Digitaal toegankelijke website laten maken?

Houd dan al bij de start rekening met alle toegankelijkheidsaspecten!

Wil je een maatwerk website laten ontwikkelen die optimaal digitaal toegankelijk is? Dan is het essentieel om al vanaf de start goed rekening te houden met de vele aspecten die er voor zorgen dat iedereen overweg kan met jouw website, ook mensen met een visuele beperking of een andere functiebeperking.

Roy & Dennis
De jongens van Websteen

Website of applicatie nodig? Wij zijn het antwoord op jouw digitale vraagstukken.

Voorkom onnodige kosten

Van belang voor de toegankelijkheid van je website zijn onder meer de techniek, de ‘usability’, teksten en beelden. Betrek je de vele toegankelijkheidsaspecten niet meteen maar in een latere fase, dan kosten aanpassingen aan je website je onnodig veel tijd en geld. Dat zou zonde zijn natuurlijk.

Dé partner voor een toegankelijke website

Websteen is een groot voorstander van toegankelijke websites en webshops. Enerzijds omdat je je webbezoeker dan van dienst bent met een optimaal gebruiksgemak, anderzijds omdat een toegankelijke website je conversie aanzienlijk kan verhogen.

Drempelvrij.nl-certificaat

Als koploper op het gebied van toegankelijke websites hebben we een standaard website ontwikkeld die voldoet aan de uiterst strenge richtlijnen van het onafhankelijke testbedrijf Cardan Technobility. Als een van de weinige websitebouwers in Nederland ontvingen we het certificaat van stichting Drempelvrij.nl, die zich actief inzet voor toegankelijkheid van internet voor iedereen.

Contact opnemen

De voordelen van een toegankelijke website

Meeting over digitale toegankelijkheid

Overtuigd van de voordelen van een toegankelijke website?  

Duidelijk zal zijn: een toegankelijke website is van groot belang en wordt steeds belangrijker. Wil jij een optimaal toegankelijke maatwerk website laten ontwikkelen? Omdat jij overtuigd bent van de vele voordelen hiervan of omdat je voor de (semi)overheid werkt? Kies dan voor de expertise en zekerheid van Websteen.

Uitgebreide ervaring en volop expertise

Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van digitale toegankelijkheid kunnen wij jou volledig van dienst zijn bij het ontwikkelen van een optimaal toegankelijke website. Of het nu gaat om visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperkingen of een combinatie hiervan, wij streven ernaar om gelijke toegang tot informatie en functionaliteit te bieden aan alle gebruikers van onze klanten en onze partners. Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars heeft ervaring met de nieuwste technieken en tools op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Voor een optimale toegankelijkheid van je website is het uiteraard eveneens van groot belang dat je content toegankelijk is. Ook op dit gebied kunnen we je van dienst zijn.

Contact opnemen

Aandachtspunten voor een toegankelijke website

Bij het laten ontwikkelen van een toegankelijke en toekomstbestendige website spelen tal van voorwaarden een rol. We lichten er 3 voor je uit.

Meeting over digitaal toegankelijke websites

Kosten van een toegankelijke website

Wil je een optimaal toegankelijke website laten maken? We zijn je graag van dienst. Wanneer een maatwerk website moet voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen, kost de ontwikkeling altijd meer tijd. Daarom houden we rekening met een opslag van ongeveer 20%. Dit is exclusief het onderzoek wat door onze vertrouwde partner Cardan Technobility uitgevoerd wordt. De kosten van dit onderzoek komen op dit moment neer op € 2.340,- excl. btw. Bij dit onderzoek wordt zowel de techniek als de content getest.

Meer weten over een toegankelijke website?

Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen of je huidige website optimaal toegankelijk laten maken? Neem dan contact op met de enthousiaste specialisten van Websteen. In een vrijblijvend adviesgesprek gaan we graag met jou de diepte in over de mogelijkheden en valkuilen op het gebied van een toegankelijke website.

Home Oplossingen Digitale toegankelijkheid