Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Ondersteun je offline communicatie met reclame drukwerk

reclame bord WebsteenNog steeds behoort reclame drukwerk tot een de meest succesvolle offline communicatiemiddelen. Jaarlijks worden er ongeveer 12 miljard folders door alle brievenbussen in Nederland gegooid. De belangrijkste reden hiervoor is dat je met een flyer of folder je doelgroep visueel kunt aanspreken. Met professioneel drukwerk komt de boodschap van je bedrijf nog beter over en is de kans op het behalen van je doelen groter. Het is dus extra belangrijk dat jouw flyer of folder goed opvalt tussen de stapel.

Naast online communicatie helpt Websteen je ook graag bij het realiseren van al je offline middelen. Onze grafische vormgevers gaan graag voor je aan de slag en creëren voor jouw bedrijf het ‘struikeleffect’. Het struikel effect houdt in dat je bij binnenkomst over de opvallende folder of flyer ‘struikelt’ en niet meer omheen kan. Op deze manier trek je (on)bewust de aandacht, waardoor je bedrijf in het brein van de ontvanger zit en er voorlopig niet meer uit gaat.

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden bij Websteen op het gebied van drukwerk zijn grenzeloos, waardoor je niet bent gebonden aan vaste vormen of drukwijzen. Ben je op zoek naar promotiemateriaal voor tijdens een beurs of evenement of gewoon een effectieve flyer? Wij kunnen je helpen! Samen kijken we naar jouw mediabudget en stemmen we af wat de beste opties zijn.

Enkele voorbeelden

Reclame drukwerk door Websteen is;

  • professioneel gedrukt
  • sluit aan bij jouw huisstijl en wensen
  • onderscheidend en uniek
  • snel opgeleverd na jouw goedkeuring van het ontwerp
Terug naar Grafisch ontwerp