Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Professionele brochures en magazines

Brochures zijn de ideale manier om op een visuele manier informatie te delen met je doelgroep. In een brochure kun je onderwerpen bespreken die gerelateerd zijn aan jouw product of dienst en toon je je expertise in de markt. Een brochure is niet te verwarren met een folder. Een (reclame)folder is namelijk een enkel vel drukwerk, wordt zelden bewaard en gaat meestal vooraf aan een brochure. Bij een brochure ligt de nadruk juist op het verschaffen van informatie. Het is de kunst om de teksten zo te schrijven dat de lezer uiteindelijk overgaat tot actie en jouw bedrijf kiest.

Sfeervolle magazines

Wil jij je doelgroep juist vermaken en een vorm van ontspanning aanbieden? Dan is een magazine uitermate geschikt. Met een magazine kun je op een persoonlijke en verrassende manier personen nieuwsgierig maken naar jouw onderneming. De nadruk ligt op het overbrengen van gevoel en sfeer waarmee je de ontvanger het gezicht achter de organisatie laat zien en een unieke merkbeleving creëert. Een magazine is daarnaast ook geschikt voor interne communicatie. Houd je personeel op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en branche met persoonlijke verhalen en nieuwsberichten in een magazine.

Websteen kan je hierbij helpen! Ons team gaat graag aan de slag met een design wat aansluit bij jouw eigen huisstijl en tone of voice. Samen bekijken we alle opties en houden we rekening met jouw wensen en mediabudget. Liever een digitaal magazine in plaats van een papieren versie? Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van online marketing.

Enkele voorbeelden

Terug naar Grafisch ontwerp

HomeWebsitesGrafisch ontwerpBrochures & magazines