"Contentmarketing"

Ken je die uitspraak? Met content bedoelen we alles wat mensen kunnen lezen, bekijken of naar kunnen luisteren: blogs, video’s, whitepapers, podcasts, nieuwsbrieven, foto’s, online magazines, infographics en social media updates. Wij kunnen je daarbij helpen!

Goed verhaal zeg

Je wilt je bedrijf laten opvallen met online content, toch? Maar hoe pak je dit aan? Hoe verhoog je met unieke content jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid? Dit alles begint met een doordachte contentstrategie. Voor goede content is het belangrijk om duidelijk te weten tegen wie je ‘praat’ en waarom jouw verhaal boeiend is voor hen. Wij gaan jouw verhaal achter het verhaal vertellen.

Waar we dit vertellen?

Via een medium wat past bij je doelgroep én je doelstellingen. Wil je je huidige klanten op de hoogte houden? Dan zou je kunnen denken aan een e-mailmarketing met een nieuwsbrief die met regelmaat verstuurd wordt. Liever aan de slag met social media? Met een overzichtelijke contentkalender weet je precies wanneer er wat geplaatst wordt op een kanaal.

Wij vertellen jouw verhaal
Groeien met content

We onderzoeken de ideale contentstrategie, stellen een plan van aanpak op en voeren deze succesvol uit. Dankzij een heldere rapportage weet je precies wat je investering opgeleverd heeft!

Blogs

Ben jij geen tekstschrijver? Wij wel. Onze copywriters gaan graag voor je aan de slag met het regelmaat posten van blogs op je website. Deze blogs zijn uiteraard SEO vriendelijk.

Social media content

Met een doordachte contentkalender kunnen we inhaken op de juiste momenten met aantrekkelijke visuals en waardevolle posts. Wij creëren en plaatsen de content.

Nieuwsbrieven

Meer halen uit je klantenbestand? Onze nieuwsbrief-designs stralen jouw professionaliteit uit en zijn goed leesbaar op smartphone en tablets.

Beeldmateriaal

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden". In elk cliché zit wel een kern van waarheid. Wij ondersteunen je bij fotografie en grafische elementen.

Het begint met een idee, wij verzorgen de rest

Contentmarketing is gericht en bedoelt voor de lange termijn. Om de grootste slagingskans van je contentmarketing te behalen, hebben we een plan nodig. Benieuwd geworden naar onze aanpak? Twijfel niet en daag ons uit.

Veelgestelde vragen over contentmarketing

Een pakkende webtekst schrijven voor je eigen website is vaak een lastige taak. Je verhaal moet helder zijn en passen bij de identiteit van je bedrijf en bij je doelgroep. Wat in jouw oren heel logisch klinkt vanwege je kennis en ervaring, moet voor je bezoekers ook begrijpelijk zijn. En soms is het moeilijk om daar de juiste balans in te vinden. Bovendien heb je maar een paar seconden om een bezoeker te boeien met je verhaal, want voor je het weet zijn ze al weer weg.

Lees verder

Een succesvolle website heeft niet alleen een krachtige homepagina nodig maar ook een aantal goede landingspagina’s. Een landingspagina is de webpagina waar een bezoeker op terechtkomt nadat hij of zij op een zoekresultaat of op een advertentie heeft geklikt. De landingspagina is je eerste indruk en je weet wat daarover gezegd wordt; deze maak je maar één keer. Het is dus belangrijk dat deze pagina er aantrekkelijk uitziet, maar ook een duidelijke call-to-action heeft.

Lees verder

Als je een website hebt, dan ken je de term call-to-action (CTA) waarschijnlijk al. Een CTA wordt gebruikt om een bezoeker van je website een actie uit te laten voeren en vaak is dit gericht op conversie. Dit hoeft natuurlijk niet altijd te gaan om het aanschaffen van een product of dienst. Het kan ook gaan over het aanvragen van extra informatie, contact opnemen of documenten downloaden. Maar hoe krijg je jouw bezoekers nou zo ver om door te klikken?

Lees verder