Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Meer mogelijkheden met moderne technieken

Moderne techniekenDe ontwikkelingen op het web staan geen moment stil. Wij zorgen ervoor dat we altijd up-to-date blijven en altijd de laatste technieken gebruiken bij het bouwen van jouw website. Nieuwe technieken bieden vaak veel meer mogelijkheden waardoor het eenvoudiger is om ideeën te realiseren.

Betere code, goede vindbaarheid

Naarmate het web zich ontwikkelt worden steeds betere manieren gevonden om hetzelfde te bereiken of verbeteringen aan te brengen op de huidige werkwijze. Met de komst van HTML5 hebben we meer mogelijkheden gekregen om onze code schoner en duidelijker op te maken. Door deze nieuwe technieken wordt het ook voor zoekmachines makkelijker om onderdelen van de website te herkennen.

Creatieve ideeën toegepast

Door gebruik te maken van nieuwe technieken wordt het steeds beter mogelijk om creatieve ideeën toe te passen. Met gebruik van CSS3 kunnen we mooie effecten realiseren en hebben we hiervoor steeds minder vaak het zwaardere JavaScript nodig. We kunnen je website dus voorzien van mooie effecten met soepele animaties die snel geladen kunnen worden. 

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Website ontwikkeling