen van het registratiesysteem om je Target Blu Eye te kunnen activeren en om firmware te kunnen downloaden.

bekijk de website

Diverse websites voor Brainnet

Voor Brainnet ontwikkelden wij een nieuwe website, diverse online platforms en maken we periodiek een online magazine. Het doel? Brainnet positioneren als kennisspecialist door relevante content te ontwikkelen en te delen met verschillende doelgroepen.

Bekijk deze case

Bouwbedrijf Tom van Garderen Baarn

Na een aantal jaren van trouwe dienst moest de oude site van Bouwbedrijf Tom van Garderen uit Baarn toch wijken voor een frisse, moderne en mobielvriendelijke website. De nieuwe website is tevens voorzien van een eigen review systeem hetgeen de conversies op de site zal stimuleren.

Bekijk de website

Digitaal magazine voor SportCity

Om leden betrokken te houden bij hun sportclub en slapende leden wakker te schudden ontvangen zij vier keer per jaar het online magazine SPORT and the CITY. Kort, bondig, aantrekkelijk en slimme call to actions kenmerken dit digitale cadeau voor leden van SportCity.

bekijk het magazine

Webshop voor Rebel & Rose

Voor Rebel & Rose ontwikkelden wij diverse webwinkels voor de Europese markt. Rebel & Rose onderscheidt zich door mooie, unieke, kwalitatief goede armbanden aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

bekijk de webshop

De Nederlandse Hersenbank

Voor De Nederlandse Hersenbank, onderdeel van het Nederlands Herseninstituut, ontwikkelden wij een tweetal nieuwe websites, diverse webapplicaties en onder andere een campagnesite. Alle communicatie-uitingen zijn toegespitst op de verschillende doelgroepen en uiteraard volledig mobielvriendelijk.

Bekijk de website

Online platform voor Visie op Flevoland

Voor de provincie Flevoland ontwikkelden wij - samen met De CommunicatieVonk - het online platform Visie op Flevoland. Op dit platform kunnen bezoekers meepraten en -schrijven over de toekomst van de provincie Flevoland.

bekijk het online platform

Website voor Communicatiebureau Lime C

Ontwikkel een frisse website waarbij in één oogopslag onze dienstverlening helder overkomt. Met die opdracht gingen wij voor communicatiebureau Lime C aan de slag. Het resultaat? Drie pijlers waarbinnen de dienstverlening overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Bekijk de website

Website voor Bridgewell

Bridgewell is al sinds 2005 klant van Websteen. Voor Bridgewell verzorgen wij o.a. de website en e-mailmarketing. Bridgewell bemiddelt financiële professionals in specialistische, management en directieposities.

bekijk de website

Website voor Mogelijk BV

Ontwikkel een slimme website welke in één oogopslag duidelijk maakt wat wij doen. Dit was de uitdaging die wij van Mogelijk BV kregen. Mogelijk BV brengt zakelijk hypothecaire leningen tot stand tussen ondernemers en beleggers. Het resultaat: een overzichtelijke website inclusief conversieverhogende rekentool.

bekijk de website

Website voor ExpectiT

Voor ExpectiT ontwikkelden wij een overzichtelijke en informatieve website. Focus bij dit project lag met name op het verbeteren van de vindbaarheid in Google en eenvoudig contentbeheer. ExpectiT is de externe ICT-afdeling voor het midden- en kleinbedrijf.

bekijk de website

Website voor Kop of Munt online!

Kop of Munt is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland. Dit maakte voor ons de uitdaging des te groter om een overzichtelijke en creatieve website te ontwikkelen. Belangrijk was natuurlijk dat de website de klanten van Kop of Munt zou aanspreken. Oordeel zelf...

bekijk de website

Website voor ACN BV

ACN BV, de specialist in bliksem en valbeveiliging, had een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Aan ons de uitdaging om op basis van deze huisstijl de website te ontwikkelen. Dit was direct een mooie kans om te werken aan een overzichtelijke website met extra focus op de organische vindbaarheid.

bekijk de website

Site voor Kloosterman Keukens & Badkamers

Ontwikkel een website die regionaal goed gevonden wordt in Google en zorg voor meer leads uit deze website. Deze uitdaging zijn wij uiteraard graag aangegaan. Het resultaat is een overzichtelijke website met volop inspiratie en dagelijks nieuwe leads. Kloosterman Keukens & Badkamers is al 30 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken.

bekijk de website

Website voor Baarnsche Steenhouwerij

Ontwikkel een frisse, overzichtelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines als Google en zorg voor extra leads. Met deze opdracht is Websteen aan de slag gegaan voor de Baarnsche Steenhouwerij Kreuning, al meer dan 100 jaar een begrip in de regio!

bekijk de website

Platform Zicht op Zeldzaam

Ontwikkel een platform waarbij relaties gelegd kunnen worden tussen zo'n 200 patiëntenorganisaties, ontwikkelde kwaliteitsstandaarden, zeldzame aandoeningen en expertisecentra in Nedeland. Met die uitdaging is het platform Zicht op Zeldzaam ontwikkeld in samenwerking met de VSOP en het Erfocentrum.

bekijk het platform

Website voor Meco

Voor Meco ontwikkelden wij deze nieuwe website geschikt voor alle apparaten. Meco is een maatschappelijk betrokken ARBO-vriendelijk bedrijf gevestigd in Eemnes en is specialist in metselwerk en aanverwante werkzaamheden.

bekijk de website

Home>Klanten