Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

Een gebruiksvriendelijk Content Management SysteemMet ons zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kun je, waar en wanneer je maar wilt, zelf teksten, foto's of andere visuals toevoegen, verwijderen of aanpassen. Wij hebben het CMS zo eenvoudig gemaakt dat iedereen ermee kan werken, ook als je geen verstand hebt van websites of computers! Omdat wij zelf het CMS ontwikkeld hebben, kunnen wij je altijd goed helpen als je vragen hebt.

CMS-training en het WebsteenLab

Natuurlijk bieden wij je alle support en krijg je van ons bij oplevering van je website een CMS-training. Ook kun je naar het WebsteenLab komen in Blaricum, hier kun je een paar uurtjes bij ons op locatie aan je website werken, terwijl wij je direct ondersteunen met hulp en extra uitleg.

Gebruiksvriendelijk CMS

Keer op keer vertellen onze klanten ons dat ze heel blij zijn met de eenvoudige werkwijze van het CMS. Het biedt je veel vrijheid om zelf waar en wanneer je maar wilt content te verwijderen of toe te voegen. Uiteraard zorgen wij voor een beveiligde omgeving en kun je per onderdeel of pagina van de website bepalen wie welke autorisaties heeft. Zo ben je verzekerd van een professioneel beheer zoals jij dat het liefst wilt.

Terwijl jouw site online is en bezoekers er volop gebruik van maken, zorgen wij voor goed versiebeheer en een dagelijkse back-up. Als je iets wijzigt aan jouw site, kunnen we precies zien wanneer de laatste wijzigingen hebben plaatsgevonden, ook zorgt versiebeheer ervoor dat meerdere mensen aan de site kunnen werken. Natuurlijk servicen we je als er onverhoopt ergens een fout is opgetreden. Met behulp van realtime monitoring kunnen we eventuele problemen snel ontdekken en direct oplossen.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Websites

HomeWebsitesAchter de schermen