Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Wil je ook een conversiegerichte website?

Wil je ook een conversiegerichte website? Je website is niet alleen het online visitekaartje van je onderneming. Het is een middel dat zorgt voor vindbaarheid, zichtbaarheid en klantenbinding. Een website bestaat in onze visie nooit alleen maar uit een aantal mooi vormgegeven pagina's. Wij focussen ons in eerste instantie op het doel van de website, de vorm volgt daarna. Een website kan er grafisch aantrekkelijk uitzien, maar als de gebruiker volledig in de war raakt door onduidelijke content of slechte navigatie, dan schiet het zijn doel voorbij. Gebruikers zullen snel afhaken. Een professionele website is een optelsom van heldere navigatie, goede content, aantrekkelijke vormgeving en slimme conversiepunten.

Snelle beslissers

Op het internet heb je maar enkele seconden de tijd om de bezoeker duidelijk te maken wat je boodschap is en wat hij/zij op je website kan doen. Als dit te lang duurt en de bezoeker moet gaan zoeken dan zal deze weg klikken. Bedenk ook dat veel bezoekers via een zoekmachine zoals Google op je website terecht kunnen komen en dat je concurreert met anderen. Is je boodschap niet direct helder, dan hebben zij de 'terug' knop snel gevonden om het op een andere website nog eens te proberen. Die bezoeker ben je dan dus kwijt.

Het is belangrijk om bezoekers de weg te wijzen op je website, zij hebben namelijk geen zin om te zoeken. Houd je website daarom lekker "clean" zodat je de belangrijke onderdelen goed op kunt laten opvallen.

Duidelijk en doelgericht

Wij ontwerpen je website altijd met het doel duidelijk voor ogen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het aanvragen van een offerte, inschrijven voor een training of het achterlaten van een aantal gegevens. Vanaf iedere pagina is een duidelijk pad dat een bezoeker kan gebruiken om te doen waar hij/zij voor komt. Wij houden er rekening mee dat bezoekers niet altijd als eerste op je homepage terecht komen. Vanaf iedere willekeurige pagina moet de navigatie direct duidelijk zijn. Onze focus is dat nieuwe bezoekers je website direct als prettig ervaren en dat bestaande klanten liever jouw website blijven gebruiken in plaats van die van de concurrent.

Voorbeelden van conversie

  • Plaatsen van een bestelling
  • Inschrijven voor een nieuwsbrief
  • Aanvragen van informatie
  • Aanmelden voor een event
  • Invullen van contactformulier
  • Aanvragen van een offerte

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Grafisch ontwerp