Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Een herkenbare huisstijl en passend logo

Jouw bedrijf, jouw huisstijl

Jouw bedrijf is uniek en heeft een eigen identiteit die je graag aan de buitenwereld laat zien. Bij deze identiteit hoort ook een herkenbare huisstijl die volledig aansluit. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken en jouw huisstijl is dan ook het gezicht van je onderneming. Als het goed is, komt deze huisstijl terug in al je communicatie: van je visitekaartje tot je website en de uiteindelijke factuur.

Heb je nog geen passende huisstijl of is je huidige huisstijl toe aan vernieuwing? Dan kan Websteen je hier mee helpen. We leren je graag beter kennen zodat we precies weten wat jouw bedrijf uniek en onderscheidend maakt. Onze grafische vormgevers luisteren naar jouw wensen en doen, op basis van jouw input, advies over vorm- en kleurgebruik en de online en offline toepassingen ervan. Samen werken we naar een eindresultaat waar iedereen tevreden over is en het belangrijkste: jouw bedrijf laat opvallen.

Logo ontwerp

Als startende ondernemer denk je misschien niet direct aan het belang van een goed en origineel logo. Toch zorgt een professioneel logo voor een positieve associatie, waardoor jouw bedrijf beter in het brein van je doelgroep blijft hangen. Vraag een van onze vormgevers om een logo te ontwikkelen die authentiek is en aansluit bij jouw bedrijf, product en of dienst. Websteen geeft jouw onderneming een herkenbaar gezicht! Heb je al een logo, maar kan deze een opfrisbeurt gebruiken? Geen punt, onze vormgevers gebruiken deze als inspiratiebron voor jouw nieuwe logo.

Kwaliteit

Een professionele huisstijl is meer dan een grafische opmaak. Wij zorgen ervoor dat alle huisstijlelementen en bestanden technisch goed in elkaar zitten en dat deze geschikt zijn voor online en offline gebruik. Zo kunnen ook andere partijen met de juiste grafische applicaties de bestanden gebruiken.

Enkele voorbeelden

Werkwijze huisstijl en logo design

  • Inventarisatie wensen
  • Achterhalen usp's onderneming
  • Advies over kleurgebruik en typografie
  • Ontwerp maken en bespreken
  • Feedback verwerken
  • Huisstijl definitief maken en opleveren
Terug naar Grafisch ontwerp

HomeWebsitesGrafisch ontwerpHuisstijl & logo design