Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Een uniek grafisch ontwerp voor jouw website

Grafisch ontwerpEen professionele website vraagt om een pakkend grafisch ontwerp. Op basis van de strategie en het concept ontwikkelen wij een uniek ontwerp. Jouw huisstijl, doelgroep, doelstellingen en input vormen voor ons het natuurlijke vertrekpunt. Uiteraard denken we goed na over functionaliteiten en conversie. We ontwerpen verschillende elementen en zorgen voor een passende typografie.

Jouw huisstijl & logo zijn belangrijke sfeermakers van je website. Kleuren en vormen moeten altijd herkenbaar blijven en zullen je website dragen. Mocht je geen passende huisstijl hebben of je wilt wat elementen aan je huisstijl aanpassen dan helpt onze ontwerper je graag.

Een mooie website zorgt voor een prettige visuele ervaring en laat zien dat je tijd en aandacht aan je website hebt besteed. Een slimme website helpt een bezoeker zijn weg te vinden en verleidt je tot conversie.

De website uitgewerkt

Gedurende het ontwerpproces leggen we schetsen van je nieuwe website aan je voor. Pas als jij en wij tevreden zijn over de globale uitstraling die de website gaat krijgen, gaan we aan de slag om de pagina's verder vorm te geven. We kijken naar welke elementen belangrijk en minder belangrijk zijn en passen op basis daarvan de juiste typografie en kleuren op de pagina's toe. We letten natuurlijk ook op je wensen met betrekking tot conversie. Als je bijvoorbeeld graag wilt dat je klanten zich ergens voor aanmelden, of hun gegevens achterlaten, dan zorgen we dat de vormgeving van de knoppen goed opvalt.

Iconen en illustraties

Daarnaast bespreken we met je de mogelijkheid om je verhaal met behulp van iconen en illustraties te ondersteunen. Soms bieden iconen en illustraties de lezer gemak en het zijn fijne, herkenbare elementen op je website. Tot slot zorgen we ervoor dat het ontwerp responsive is, we ontwerpen dusdanig dat je site op alle schermenformaten goed zichtbaar blijft.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Websites

HomeWebsitesGrafisch ontwerp