Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Stageplaatsen Software Engineering ( HBO-ICT )

Volg jij een HBO-ICT of Universitaire opleiding in de richting van Software & Information Engineering of Technische informatica? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats met de mogelijkheid om door te stromen naar een vast dienstverband na afronding van je opleiding? Neem dan contact op met Websteen.

Wij zijn altijd op zoek naar jonge en aanstormende talenten die willen meewerken aan diverse uitdagende opdrachten.

Locatie: Blaricum
Aanvang: in overleg
Studierichting: HBO-ICT - Software (& Information) Engineering  - (Technische) informatica

Bedrijfsprofiel van Websteen:

Websteen is een internetbureau uit Blaricum (Noord-Holland). Het is ons doel om middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun (online)communicatie. Wij zien onze klanten graag succesvol worden. Wij willen onze klanten begeleiden bij het vertalen van hun online doelstellingen naar concrete strategieën, ontwerpen, websites en online marketingcampagnes. Door een toenemende groei aan opdrachten zijn we op zoek naar versterking van ons team.

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Werken in een gepassioneerd team Hoe wij met elkaar werken Overleggen met elkaar vinden we belangrijk Websteen bij Laracon in New York De vergaderruimte van Websteen Sporten in onze eigen sportzaal Paasontbijten met Websteen Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Geïnteresseerd?

Meer informatie over Websteen vind je op onze website www.websteen.nl. Ook kun je contact opnemen met: Dennis Jongerden ( Directeur ) op 035 - 52 51 676, of e-mail naar: d.jongerden@websteen.nl.

Werken bij Websteen

HomeVacaturesStageplaatsen Software Engineering ( HBO-ICT )