GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder

Wij ontwikkelen websites op maat inclusief CMS.


Wil jij een nieuwe website laten maken? Of is het hoog tijd om jouw huidige website te moderniseren? Websteen maakt al sinds 2005 maatwerk websites inclusief gebruiksvriendelijk CMS. Ons deskundige team van online specialisten geeft eerlijk advies, is toegewijd én gaat voor het beste resultaat.

Roy & Dennis
De jongens van Websteen

Website op maat nodig? Wij zijn het antwoord op jouw digitale vraagstukken.

Voorblad van de Websteen whitepaper: alles wat je moet weten over maatwerk websites

Hé... wacht even!

Een nieuwe maatwerk website; dat zou je wel willen, maar waar moet je beginnen? In onze whitepaper hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil de whitepaper aanvragen

Misschien later

Snel naar:

Hieronder zie je de onderwerpen die aan bod komen op deze pagina over maatwerk websites. Klik erop om er direct over te lezen.

Website laten maken?

Of je nou kwalitatieve leads, meer conversie of een hogere score in de Google ranking wil, wij helpen jouw organisatie om de doelen te bereiken. Van advies en webdesign tot de technische realisatie van je website tot onderhoud én nazorg. Wij staan voor je klaar en ontzorgen je van A tot Z.

Veilig, snel en goed vindbaar

Wil jij ook een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle website op maat die goed scoort in de zoekmachines? Websteen ontwikkelt maatwerk websites die ook nog eens eenvoudig te beheren zijn. Wij kijken samen naar het verhaal van jouw organisatie; waar je voor staat, wat je uniek maakt, welke dienst of product je aanbiedt, wat je doelgroep is, wie jouw klanten zijn en welke doelen jij hebt gesteld. Vervolgens verwerken we dit in een grafisch ontwerp voor jouw website welke daardoor naadloos aansluit op jouw organisatie.

Dit mag je verwachten

 • Helder en overzichtelijke website voor je bezoekers;
 • Geschikt voor alle moderne browsers en apparaten;
 • Up-to-date technologie en daardoor veilig;
 • Snelle laadtijden;
 • Goed vindbaar in de zoekmachines;
 • Gebruiksvriendelijk Content Management Systeem;
 • Duidelijke focus op conversie en resultaat;
 • Meetbare resultaten met Google Analytics (GA4).

Website calculatorContact opnemen

10/10
Websteen heeft een gemakkelijk CMS systeem waarmee je snel een website kunt vullen. Collega Pien is een ster in uitleggen. Design technisch is Websteen ook erg sterk. De oplevering van onze nieuwe website ging vlot en foutloos. Daarnaast denken zij goed mee over toegankelijkheid en leesbaarheid. We hebben nu een goed toegankelijke website staan die toekomstbestendig is.
Floor
Floor Communicatieadviseur - Jeugdstem

Daarom kies je voor een maatwerk website

Bij een website op maat kun je de indeling naar jouw wens inrichten en leveren wij functionaliteiten op maat. Je ontvangt een unieke website inclusief Content Management Systeem (CMS) die naadloos integreert en toegespitst is op jouw organisatie. Je hebt zelf invloed op de ontwikkeling en de werking van jouw website en deels daardoor ontvang jij exact datgene wat je écht nodig hebt.

Bij een maatwerk website besteden wij veel tijd en aandacht aan het bepalen van een goede structuur, effectieve indeling en de gewenste functionaliteiten. Er wordt gezorgd voor een passend functioneel en technisch plan. Van grafisch ontwerp, front- en back-end development, inrichten van de testomgeving, eindcontroles tot de oplevering.

Vrijblijvend adviesgesprek Contact opnemen

Dit levert een goede maatwerk website op!

Een modern design, goede vindbaarheid, meer naamsbekendheid, meer websiteverkeer of simpelweg meer omzet door van bezoekers klanten te maken. Het is allemaal mogelijk met een maatwerk website die exact is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Jouw website valt niet alleen op, maar springt er ook uit. Je laat een duidelijke indruk achter en zorgt dat je bezoeker weet wie jij bent. De voordelen op een rij.

Meer invloed op de ontwikkeling en vormgeving

De website sluit perfect aan op jouw huisstijl (handboek)

Specifieke functionaliteiten en toepassingen zijn mogelijk

Je ontvangt alleen datgene wat je écht nodig hebt

Eenvoudig te beheren met ons zelf ontwikkelde CMS

Advies en ondersteuning op maat

Het zorgt ervoor dat jij gemakkelijk doelen behaalt (conversie, websiteverkeer, vindbaarheid, leads of omzet)

Dit maakt een website van Websteen bijzonder

Wij ontwikkelen maatwerk websites zodat jouw website het allerbeste resultaat oplevert. Bij een template website werk je met een vooraf bepaalde indeling, maar bij een website op maat krijg je een unieke website die qua ontwerp, indeling en functionaliteiten volledig is in te richten naar jouw ambities en voorkeuren.

