Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Nette code voor een snelle website

Nette code voor een snelle websiteEen goede website ziet er niet alleen grafisch mooi uit maar is ook achter de schermen goed opgebouwd en opgeruimd. Dit is niet alleen prettig voor onze programmeurs maar, nog veel belangrijker, het zorgt voor snelle laadtijden en goed indexeerbare pagina’s op je website. Deze combinatie helpt je website bij het scoren in de zoekmachines en zorgt voor een prettige gebruikerservaring voor je bezoekers.

Standaarden voor optimale code

Wanneer wij je website bouwen, houden we ons aan de richtlijnen zoals bepaald door het W3C (World Wide Web Consortium), een internationale gemeenschap die webrichtlijnen ontwikkelt. Dit voorkomt onjuiste codering en vermindert het risico op code die niet door webbrowsers (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) wordt herkend. Zo weet je zeker dat jouw website goed bekeken kan worden.

Naast het W3C heeft de Nederlandse overheid ook standaarden voor websites van overheidsinstanties. Hierbij is het bijvoorbeeld belangrijk dat de websites heel flexibel zijn, zodat ze voor iedereen goed bereikbaar zijn. Iemand die slechte ogen heeft, moet het lettertype kunnen vergroten en er moeten bijvoorbeeld ondertitels in filmpjes aanwezig zijn. Wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen, zodat iedereen de site op dezelfde manier kan ervaren.

Kwaliteitscontrole

Voordat we je website online zetten checken we altijd of het aan onze kwaliteitseisen voldoet. Indien nodig wordt er nog opgeschoond en bijgeschaafd. Je website gaat pas online als we zeker weten dat de code zo goed mogelijk geschreven is, zodat de site optimaal gaat presteren.

Websites gemaakt door Websteen

We laten je graag zien hoe we onze kennis van online in praktijk brengen

 

Terug naar Website ontwikkeling