Webdesign

Fris, verrassend en DOELGERICHT

Webdesign

Onze designers kijken naar jouw huisstijl, kleurgebruik en typografie en brengen dit alles samen in een passend webdesign. Websteen maakt visueel wie jij bent, wat je doet, en zorgt ervoor dat je het juiste gevoel oproept. Uiteraard maken we het design responsive zodat je website er op elk type apparaat mooi uitziet.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij ontwerpen wat jij wilt uitstralen

Een pakkend webdesign

Gebruiksgemak, usability, innovatie en trends allemaal verwerken in een grafisch webdesign. Online impact creëren en opvallen met een uniek design. Dat is waar wij goed in zijn.

1. Waar beginnen we?

Simpel, bij het begin. Geen zorgen, je bent in goede handen. In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. We leren je beter kennen en bespreken je doelstellingen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een design voor je website.

2. Is dit wat je zoekt?

In de tweede fase gaan we kijken of we elkaar goed begrepen hebben. Daarvoor maken we een ruwe opzet van wat we van plan zijn, bijvoorbeeld met behulp van wireframes. Op basis van de laatste trends en technieken bepalen we een structuur met een goede gebruikerservaring.

3. Tadaa!

In de laatste fase gaan we naar een eindproduct toewerken. Als klant heb je relatief veel inspraak tijdens dit traject. Samen zorgen we ervoor dat call-to-actions, kleurgebruik, iconen en het gekozen lettertype meer body krijgen. Uiteindelijk presenteren we het eindproduct en mag je ons vertellen wat je ervan vindt!

Meer dan alleen webdesign

Naast webdesign zijn wij ook goed in

Iconen & illustraties

Het verhaal op je website meer versterken? Laat een van onze designers op maat gemaakte iconen ontwerpen. Doeltreffend, verduidelijkend en functioneel.

Reclamedrukwerk

Eindeloze mogelijkheden met reclamedrukwerk op maat. Wij ontwerpen flyers, brochures, visitekaartjes, magazines en ander promotiemateriaal om jouw bedrijf te laten floreren.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen