Wij dragen graag ons (Web)steentje bij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Websteen vindt het belangrijk dat we gepast ons steentje bijdragen aan iedereen zijn toekomst. Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elk jaar dragen wij bij aan positieve goede doelen. Dit doen wij door bijvoorbeeld kosteloos een website te ontwikkelen. Ken jij een organisatie, stichting of een persoon die een goed doel vertegenwoordigt en geholpen is met een professionele website of online marketing campagne?

Laat het ons weten

In de kijker lopen

Hoofdsponsor van AV Zuidwal

Het is geen groot geheim dat wij een paar hardloopfanaten in ons team hebben. Niet zo gek dat wij daarom goudsponsor van de Trappenberg- en Wolfskamerloop in Huizen zijn. Loop je een keertje met ons mee?

Maatschappelijke Betrokkenheid

Helden van Huizen

Vrijwilligerscentrale Huizen heeft de waarde én impact van vrijwilligerswerk in Huizen zichtbaar gemaakt door de uitgave van het boek 'Helden van Huizen'. En wij stonden erin met een mooi artikel over onze maatschappelijk betrokkenheid. Benieuwd naar het verhaal? Je kunt het boek bij ons op kantoor komen bewonderen!

Beter een goede buur

Beat Batten

Batten is een ernstige stofwisselingsziekte NCL, ook wel de ziekte van Batten genoemd. Stichting Beat Batten heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van deze vorm van kinderdementie. De stichting zit letterlijk bij ons om de hoek op de Binnendelta. Als goede buren ondersteunen we hen bij hun online zichtbaarheid. Op Google én Facebook.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

TROTS OP WAT WE DOEN

Stichting Beat Batten
Speel-o-theek 't Gooi
Stichting Huizer Botters
Vogelhospitaal Naarden
Theaterroute Huizen
HSV De Zuidvogels
Schuldhulp Wijk bij Duurstede

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen