Uniek “no cure no pay” reseller programma

Verrassend scherp geprijsde topkwaliteit websites

Websteen, specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerk websites en webapplicaties, biedt al sinds 2005 de mogelijkheid om op eenvoudige wijze kwalitatief hoogwaardige websites te bouwen in een eigen ontwikkeld Content Management Systeem. Dat doen we onder het label “TemplateFabriek”.

De formule van TemplateFabriek in het kort: gebruiksvriendelijke topkwaliteit websites bieden voor een verrassend scherpe prijs. We durven wel te zeggen: de websites van TemplateFabriek zijn aantrekkelijk voor elke ondernemer, binnen elk budget.

Nieuw: uniek white label reseller programma

We hebben ons CMS nu zo doorontwikkeld dat jij als reseller websites heel gemakkelijk en met een gunstige marge kunt aanbieden onder je eigen naam. Met andere woorden: we bieden je een volledige white label-oplossing waarmee jij je klant in een handomdraai blij maakt met een scherp geprijsde, solide en gebruiksvriendelijke website.

Toevoeging aan je webdesign dienstverlening

Ons unieke reseller programma is feitelijk gezien interessant voor elke reseller die, uit eigen naam, zijn/haar klanten van dienst wil zijn op het gebied van webdesign. Als reseller hoef je nauwelijks kennis of ervaring op dit gebied te hebben. Onder meer de volgende resellers kunnen gebruikmaken van ons reseller programma:

  • Reclamebureaus
  • Communicatiebureaus
  • Marketingbureaus
  • Social mediabureaus
  • Digital agencies
  • IT-aanbieders/automatiseerders
  • Freelance communicatiespecialisten (o.a. grafisch vormgevers en tekstschrijvers)

Zo gemakkelijk profiteer je van ons reseller programma

Uiteraard starten we met een gedegen reseller onboarding zodat je vertrouwd raakt met ons CMS. Daarna kun je direct aan de slag.

Je adviseert en verkoopt een website aan je klant, hierbij kun je uiteraard ook nog aanvullende eigen diensten aanbieden.

Je geeft de gegevens van de website aan ons door middels ons intakeformulier en wij zetten de site in “no-time” voor je klaar.

Je “customized” en vult de website voor jouw klant en na hun akkoord zet je de website zelf online.

De voordelen van het reseller concept van Websteen?

"Als reseller van Websteen kan ik gebruikmaken van een compleet systeem waarmee mijn klanten hun website eenvoudig kunnen beheren. De omgeving is white label gemaakt zodat mijn klanten altijd mijn naam zien waarbij ik ook het aanspreekpunt ben. Het fijne is dat ik als reseller niet alleen sta. Op support vragen heb ik meestal binnen een paar uur antwoord."

Tobias Veenendaal
Tobias Veenendaal Eigenaar Website Coach

Vrijblijvend meer weten?

Je ziet het: het unieke “no cure no pay” reseller programma van Websteen biedt uitsluitend voordelen. Maak vrijblijvend een afspraak voor nadere informatie over onder meer onze speciale resellerprijzen en de aantrekkelijke prijsstaffel voor resellers.

Bel ons op: 035 - 525 16 76 of laat je gegevens achter. Je hoort dan snel van ons!

Home Reseller worden?