Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

WebsteenLab

Datum:
Prijs: 1 avond voor € 49,50- p.p. (excl. BTW)
Roy Jongerden
Je trainer is: Roy Jongerden

Het WebsteenLab: dé plek om te werken aan je site

Heb je een website van Websteen ( of Templatefabriek.nl ) dan kun je op de genoemde data tussen 19.00 en 22.00 uur bij ons binnenlopen om ter plekke te werken aan je site. Wij zorgen dat er altijd iemand aanwezig is die jou kan helpen mocht je ergens tegenaan lopen. Terwijl jij werkt, voorzien wordt van koffie en thee en kennismaakt met andere ondernemers, zie je je website onder je handen groeien.

Het WebsteenLab is ideaal om al je goede voornemens als het gaat om het updaten, optimaliseren en vullen van je website ook daadwerkelijk op te pakken. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat, als je even vastloopt, wij je ter plekke kunnen helpen om weer verder te komen. En handig: je bepaalt zelf wanneer je tussen 19.00 en 22.00 wilt komen. Natuurlijk kun je je tijd ook heel effectief benutten en de volle drie uur aanschuiven! We zien je graag!

Het WebsteenLab is geschikt voor jou als je:

  • Je website wilt updaten.
  • Meer succes wilt halen uit je site.
  • Alle details van het CMS goed onder de knie wilt krijgen.
  • Graag je handen uit je mouwen steekt en direct resultaat wilt zien van je inspanningen.
  • Tips wilt hoe je je content het best kunt plaatsen.

Let op: vergeet niet je laptop mee te nemen!

inschrijven voor deze training

Over de trainer

Roy Jongerden

Roy Jongerden

Ik ben één van de twee eigenaren van Websteen. Samen met mijn broer, Dennis Jongerden, heb ik in 2005 Websteen opgericht. Ik denk in kansen en oplossingen. Doordat ik geen technische achtergrond heb, sta ik heel dicht bij ondernemers en begrijp ik snel wat zij willen en verwachten. Ik doorgrond het CMS systeem en help je graag in het WebsteenLab!

Terug naar het overzicht

HomeTrainingenWebsteenLab