NIEUW: Onze maatwerk website calculator!

Lees verder
Wij ontwikkelen websites op maat inclusief CMS.

Website ontwikkeling en meer?

Een professionele website laten ontwikkelen is een belangrijk onderdeel van de marketing- en sales strategie van een organisatie. Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk dat het merkverhaal, de huisstijl, het ontwerp van de website, de content én de (online) marketingcampagnes naadloos op elkaar aansluiten. Omdat Websteen niet alle noodzakelijke disciplines in huis heeft is vrijwel elke project wat wij doen in meer of mindere mate een co-creatie.

Meerwaarde door co-creatie

Als we allemaal doen waar we goed in zijn én we stemmen dat op elkaar af, dan creëren we echt meerwaarde voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij heel goed in staat om de regie te pakken en op elk gewenst onderdeel een samenwerking aan te gaan. Uiteraard gebeurt het ook geregeld dat wij uitsluitend als webbouwer van een website worden gevraagd en dat de regie bij een creatief-, communicatie- of marketingbureau ligt.

Wil je ook samenwerken met Websteen?

Neem dan contact op

10/10
De samenwerking met Websteen is erg goed en prettig. Wij werken als designbureau veel samen met andere partners. Websteen is er daar één van. Bij het Jeugdstem project was de samenwerking ook weer supergoed, het is heel helder wie wat doet en de planning wordt nauwkeurig gevolgd. Los daarvan is de website ook exact gebouwd volgens het design en het CMS werkt heel fijn.
martijn
martijn eigenaar/designer - Concreet geeft vorm

Veelgestelde vragen

Websteen werkt zowel direct in opdracht van klanten als voor of samen met reclamebureaus, marketingbureaus, digital agencies, design bureaus, brandingspecialisten, content-experts en overige specialisten op het brede vakgebied van marketing en communicatie. Of we het werk bij een samenwerking met andere specialisten minder leuk vinden? Nee hoor, echt niet, integendeel zelfs! Want het gezamenlijke doel is ook dan om het best mogelijke digitale eindproduct aan de klant op te leveren waarmee hij of zij de vooraf bepaalde doelen, bijvoorbeeld op het gebied van verkoop en aantal webbezoekers, kan behalen. Onze toegevoegde waarde bij een dergelijk partnership is om tijdig een doordacht advies te geven en slim mee te blijven denken over onder meer technische mogelijkheden, eventuele onmogelijkheden en uiteindelijk een perfecte website op te leveren.

Lees verder

Natuurlijk kan dat. Met Websteen als partner voor je websites en webapplicaties kun je alle kanten op. Ook de goede natuurlijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zelf al helemaal in je hoofd hebt hoe je nieuwe website uitgevoerd moet worden en dat je daarvan een schets of een (ruwe) krabbel hebt gemaakt. Of je hebt samen met een ontwerper of een ontwerpbureau waarmee je lekker samenwerkt een wireframe van je toekomstige website gemaakt. Je weet wel: een zwart/wit grafische weergave, nog zonder design, waarmee de structuur/opzet en de verschillende onderdelen van de website duidelijk gemaakt worden. Het kan ook zijn dat jouw reclamebureau of ontwerpbureau een ontwerp heeft gemaakt van de volledig website of van enkele pagina's. Ook dan ben je van harte welkom voor een ‘bakkie’ bij Websteen.

Lees verder

Websteen is een internetbureau. Heel bewust hebben we gekozen voor twee specialismes: het maken van uiterst gebruiksvriendelijke, solide en snelle websites en het ontwikkelen van slimme webapplicaties. Nog al eens wordt gevraagd tot hoe ver onze service gaat. Die gaat heel ver. Bij ons is de klant koning. Juist daarom hebben we er voor gekozen om ons toe te leggen op onze corebusiness zodat we jou als klant op die twee gebieden optimaal van dienst kunnen zijn. Niet alleen met een uitgebreide expertise, ook met een snelle en betaalbare service en support, zowel tijdens het bouwen als daarna.

Lees verder

Websteen is een full service internetbureau met ruim 15 medewerkers. Anders gezegd: we kunnen je van dienst zijn bij allerlei digitale vraagstukken. Dat doen we met een no-nonsense aanpak bestaande uit heldere taal, zo weinig mogelijk jargon en met maximale duidelijkheid over wat je van ons mag verwachten. Inclusief wat we uiteindelijk aan je opleveren, wat je er mee kunt en wat de voordelen voor jou zijn. Voor ons is dat heel vanzelfsprekend. Waarom we dit zo expliciet noemen? Omdat we vaak al bij de kennismaking te horen krijgen dat we zo verfrissend helder zijn over onze dienstverlening maar ook over de kosten voor de verschillende werkzaamheden en diensten. Naast no-nonsense en transparant zijn we ook creatief. Maar dan wel doelgericht creatief, we zijn geen creative agency.

Lees verder

Jazeker, wij werken onder andere veel samen met de volgende partners:

 • Astrid Warntjes - Lime C
 • Martijn Hassink - Concreet geeft vorm
 • Marieke Duijts & Tessa Louwersheimer - Voorwaarts Communicatie
 • Hans de Koning - Locomotive
 • Brent Maclaine Pont - Webleaders
 • Jeroen Hoedjes - Studio Kluif
 • Jonathan Neijssel & Xandora Kotsi - SEO Boosters
 • Eric Graafland - Eleven Digital
 • Benny Heijkers - DesignUp
 • Erik Ankoné - Revolte Studio
 • Frank Kasbergen - Gaincom
 • Jurgen ten Brummeler - Consigo
 • Thomas Van Asselt - Bureau Grotesk
 • Bastian Lievers & Tim Blaney Davidson - UMFANG
 • Saskia Vonk - De CommunicatieVonk
 • Karin Versteegh - Karin Versteegh Fotografie