Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Google Ads campagnebeheer

Datum:
Prijs: € 295,- p.p. (excl. BTW)
Leo Verkaik
Je trainer is: Leo Verkaik

Leer over Google Ads ( AdWords ) en verbeter je eigen campagne

Volg de training: ‘Google Ads campagnebeheer’ inclusief lesmateriaal

Tijdens deze training ga je jouw Google Ads campagne verbeteren onder begeleiding van onze Google specialisten. Het programma en lesmateriaal is door ons zelf ontwikkeld. We gaan jou leren hoe je de verschillende basis statistieken in Google Ads moet interpreteren. We leren je aanpassingen te maken op basis van verschillende scenario’s.

Deze training kun je alleen volgen als je een Google Ads account hebt en een Search campagne in Google aan hebt staan.

inschrijven voor deze training

Heb je nog geen Google Ads campagne? Maak er dan eerst een tijdens onze training ‘In 3 uur bovenaan in Google’, waarbij je € 100,- gratis advertentiebudget krijgt.

Wat gaan we doen?

  • Lezen en begrijpen van de basis statistieken in Google Ads
  • Beslissingen nemen op basis van verschillende scenario’s
  • Conclusies trekken op basis van campagne resultaten

Waarom je deze training moet volgen

Brengt Google Ads jou nog niet wat je er van had verwacht? Is jouw campagne niet rendabel? Vaak is er meer uit te halen door aanpassingen in een campagne te doen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die online succes wilt behalen ook goed weet waar zijn of haar geld wordt uitgegeven. Of je nu uiteindelijk het adverteren zelf doet of uitbesteedt aan een internetbureau; houd zelf het roer in handen.

In onze korte en krachtige training kom je de quick wins in het beheren en optimaliseren van een Google Ads campagne te weten. Maar wij willen jou ook voor de valkuilen behoeden zodat je niet leegloopt bij het "Grote Google".

Trainingsdata

  • Data worden binnenkort bekendgemaakt

Vorige maand heb ik deelgenomen aan de Google Ads workshop van Websteen. Gegeven door Leo Verkaik en zijn leuke collega Fabiënne Kamer. Ik ging niet alleen naar huis met 2 lopende campagnes maar ook met de kennis hoe deze campagnes bij te sturen of eventueel extra campagnes te starten. Inmiddels levert het hele concrete en bruikbare clicks op richting mijn website en is de eerste contactaanvraag n.a.v. de advertentie een feit. Super! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Onze trainers

 

Google Ads marketeer Leo Verkaik

Leo Verkaik
Online consultant en Ondernemer bij Websteen

 

Google Ads marketeer Fabiƫnne Kamer

Fabiënne Kamer
Campagne manager en AdWords specialist

 

"We kijken graag samen met je hoe we jouw campagne kunnen verbeteren dat deze met jouw budget geld oplevert! Tijdens de training helpen wij jou de cijfertjes in het dashboard van jouw Google Ads te account op juiste wijze te interpreteren zodat je er conclusies uit kunt trekken en beslissingen kunt maken."


Voor wie is het?

  • Ondernemers die graag grip houden op hun marketingkosten
  • Marketingcommunicatie medewerkers die hun organisatie online willen laten groeien
  • Elke ondernemer of manager die zijn marketingbureau beter wilt begrijpen

Maar ik geef mijn Google Ads campagnes liever uit handen?

Dan moet je juist deze training volgen. Je wilt toch weten wat je precies uitbesteedt? En waarvoor je dan betaald. Met deze training krijg meer inzicht én grip op je marketinginvestering. Daarbij zul je makkelijker met een online marketeer kunnen communiceren over de prestaties van campagnes.

inschrijven voor deze training

Over de trainer

Leo Verkaik

Leo Verkaik

We kijken graag samen met je hoe we advertenties in Google zo gaan inzetten dat dit - binnen jouw budget - uiteindelijk geld oplevert! Tijdens onze training helpen wij jou in onze Jip & Janneke taal wegwijs te worden in Google Ads (AdWords). Zodat je precies voldoende weet.

Terug naar het overzicht

HomeTrainingenGoogle Ads campagnebeheer