Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Vacature: Online marketeer

Van oorsprong zijn wij websitebouwers. Maar onze online marketingafdeling groeit snel! Ben jij een gedreven Google Ads specialist ( in wording? ) en een kei in het vertalen van marketingdoelstellingen naar een concrete SEA strategie? Haal jij je energie uit het opzetten van slimme online campagnes en ben je op de hoogte van de laatste trends?

Herken jij je hierin? Dan bij deze een waarschuwing voor als je verder leest … Wij willen er alles aan doen om jou in ons team te krijgen.

Wat ga je doen?

Op basis van de doelstellingen die onze accountmanager met de klant heeft afgestemd, ga je aan de slag met het bedenken en opzetten van advertentiecampagnes in Google. Met minimaal 1 jaar ervaring weet jij als geen ander hoe je verleidelijke advertentieteksten maakt en hoe je campagnes slim configureert. Wanneer de campagne staat, ben jij verantwoordelijk voor een tevreden klant. Je analyseert en optimaliseert jouw campagnes zelfstandig. Samen met de campagne manager schrijf je ook adviezen uit die voor een nog beter campagne resultaat zorgen! De vraag ‘Hoe kunnen we dit nóg beter doen?’ speelt constant door jouw hoofd. Om hier een antwoord op te kunnen geven, duik je ook regelmatig in Google Analytics en weet je precies waar je de gewenste statistieken vandaan moet toveren. Zie jij kansen waar de klant iets aan heeft? Dan gaan we daar zeker mee aan de slag tijdens het eerstvolgende campagneoverleg.

Waar ga je werken?websteen-google-partner

Websteen is hét online bureau uit Het Gooi en gevestigd in de Blaricummermeent langs de A27. Wij zien onze klanten graag succesvol worden. Met duidelijke targets voor ogen bedenkt, bouwt en beheert ons team websites en online campagnes. Wij werken voor grote organisaties die je ook op de radio voorbij hoort komen. Maar de regionale makelaar en de winkels uit het dorp behoren ook tot onze klanten.

Op ons kantoor zit je met 2 andere marketeers, 3 programmeurs en 3 vormgevers/frontenders. Daarnaast hebben wij een 2-koppig management team dat verantwoordelijk is voor het account- en projectmanagement. Ons eetpatroon is gevarieerd, maar bestaat voornamelijk uit kibbeling, knakworst, spare-ribs, bitterballen en borrelnootjes. We hebben hardlopers, fitnessfanaten en golfers ( tsja, het blijft hier 't Gooi hè ) in ons midden. En een enkeling vindt 0.0 bier wél lekker of heeft een Cup-a-Soup verslaving. Hoe dan ook, een gemêleerd gezelschap.

Dit jaar zijn we letterlijk uit onze voegen gegroeid en hebben we het kantoorpand moeten uitbreiden. Daar is nog een plekje vrij voor jou als online marketeer en Google Ads specialist. Wil je meer achtergrondinformatie over ons ontstaan, wat we precies doen en wie onder andere onze klanten zijn? We vertellen je hier graag meer over in ons eerste kennismakingsgesprek.

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Websteen bij Laracon in New York Het kantoor in Blaricum De vergaderruimte van Websteen Paasontbijten met Websteen BBQ met het complete team Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Samenvoeging van Websteen en Webfirst Elke dag om 11.00 uur Cup-a-Soup tijd ? Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Nog niet overtuigd?

Behalve een marktconform salaris bieden we je ook de ruimte om nog slimmer te worden. Of zoals jouw toekomstige collega Fabiënne vaak zegt: “Het mooiste van kennis hebben, is het kunnen delen ervan”. Bleh! Wat een cliché ... Maar zij is net als je andere collega’s een genot om mee te mogen werken. Het team van Websteen bestaat uit jonge en enthousiaste online marketeers die jou naast Google Ads ook een hoop kunnen leren over social media, content marketing en andere online marketing kanalen.

Dienstverband

In principe fulltime, echter is deze functie ook parttime ( minimaal 16 uur ) in te vullen met jouw wens en onze intentie dat je doorgroeit naar een vast dienstverband op fulltime basis.

Heb jij interesse?

Wij zijn op zoek naar een gedreven online marketeer met een voorkeur voor Google Ads die zijn of haar (Web)steentje kan bijdragen in ons snelgroeiende bedrijf. Zit jij bij het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Daar worden wij blij van! Nodig dan vooral jezelf uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Je kunt dan meteen ons koffie-, thee- en Cup-a-Soup assortiment bekijken.

Meer informatie over Websteen vind je op onze website www.websteen.nl. Ook kun je contact opnemen met: Roy Jongerden. Via 035 52 51 676 of e-mail naar: r.jongerden@websteen.nl.

Werken bij Websteen

HomeVacaturesVacature: Online marketeer