Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Online succesvol door de juiste strategie

Strategie & conceptIn onze visie is een goede doordachte strategie de basis voor het behalen van online successen.

Elke organisatie is uniek. Om jouw verhaal goed te kunnen vertellen verdiepen we ons dan ook graag in je organisatie. We plannen eerst een oriënterend gesprek waarin we kritische vragen stellen om er achter te komen wat je doet, hoe je het doet en waarom je dit doet. Daarnaast brengen we je doelgroepen en (online) doelstellingen in kaart. Ook staan we stil bij eventuele andere aanwezige (online)marketing- en communicatiemiddelen. We vinden het belangrijk dat alle marketing- en communicatiemiddelen elkaar zo goed mogelijk versterken.

Samen gaan we op zoek naar de beste online strategie

Waarom wil je online aanwezig zijn? Welke functionaliteiten verwacht je van de website? Wat zijn je doelstellingen wat betreft conversie? We brainstormen ook over de look & feel en brengen je wensen in kaart. Na deze brainstorm gaan we aan de slag met de eerste schematische schetsen. Deze schematische schetsen noemen we wireframes en die dwingen ons om goed na te denken over de structuur en navigatie van je nieuwe website. Het gaat hierbij puur om de indeling en de functionaliteiten, nog niet om het grafisch ontwerp.

Het plan van aanpak

Omdat we niet willen dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan, doen we alles in overleg. We presenteren je het plan van aanpak. Dit plan van aanpak beschrijft de gekozen online strategie, de sitestructuur en een functioneel/ technische uitwerking van de website. Uiteraard ontvang je ook een planning inclusief tussentijdse evaluatiemomenten. We sluiten altijd af met een gespecificeerd financieel voorstel. Je mag van ons gedegen projectmanagement verwachten. Hiermee borgen wij de doelstellingen en planning binnen het gestelde budget.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Websites

HomeWebsitesStrategie en concept