Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Internetbureau Websteen is dé website bouwer en online specialist in Het Gooi

Ben je op zoek naar een professionele en betaalbare websitebouwer? Dan ben je bij Internetbureau Websteen aan het juiste adres. Met een kantoor in de Blaricummermeent, aan de rand van Huizen, staat Internetbureau Websteen klaar voor iedere ondernemer die een nieuwe website zoekt. Wij maken websites volledig op maat. Dit betekent dat wij altijd unieke websites bouwen en dat we, in tegenstelling tot WordPress of Joomla, niet met bestaande templates werken. Met ons eigen ontwikkelde contentmanagementsysteem heb je zelf de controle over de teksten en afbeeldingen op je website.

Je website wordt gebouwd op de manier die jij wilt. In een kennismakingsgesprek stellen we kritische vragen om er precies achter te komen wat jij wilt met de site en met welke doelstellingen we rekening moeten houden. Samen met jou bedenken we welke functionaliteiten je website allemaal moet hebben. De websites worden altijd conversiegericht ontworpen. Wij denken namelijk graag met je mee in oplossingen en zijn resultaatgericht. Op deze manier halen we het meeste uit het vooraf gestelde budget.

Zie hier hoe dé website bouwer uit Het Gooi te werk gaat

Het jaar 2015 werd het jaar van onze nieuwe website! Eerst op zoek naar een betrouwbare 'site bouwer' voor ons toch wel bijzondere bedrijf; gespecialiseerd in grafmonumenten. Al snel werden wij gewezen op een vlot, goed bedrijf in Huizen (de naam gaf ook wel meteen een klik :-) ) Het contact met Roy en Dennis was zo gelegd en na een afspraak op kantoor met gevulde koeken, meer dan genoeg koffie en flesjes water, werden wij super enthousiast! Het is een heel traject geworden, vooral doordat wij zelf (tussen de bedrijven door) de site moesten vullen met onze specifieke informatie! Maar echt, het resultaat is prachtig! wat zijn wij trots op de website die voor ons bedrijf STAAT! En ook voor de verdere ontwikkeling van vindbaarheid, uitbreiding etc liggen de plannen al klaar. Bedankt mannen, voor jullie creativiteit, enthousiasme, energie en geduld!

Internetbureau Websteen als jouw websitebouwer?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een nieuwe website van Internetbureau Websteen? We zijn telefonisch bereikbaar op 035 - 52 51 676. Of neem direct vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contact met ons opnemen

HomeWebsite bouwer