Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|
Website laten maken

Senior Laravel PHP Programmeur worden bij Websteen?

Weet jij waar de afkorting PHP voor staat, kent Laravel geen geheimen voor jou en ben je bekend met Octopussy van Github? Mooi, dan kunnen we verder praten! Wij zijn namelijk op zoek naar een Senior Laravel PHP Programmeur (of een Medior) die zijn (Web)steentje wil bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Wie zijn wij?

Websteen is hét internetbureau uit Het Gooi en gevestigd in de Blaricummermeent langs de A27. Ruim 14 jaar helpen wij ondernemers al bij hun online zichtbaarheid in de vorm van maatwerk websites (met eigen ontwikkeld CMS), slimme webshops en nóg slimmere webapplicaties. We leveren kwaliteit en doen alleen projecten die we écht leuk vinden. 

Op ons kantoor zit je met 3 andere programmeurs, 3 vormgevers/frontenders en 2 online marketeers. Daarnaast hebben wij een 2-koppig management team dat verantwoordelijk is voor het account- en projectmanagement. Ons eetpatroon is gevarieerd, maar bestaat voornamelijk uit kibbeling, knakworst, spare-ribs, bitterballen en borrelnootjes. We hebben hardlopers, fitnessfanaten en golfers ( tsja, het blijft hier 't Gooi hè ) in ons midden. En een enkeling vindt 0.0 bier wél lekker of heeft een Cup-a-Soup verslaving. Hoe dan ook, een gemêleerd gezelschap.

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Websteen bij Laracon in New York Het kantoor in Blaricum De vergaderruimte van Websteen Paasontbijten met Websteen BBQ met het complete team Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Samenvoeging van Websteen en Webfirst Elke dag om 11.00 uur Cup-a-Soup tijd ? Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Wie ben jij?

Jij bent dat ene familielid waarvan iedereen altijd op verjaardagen denkt dat je 'iets' met computers doet omdat je zo lekker snel kunt typen. Maar eigenlijk ben jij een PHP programmeur die op technisch niveau kan meedenken hoe wij als team de beste oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen.

Als senior PHP programmeur werk jij niet alleen aan het toevoegen en onderhouden van de verschillende Laravel websites en applicaties. Je wordt ook enthousiast van het peer reviewen van het werk van je collega's en je bent niet bang om over die ene punt of komma te zeuren, omdat het nou eenmaal beter kan en daarom moet. Zelfs als de coding style checker het al lang goed vindt. Ook zelf schiet je graag PRs in om ons interne framework, gebouwd bovenop Laravel, uit te breiden of nóg slimmer en mooier te maken. Je zorgt dat de code coverage van de tests hoog blijft en de documentatie up-to-date.

Herken jij je hier alvast in? Check dan ook nog even de onderstaande punten:

 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met o.a. PHP, Laravel, Vue.js, Versiebeheer (GitHub), Test-Driven Development (TDD) en continuous integration (CI); 
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Een flexibele werkinstelling;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Oke leuk... maar what's in it for me?!

 • Een parttime of fulltime baan;
 • Marktconform salaris;
 • Voldoende vakantiedagen, op één voorwaarde: dat je weer veilig thuis komt;
 • Ruimte om eigen ideeën en nieuwe technieken uit te denken;
 • Gezamenlijke lunches in onze nieuwe kantine;
 • Werken binnen een jong en enthousiast team van designers en (front-end)developers;
 • Vergroten van je eigen kennis door samenwerking met je collega's;
 • Fitnessruimte op kantoor, zodat je na een dagje programmeren even kunt ontspannen;
 • De gezelligste bedrijfsuitjes in binnen- of het buitenland;
 • Werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten.

Benieuwd wanneer je kunt beginnen?

Zit jij bij het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel? We maken heel graag kennis met je. Neem even contact op met Dennis Jongerden (directeur) op 035 - 52 51 676 of stuur een mailtje naar d.jongerden@websteen.nl.

Let op: Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HomeVacaturesVacature: Senior Laravel PHP Programmeur