Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Een nieuwe website laten maken?

Internetbureau Websteen heeft al ruim 10 jaar ervaring in het bouwen van websites op maat. Een website moet er in onze ogen niet alleen mooi uitzien, maar ook conversiegericht en gebruiksvriendelijk zijn. Een website bij Internetbureau Websteen is altijd goed vindbaar in Google en werkt perfect op zowel desktop, tablet als een smartphone.

Een website laten maken start bij een strategie en concept. We stellen kritische vragen om je beter te leren kennen en om achter je (online) doelstellingen te komen. Met deze doelstellingen in het achterhoofd bedenken we samen welke functionaliteiten je website moet hebben. Het gewenste doel van je website vertalen wij dan in een sitestructuur met doordachte conversiepunten.

Na een duidelijk structuur te hebben, zullen onze vormgevers een grafisch ontwerp maken van jouw nieuwe website. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met je eigen huisstijl, doelgroep en doelstellingen. De website wordt gebruiksvriendelijk en conversiegericht ontworpen. Als het grafische ontwerp door jou is goedgekeurd, laten we onze mannen van de techniek je website ontwikkelen. Hierbij maken we de website direct responsive, zodat deze op elk apparaat goed wordt weergegeven. Tot slot geven wij je een CMS-training, waardoor je naderhand gemakkelijk je eigen teksten en foto's kunt toevoegen of verwijderen op de website.

Daarom kies je voor een website van Internetbureau Websteen

  • Heldere persoonlijke communicatie
  • No-nonsense aanpak
  • De klant staat altijd centraal
  • Een gebruiksvriendelijk eigen ontworpen CMS
  • Een gratis één-op-één CMS-training aan het eind van het traject
  • Afspraak is afspraak

Ook Kop of Munt heeft een website laten maken bij Internetbureau Websteen

website laten maken

Websteen is een lichtend voorbeeld van hoe een webdesign bureau moet zijn. Pro-actief meedenken, razendsnel, alles is mogelijk en ze doen altijd een stap meer dan is afgesproken. Wij bij Kop of Munt zijn super enthousiast over onze nieuwe website en zullen zonder na te denken de volgende opdracht weer bij Roy en Dennis neerleggen.

Ook een nieuwe website laten maken?

Als je graag een nieuwe website wilt laten maken door Internetbureau Websteen, dan zijn we bereikbaar op het telefoonnummer 035 - 52 51 676 of je kunt een vraag stellen via ons contactformulier.

Stel hier jouw vraag

Home>Website laten maken