Website ontwikkeling

Nette code, nieuwe technieken

Zo bouwen we jouw website

Trends volgen, de nieuwste technieken toepassen en voortdurend innoveren. Om het beste resultaat te bereiken, gebruiken wij voor de bouw van jouw site de nieuwste en slimste technieken. Wij testen jouw website net zo lang dat hij op elk apparaat mooi werkt.

Vrijblijvend adviesgesprek

GA voor ONLINE IMPACT

Maatwerk websites die werken

Website ontwikkeling met oog op groei en omzet. Optimaal op elk scherm en elk apparaat. WordPress? Dat gebruiken wij niet. Wij hebben een eigen CMS.

Opgeruimd staat netjes

Wij houden niet van rommel, daarom gebruiken wij geen open-scource producten om onze websites te realiseren. Zo weet je zeker dat jouw website ook achter de schermen volledig op maat is, zonder onnodige code.

Nieuw is beter(?)

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten, maar we houden ook ons koppie erbij. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat een nieuwe techniek altijd en overal goed werkt, zullen wij deze ook in jouw website gebruiken.

Op alle apparaten bekijken

Je wilt natuurlijk wel dat jouw website overal te bewonderen is; thuis op de bank of onderweg. Maak je geen zorgen, we got this!

Uitbreiden? Geen probleem!

Jij bent flexibel, Websteen is flexibel, en dus is onze code ook flexibel. Gaat het goed met je website en wil je meer? Wij bouwen gewoon verder.

Teamwork

Met het hele team aan de slag

Speciaal voor jou

Onze webdesigners, front-end developers en programmeurs zetten dagelijks schetsen om in een tot op de pixel nauwkeurige website. Ze schrijven HTML, CSS, JavaScript en ingewikkelde programmeercodes waar we je niet mee lastig gaan vallen. Kort samengevat zorgen wij ervoor dat je precies krijgt wat je van ons verwacht.

Altijd cross browser tests
Zo weten wij zeker dat de site op elk gewenst formaat en versie er uitstekend uitziet.


WAAROM? DAAROM!

Kom je langs?

Bij Websteen vinden we persoonlijk contact heel belangrijk, we leren jou en je websitewens graag écht kennen! Wij nodigen je daarom graag uit bij ons op kantoor in Blaricum voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We komen uiteraard ook graag naar jou toe om kennis te maken met je bedrijf. 

Maak kennis met Websteen

 


CONTACT

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel ons en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
info@websteen.nl
  Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum

 

Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen