Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|
Altijd op zoek naar online professionals

Altijd op zoek naar online professionals

Wij zijn gek op uitdagingen!

Werken bij Websteen?

Bij Websteen zijn wij gek op uitdagingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe? Bekijk dan eens onze actuele vacatures en wie weet maken we binnenkort beter kennis met elkaar.


Vind de vacature die bij je past

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vakbekwame teamspelers om ons jonge en professionele team van webdesigners, developers en online marketeers te versterken. Waar ligt jouw passie?


Medior PHP Laravel programmeur

Weet jij waar de afkorting PHP voor staat, kent Laravel geen geheimen voor jou en ben je bekend met Octopussy van Github? Mooi, dan kunnen we verder praten!

Bekijk deze vacature


 

Senior PHP Laravel programmeur

Werken aan complexe maatwerk applicaties voor uiteenlopende klanten? Klik dan even verder!


Bekijk deze vacature


Online marketeer / SEA specialist

Ben jij een gedreven Google Ads specialist ( in wording? ) en een kei in het vertalen van marketingdoelstellingen naar een concrete SEA strategie?

Bekijk deze vacature


 

Zo kan jouw dag bij Websteen eruitzien

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Werken in een gepassioneerd team Hoe wij met elkaar werken Overleggen met elkaar vinden we belangrijk Websteen bij Laracon in New York De vergaderruimte van Websteen Sporten in onze eigen sportzaal Paasontbijten met Websteen Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Online marketeers en PHP Laravel programmeurs gezocht


Daarom werk je bij Websteen

Daarom werk je bij Websteen

Wij geloven dat we snel moeten kunnen veranderen. Inspelen op nieuwe ontwikkelingen en kennis van de nieuwste technieken zetten wij om in krachtige oplossingen voor onze klanten. Lijkt dit je wat?


Eigen verantwoordelijkheden

Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we verwachten ook van je dat je dit neemt. Maak van jouw eigen project een succes.

 

Goede VrijMiBo's & leuke uitjes

Wij zijn dol op dingen met elkaar vieren. Of dit nu na een werkweek is of tijdens een van onze bedrijfsuitjes, gezellig is het zeker!


Sporten in onze eigen gym

Sindskort hebben we een eigen sportschool (mét douches) in het kantoor. Ideaal om voor of na je werk te doen!

 

Elke dag lunchen met elkaar

Schuif bij ons aan tafel tijdens de lunch. Wat eet jij graag? Wij regelen de boodschappen.

 


Bekijk onze knappe koppen

Maak kennis met het Websteen teamDigitale ontwikkelingen gaan snel. Heel snel. Maar wij gelukkig ook. Van strategie en brainstorm, tot aan het designen, ontwikkelen en uiteindelijke oplevering zijn wij betrokken. Maak alvast kennis met ons team van vormgevers, developers, programmeurs en online marketeers.

Maak kennis met Websteen


We maken graag kennis met je!

Wij zijn altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Geiïnteresseerd geraakt? Neem dan even contact met ons op via 035 - 52 51 676 of stuur een mailtje naar info@websteen.nl.

HomeVacatures