Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Projectmanagement als sleutel tot succes

ProjectmanagementHet ontwikkelen en bouwen van een website op maat gaat hand in hand met een intensieve samenwerking. Bovendien moet er de nodige content verzameld worden. Wij zorgen met stevig projectmanagement dat de samenwerking goed verloopt en dat de juiste content verzameld of gemaakt wordt.

De projectmanager

Om het overzicht, de planning en het budget te bewaken, stellen we een projectmanager aan. Deze projectmanager staat voor jou klaar en is gedurende het project je vaste aanspreekpunt. De doorlooptijd van het project duurt gemiddeld zes tot acht weken. We willen je website of digitale magazine natuurlijk zo snel mogelijk online hebben, maar dan moet deze wel perfect zijn en aan jouw wensen voldoen.

Ontwerp en content komen samen

Je projectmanager last regelmatig tussentijdse evaluaties of besprekingen met je in. Tijdens deze besprekingen bekijken we de voortgang en halen we input op zoals teksten en foto’s die je op je website wilt hebben. Je projectmanager verzamelt teksten en beelden en zoekt deze uit. We zetten de content in het ontwerp waarmee je de eerste preview kunt zien. In de previewfase zie je hoe het ontwerp samenkomt met de content. Jouw projectmanager bekijkt ook welke teksten en foto's nog geleverd moeten worden. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het ontwikkelen van de content. Jouw projectmanager kan snel schakelen met onze schrijvers, fotografen of filmmakers en stelt hiervoor een begroting op. Uiteindelijk is het ons doel om een website te ontwikkelen die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

Jouw projectmanager:

  • Houdt regie over het project
  • Bewaakt planning en budget
  • Bespreekt de voortgang
  • Verzamelt teksten, foto's, beeld- en videomateriaal
  • Bekijkt en zoekt aangeleverde content uit
  • Brieft tekstschrijvers, fotografen en filmmakers
  • Verzamelt feedback
  • Zorgt voor oplevering volgens afspraak

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Strategie en concept