Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

SEO Basispakket

Search Engine Optimization (SEO) is het goed vindbaar maken van jouw website in de zoekmachines. Het is voor iedere organisatie belangrijk om op bepaalde zoekwoorden hoog in Google te staan. Er zijn veel factoren die bijdragen aan een hogere ranking in Google en met ons SEO Basispakket zet je al een stap in de goede richting. Bekijk hieronder waar ons SEO Basispakket uit bestaat.

SEO Basispakket

Zoekwoordenonderzoek

Stel: je hebt een loodgietersbedrijf in Blaricum en er wordt door een persoon, woonachtig in Blaricum, een loodgieter gezocht. Hoogstwaarschijnlijk tikt deze persoon in Google "Loodgieter Blaricum" in. Als loodgietersbedrijf wil je in dat geval natuurlijk zo hoog mogelijk staan bij deze zoekresultaten, zodat de zoeker niet voor de concurrent kiest. Door een pagina op je website te optimaliseren voor de woordcombinatie 'loodgieter en Blaricum' is de kans op een hogere ranking groter.

Om te weten op welke woordcombinaties er wordt gezocht door jouw potentiële klanten, voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Dit is een onderzoek waarbij wij bekijken op welke zoekwoorden er veel wordt gezocht en waar de kansen liggen voor jouw organisatie om hoog te scoren in Google.

Website SEO scan

Via een website SEO scan sporen wij alle SEO gerelateerde fouten op in je website en geven we tips hoe jouw website verbeterd kan worden. Websteen analyseert grondig je webpagina's waarbij wordt gekeken naar de metagegevens, content, afbeeldingen, links en in hoeverre je website geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik

Inregelen van conversies

Meten is weten. Door het inregelen van conversies kom je er bijvoorbeeld achter hoe vaak een contact- of offerteformulier is ingevuld. Als deze conversies zijn ingeregeld kun je erachter komen of deze bezoeker rechtstreeks, via Social Media of via Google is binnen gekomen op je website. Hieruit kun je opmaken of de SEO ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt.

Inzicht in jouw indexeringen in Google

Wij geven jou inzicht in elk zoekwoord dat uit het zoekwoordenonderzoek is gekomen. Dit wil zeggen dat we een rapport aanleveren waarbij van elk zoekwoord te zien is hoe vaak er op wordt gezocht en op welke plaats jouw website in Google staat bij het desbetreffende zoekwoord.

HomeSEO Basispakket