Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|
Over webdesignbureau Websteen

Over webdesignbureau Websteen

De broers Roy en Dennis Jongerden richtten in 2005 Websteen op met als doel ondernemers te adviseren en te begeleiden bij de ontwikkeling van websites. Vanaf het begin ligt de focus op gebruiksgemak een goede vindbaarheid in zoekmachines en het verhogen van conversie.

Maak kennis met ons team

Roy Jongerden
Roy Jongerden
Sales
Dennis Jongerden
Dennis Jongerden
Techniek
Leo Verkaik
Leo Verkaik
Sales
Astrid Warntjes
Astrid Warntjes
Communicatie
Fabiënne
Fabiënne
Online marketing
Jasha
Jasha
Online marketing
Wesley
Wesley
Vormgeving
Kim
Kim
Vormgeving
Wouter
Wouter
Techniek
Koen
Koen
Techniek
Rob
Rob
Techniek

Daarom kies je voor Websteen

  • Toegewijd en ervaren team
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Full service online bureau
  • Beoordeeld met een 9.5
  • Afspraak is afspraak
Bekijk ons portfolio

Missie & Visie

Het is ons doel om middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun (online)communicatie. Wij zien onze klanten graag succesvol worden. Wij willen onze klanten begeleiden bij het vertalen van hun online doelstellingen naar concrete strategieën, ontwerpen, websites en online marketingcampagnes.

In onze visie begint een succesvol bedrijf met de juiste strategie. Samen met onze klanten formuleren wij concrete doelstellingen en ontdekken we wat de klant doet, voor wie ze dat doen en hoe we die klant kunnen aanspreken.

Ons team bestaat uit communicatieprofessionals, designers, programmeurs en online marketeers. Daarnaast werken wij samen met tekstschrijvers, trainers, videografen en fotografen. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en doen wat we beloven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Websteen hecht waarde aan het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elk jaar dragen wij bij aan positieve goede doelen. Dit doen wij door bijvoorbeeld kosteloos een website te ontwikkelen.
lees verder

HomeOver ons