Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Realtime monitoring met Bugsnag

Realtime monitoring met Bugsnag Mocht er onverhoopt iets mis gaan op een van onze sites, denk bijvoorbeeld aan een pagina die niet benaderd kan worden, dan lossen wij dit zo snel mogelijk op. Hiervoor maken wij gebruik van realtime monitoring van Bugsnag, een online dienst. Zit er ergens een fout in de programmatuur? Dan stuurt het systeem onze programmeurs een e-mail met informatie over waar het fout ging en met welke informatie de pagina is opgevraagd. Zo kunnen we de fout beter opsporen en er zeker van zijn dat we het snel kunnen oplossen.

Naast een e-mail komt er ook een bericht binnen in ons interne communicatiesysteem. Op deze manier vormt een foutmelding ook het begin van een gesprek binnen ons team. Iedereen binnen het team is op de hoogte en denkt meteen mee over wat de oorzaak is en er wordt direct iemand vrijgemaakt om het probleem op te lossen.

Direct oplossen

Wij geven prioriteit aan het oplossen van fouten. De website staat immers al online en potentiële klanten zijn hem aan het gebruiken. Krijgen wij een foutmelding binnen? Een van onze programmeurs gaat er direct mee aan de slag. In veel gevallen is het euvel al binnen een kwartier verholpen. Ook 's avonds en in het weekend. Dat is wel zo fijn.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Achter de schermen

HomeWebsitesAchter de schermenRealtime monitoring