Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Relevante content, corporate site, actiesites en online magazine

De uitdaging

Vraag van Brainnet: help ons onze kennis te vertalen en delen zodat we herkend worden als kennisspecialist. Brainnet had behoefte aan totale ondersteuning op het gebied van online communicatie, van website tot en met ontwikkeling en realisatie van content. Daarbij was het belangrijk slimme en praktische oplossingen te bedenken waarbij gemak en service centraal stonden.

 

Aanpak Websteen

In een aantal gesprekken analyseerden we communicatiedoelstellingen, doelgroepen en gaven we advies over de in te zetten online middelen. Vanuit een integrale visie ontstond het idee voor een nieuwe corporate site, een professioneel online magazine en actiematige websites. Deze online middelen ondersteunen ook praktische zaken voor Brainnet zoals aanmeldingen voor bijeenkomsten.

 

Het resultaat

Brainnet is online sterk vertegenwoordigd met een corporate site, actiesites en een online kennisplatform. Vier keer per jaar vervaardigen we bovendien een digitaal magazine, inclusief de content zodat er voldoende binding blijft met de doelgroepen. Het unieke van de samenwerking is dat Websteen als partner van Brainnet continu kan werken aan het optimaliseren van de diverse online middelen.

"Ik werk nu ruim 3 jaar samen met Websteen. De achterliggende periode heeft onze organisatie een sterke professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van marketing & communicatie. Een drietal nieuwe websites, een corporate digitaal magazine, aparte landingspagina's en een forum website zijn door Websteen opgeleverd. Ik krijg van Websteen gevraagd en ongevraagd advies. Wat ik bijzonder waardeer in de samenwerking is hun kennis van zaken gekoppeld aan hun no-nonsens mentaliteit en afspraak is afspraak principe."

Website van Brainnet

Het ontwikkelen van een goede structuur, gedacht vanuit drie verschillende doelgroepen van Brainnet stond aan de basis van de site. Er was behoefte aan een menselijke, echte site. Daarom kozen we voor het fotograferen van medewerkers van Brainnet. We realiseerden de volledige site: ontwerp, bouw, tekst, fotografie.

portfolio brainnet

bekijk deze website


Digitale magazines

Vier keer per jaar maken we samen met Brainnet een professioneel digitaal magazine. Hierin is ruimte om achtergrondverhalen te plaatsen, interviews met klanten en korte nieuwtjes. Het magazine wordt via de mail gestuurd naar alle relaties van Brainnet, verspreid via social media en op de website geplaatst. Een mooi middel dat zorgt voor een continu contact met de verschillende doelgroepen.

digitaal magazine brainnet


Platform EerlijkeFlex

EerlijkeFlexBrainnet heeft een duidelijke visie als het gaat om flexibilisering van de arbeidsmarkt. Wij ontwikkelden het online platform EerlijkeFlex waarbij wij zorgden voor ontwerp, bouw en de content. Allerlei informatie en visies van experts vinden hun weg via dit platform. Het platform helpt mee de naamsbekendheid van Brainnet verder te vergroten en leidde onder andere tot radioaandacht en publicaties in diverse kranten en online platforms.

bekijk deze website


Inhuurdesk sites

Inhuurdesk sitesBrainnet is inhuurspecialist en werkt voor diverse grote opdrachtgevers. Voor de werving van kandidaten, het plaatsen van zoekopdrachten, het monitoren van resultaten en het bieden van praktische informatie ontwikkelde Websteen specifiek voor klanten van Brainnet een mooie online applicatie. Het maakt de samenwerking tussen klanten en Brainnet een stuk eenvoudiger.


Terug naar het overzicht

HomeKlantenDiverse websites voor Brainnet