Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Vacature: Stagiair(e) vormgeving ( mbo / hbo )

Voor de huidige stageperiode hebben wij deze vacature ingevuld!

Van oorsprong zijn wij websitebouwers. Maar onze afdeling marketing & vormgeving groeit snel! Ben jij een (te) gekke vormgever in opleiding en wil je bij jouw stagebedrijf écht aan de bak? Lees dan snel verder!

Wat doe je als stagiair bij Websteen?

Nou, koffie halen, kopiëren en post halen natuurlijk... niet. Dat doen we allemaal. Nee, jij gaat campagnes uitwerken. Je wordt onderdeel van ons marketingteam. Iedere dag bedenken onze marketeers campagnes voor hele verschillende klanten. Er worden binnen een campagne allerlei verschillende media ingezet. Denk aan een landingspagina in een website, een e-mail nieuwsbrief, een social media post, een banner, een social media advertentie en nog veel meer ... En daarvoor hebben we jou nodig!

Samen met onze 2 vormgevers leren we je graag meer over gebruiksvriendelijke ontwerpen en conversiegericht design. Wat we van jou verwachten; vooral veel toffe dingen. We zijn eigenlijk wel een beetje op zoek naar een (te) gekke vormgever. Iemand die onze klanten gaat verrassen.

Waar ga je werken?

Websteen is hét online bureau uit Het Gooi en gevestigd in de Blaricummermeent langs de A27. Wij zien onze klanten graag succesvol worden. Met duidelijke targets voor ogen bedenkt, bouwt en beheert ons team websites en online campagnes. Wij werken voor grote organisaties die je ook op de radio voorbij hoort komen. Maar de regionale makelaar en de winkels uit het dorp behoren ook tot onze klanten.

Het team van Websteen bestaat uit 4 programmeurs, 3 vormgevers en 4 online marketeers. Daarnaast hebben wij een 4-koppig management team dat verantwoordelijk is voor het account- en projectmanagement. Ons eetpatroon is gevarieerd, maar bestaat voornamelijk uit kibbeling, knakworst, spare-ribs, bitterballen en borrelnootjes. We hebben hardlopers, fitnessfanaten en golfers ( tsja, het blijft hier 't Gooi hè ) in ons midden. En een enkeling vindt 0.0 bier wél lekker of heeft een Cup-a-Soup verslaving. Hoe dan ook, een divers team.

Dit jaar zijn we letterlijk uit onze voegen gegroeid en hebben we het kantoorpand moeten uitbreiden. Er is eindelijk weer plek vrij voor een stagiair(e). Wil je meer achtergrondinformatie over ons ontstaan, wat we precies doen en wie onder andere onze klanten zijn? We vertellen je hier graag meer over in ons eerste kennismakingsgesprek.

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Websteen bij Laracon in New York Het kantoor in Blaricum De vergaderruimte van Websteen Paasontbijten met Websteen BBQ met het complete team Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Samenvoeging van Websteen en Webfirst Elke dag om 11.00 uur Cup-a-Soup tijd ? Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Nog niet overtuigd? Als je hier al bent waarschijnlijk wel

Behalve een prima stagevergoeding bieden we je de mogelijkheid om ook écht onderdeel van het team te worden. Je mag meewerken in projecten voor onze grote klanten en helpen je graag net zo lang tot dat ook jouw ontwerpen meegenomen worden in campagnes.

Dienstverband

In principe fulltime, echter is deze stage ook parttime ( minimaal 24 uur ) in te vullen. Wel willen we graag een stagiair verder opleiden die minimaal 4 maanden in ons team meedraait.

Heb jij interesse?

Je hebt al kennis van de Adobe pakketten toch? Dat is voor ons voldoende. Laat wel even je portfolio zien ;)

Wij zijn op zoek naar een creatieve vormgever die graag meewerkt aan campagnes. Zit jij bij het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Daar worden wij blij van! Nodig dan vooral jezelf uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Meer informatie over Websteen vind je op onze website www.websteen.nl. Ook kun je contact opnemen met: Dominique Vogel. Stuur een WhatsAppje ( 06 - 23 69 89 72 ) of e-mail naar: d.vogel@websteen.nl.

Werken bij Websteen

HomeVacaturesVacature: Stagiair vormgeving