Website calculatorContact opnemen

Wanneer je voor een nieuwe website ontwikkelaar kiest, zoek je een internetbureau waar je op kunt bouwen

Een internetbureau waar je op kunt bouwen

Wanneer je voor een nieuwe website ontwikkelaar kiest, zoek je een internetbureau waar je op kunt bouwen. Wij begrijpen als geen ander welke vragen je hebt, tegen welke valkuilen je aan kunt lopen en welke technische (on)mogelijkheden er zijn bij een website op maat. Wij stellen de juiste vragen, luisteren en denken mee, komen met ideeën en nemen je mee gedurende het hele proces. Wij ontzorgen en nemen al je zorgen weg. Onze specialisten adviseren je graag.

Waarom kies jij voor Websteen?

Daarom kies je voor Websteen

 • No-nonsense mentaliteit
 • Advies en begeleiding van begin tot eind
 • Wij ontwikkelen al sinds 2005 websites op maat
 • Deskundig team van ruim 16 professionals
 • Korte lijntjes en altijd snel reactie op je vragen
 • Een website voor ieder budget

Website calculatorContact opnemen

Zo maken wij jouw maatwerk website

Stap 1

Overleg over sitestructuur en functionaliteiten

Stap 2

Grafisch uitwerken website voor alle schermformaten

Stap 3

Technisch realiseren van de website (front-end)

Stap 4

Technisch realiseren van de website (back-end)

Stap 5

Oplevering incl. CMS training

Stap 6

Invullen volledige website

Stap 7

Live zetten website (incl. redirects)

Stap 8

Inregelen Google Analytics (GA4)

Stap 9

Nazorg, updates en eventueel ondersteuning bij marketing

9/10
Het is fijn schakelen met Websteen. Ze denken goed mee, ze zijn goed bereikbaar, reageren snel. Eigenschappen die prettig zijn in samenwerking. We zijn blij met hoe het proces is verlopen en met het eindresultaat!
Eelco Hutten
Eelco Hutten Director - Kreston Lentink Corporate Finance

Veelgestelde vragen

Ga jij een website laten maken? Dan zal je vast kijken naar kwaliteit, een klik, bereikbaarheid, betrouwbaarheid en de eerder ontwikkelde websites. Daarnaast is ook het budget bepalend, er moet een passende prijsstelling zijn.

De kosten voor het laten maken van een website variëren tussen de €250,- en €40.000,-. Of meer dan dit. Er is dan ook geen eenduidig antwoord. Het daadwerkelijke prijskaartje hangt af van jouw keuzes m.b.t. het budget, ontwerp, de ontwikkeling, functionaliteiten, het niveau van maatwerk en de keuze in webdesigner.

Lees verder

Voor bijna elke kleine, middelgrote en grote organisatie is hun website van groot belang en is het een ‘must’ om te kiezen voor een passende website-ontwikkelaar. Laten we samen de belangrijkste selectiecriteria bekijken.

Lees verder

Het traject voor het ontwerp, de realisatie tot en met de oplevering en de live-gang van een website op maat, ons specialisme, duurt normaal gesproken 2 tot 3 maanden. De feitelijke doorlooptijd van een maatwerk website is afhankelijk van allerlei factoren.

Lees verder

Nee, beslist niet, hoewel een beetje technische kennis geen kwaad kan. Het door Websteen ontwikkelde Content Management Systeem is uiterst gebruiksvriendelijk. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je technische kennis hebt als je zelf inhoudelijke wijzigingen wilt doorvoeren in je website. Je hoeft alleen maar om te kunnen gaan met een programma zoals Microsoft Word of een ander tekstverwerkingsprogramma. Bij de ontwikkeling van ons CMS was gebruiksgemak en uiteraard ook een optimale betrouwbaarheid en veiligheid altijd van groot belang. En dat is het nog steeds.

Lees verder

Bij Websteen staat transparantie voorop, ook wat betreft kosten. Voordat wij een website ontwikkelen ontvang je van ons een heldere offerte waarin we de verschillende werkzaamheden volledig specificeren. Je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Na oplevering van de website zijn er bijna altijd nog enkele puntjes die veranderd of verbeterd moeten worden. Vallen die binnen de ‘scope’ van wat we overeengekomen zijn in de offerte? Dan gaan we daar natuurlijk flexibel mee om en rekenen we geen extra kosten. Want we begrijpen maar al te goed dat er altijd zaken kunnen zijn die aan je aandacht zijn ontsnapt of dat er voortschrijdend inzicht is binnen je organisatie.

Lees verder

Websteen is haar klanten inderdaad van dienst met een volledig zelf ontwikkeld en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) voor websites. Om eerlijk te zijn: daarmee ben je inderdaad aan ons gebonden voor aanpassingen, uitbreidingen, hosting en back-ups. In het uiterste geval: als je over wilt stappen naar een ander webbureau krijg je netjes alle data van ons mee en moet je webbouwer opnieuw een website voor je bouwen. Dat geldt als je overstapt naar een andere webbouwer met een eigen CMS maar ook als je besluit om bij ons weg te gaan en je website door een ander te laten bouwen met behulp van bijvoorbeeld de open source-software WordPress.

Lees verder