Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Zelf ontwikkeld Content Management Systeem (CMS)

Internetbureau Websteen heeft een uniek zelf ontwikkeld Content Management Systeem (CMS). Na de oplevering van jouw website kan je in ons CMS gemakkelijk aanpassingen doen op de website. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten, nieuwsitems, foto's en video's. We hebben bij het ontwikkelen van het CMS de focus gelegd op gebruikersgemak.

Zelf ontwikkeld Content Management Systeem (CMS)

De 1-op-1 cms-training aan het eind van het traject - veel van opgestoken - liep een uur uit: "Maakt niet uit". Als iedereen in ons land de werkopvatting van deze broers (en hun medewerkers) zou hebben dan zou BV Nederland een stuk beter op de kaart staan!

Wat is een CMS?

CMS is de afkorting van Content Management Systeem. Een Content Management Systeem is een systeem waarin alle content van een website gemakkelijk beheerd en aangepast kan worden. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten, foto's en video's.

CMS training

Na het bouwen van de website bieden wij je een CMS training aan zodat je zonder zorgen gemakkelijk een foto of een tekst op jouw website kunt aanpassen. En mocht je onverhoopt toch vastlopen, dan kun je ons natuurlijk gewoon bellen of mailen, dan helpen wij je direct weer op weg.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Achter de schermen

HomeWebsitesAchter de schermenContent Management Systeem (CMS)