Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|
Website laten maken

Een website laten maken?

Een professionele website geeft jouw bedrijf een gezicht, is goed vindbaar in Google en kun je makkelijk zelf onderhouden.
Wij spreken jouw taal en vinden dat jouw website gewoon steengoed moet zijn.

Strategie en concept

Strategie en concept

Online succes begint bij het bepalen van de juiste strategie. We stellen kritische vragen en denken mee in oplossingen. Jouw gewenste doelstellingen vertalen wij naar het juiste online middel: denk aan een website, online magazine of actiesite. Wij zorgen voor een duidelijke (site)structuur met slimme conversiepunten.

Meer over Strategie en concept

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Een professionele website vraagt om een pakkend grafisch ontwerp. Op basis van de strategie en het concept ontwikkelen wij een uniek ontwerp. Jouw huisstijl, doelgroep, doelstellingen en input vormen voor ons het natuurlijke vertrekpunt. Vervolgens ontwikkelen wij een ontwerp dat bijdraagt aan de leesbaarheid, toegankelijkheid en conversie.

Meer over Grafisch ontwerp

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Bij het maken van jouw website gebruiken we de nieuwste technologie. We maken de website gelijk responsive, dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de site bezocht wordt. Wij kijken continu naar de gebruikerservaring en zorgen ervoor dat jouw website er op alle apparaten goed uitziet.

Meer over Website ontwikkeling

Achter de schermen

Achter de schermen

Met ons zeer gebruiksvriendelijke CMS ( Content Management Systeem ) kun je, waar en wanneer je maar wilt, zelf teksten, foto's of andere visuals toevoegen, verwijderen of aanpassen. Wij hebben het CMS zo eenvoudig gemaakt dat iedereen ermee kan werken, ook als je geen verstand hebt van websites of computers!

Meer over Achter de schermen

HomeWebsites