Prijzen voor een website of webapplicatie?

Bij Websteen ontwikkelen wij met name maatwerk websites en webapplicaties. Wij krijgen vaak de vraag "Wat kost een website?" of "Wat kost een webapplicatie?". Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden maar we willen toch een poging wagen.

Vaak roepen wij dan dat wij maatwerk websites maken tussen de € 10.000,- en € 50.000,- excl. BTW 1. De ontwikkeling van een webapplicatie gebeurt in sprints ( volgens de SCRUM methodiek ) en de eerste opzet van een webapplicatie wordt vaak neergezet tussen de € 20.000,- en € 100.000,- excl. BTW 2. Na oplevering van een website en/of webapplicatie wordt er vaak nog doorontwikkeld, de prijzen hiervoor variëren per project.

Er zijn natuurlijk heel veel bedrijven waarvoor een maatwerk website op dit moment niet de juiste keuze is. Goed om te weten dat wij ook standaard websites aanbieden vanaf eenmalig € 1.295,- en € 17,90 excl. BTW per maand. Meer hierover is te lezen op www.templatefabriek.nl.

Vrijblijvend advies

Uurtarieven in 2022

Websteen houdt van transparantie, zodoende werken wij graag met een duidelijke tariefstructuur die wij met al onze klanten kunnen delen.

Standaard uurtarief   € 95,- excl. BTW
Support werkzaamheden ( support strippenkaart )   € 95,- excl. BTW
Grafisch ontwerp / UX design   € 95,- excl. BTW
Front-end development ( Front-end developer )   € 95,- excl. BTW
Back-end development ( Developer )   € 95,- excl. BTW
Back-end development ( Senior developer )  

€ 120,- excl. BTW

Back-end development ( Freelance inhuur )   € 120,- excl. BTW
Consultancy   € 120,- excl. BTW

1 ) Een maatwerk website wordt opgeleverd met een website totaalpakket incl. hosting op een ansible managed server, een SSL-certificaat, realtime-monitoring en diverse updates vanaf € 49,50 excl. BTW per maand. Dit is m.u.v. extra storage, domeinen, e-mailbeheer en/of aanvullende certificaten

2 ) Een webapplicatie wordt opgeleverd met een hostingpakket voor een staging- en live omgeving op een ansible managed server, een SSL-certificaat en realtime-monitoring vanaf € 39,50 excl. BTW per maand. Dit is m.u.v. extra storage, domeinen, e-mailbeheer en/of aanvullende certificaten.
Om de webapplicatie veilig en up-to-date te houden berekenen wij licentiekosten van € 299,50 excl. BTW per maand. Deze kosten worden gebruikt om ons framework ( Dragonfly ) welke wij gebruiken om de webapplicaties te ontwikkelen periodiek te updaten. We gebruiken deze tijd ook voor het oplossen van eventuele bugs die tijdens de realtime monitoring naar voren komen.

Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen