Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Vacature: Stagiair(e) online marketing ( mbo / hbo )

Per direct is er weer plaats voor een nieuwe stagiair(e). Van oorsprong zijn wij websitebouwers. Maar onze afdeling marketing & vormgeving groeit snel! Word jij straks onze nieuwe marketeer? Zoek je een stagebedrijf waar je écht aan de bak kan? Lees dan snel verder!

Wat doe je als stagiair bij Websteen?

Nou, koffie halen, kopiëren en post halen natuurlijk... niet. Dat doen we allemaal. Nee, jij gaat campagnes uitwerken. Je wordt onderdeel van ons marketingteam. Iedere dag bedenken onze marketeers campagnes voor hele verschillende klanten. Er worden binnen een campagne allerlei verschillende media ingezet. Denk aan een pagina op een website, een e-mail nieuwsbrief, een social media post, een advertentie in Google, een social media advertentie en nog veel meer ... En daarvoor hebben we jou nodig!

Samen met de account managers, de andere marketeers en onze vormgevers ga je aan de slag met uitdagende projecten. We leren je graag meer over het bepalen en vinden van de juiste doelgroep, het bedenken van een overtuigdende advertentietekst en het instellen van de online advertenties. Je mag een tikkeltje bijdehand zijn en ons vertellen hoe jij het zou aanpakken!

Waar ga je werken?

Websteen is hét online bureau uit Het Gooi en gevestigd in de Blaricummermeent langs de A27. Wij zien onze klanten graag succesvol worden. Met duidelijke targets voor ogen bedenkt, bouwt en beheert ons team websites en online campagnes. Wij werken voor grote organisaties die je ook op de radio voorbij hoort komen. Maar de regionale makelaar en de winkels uit het dorp behoren ook tot onze klanten.

Op ons kantoor zit je met 3 andere programmeurs, 3 vormgevers/frontenders en 2 online marketeers. Daarnaast hebben wij een 2-koppig management team dat verantwoordelijk is voor het account- en projectmanagement. Ons eetpatroon is gevarieerd, maar bestaat voornamelijk uit kibbeling, knakworst, spare-ribs, bitterballen en borrelnootjes. We hebben hardlopers, fitnessfanaten en golfers ( tsja, het blijft hier 't Gooi hè ) in ons midden. En een enkeling vindt 0.0 bier wél lekker of heeft een Cup-a-Soup verslaving. Hoe dan ook, een gemêleerd gezelschap.

Dit jaar zijn we letterlijk uit onze voegen gegroeid en hebben we het kantoorpand moeten uitbreiden. Er is eindelijk weer plek voor diverse stagiaires. Wil je meer achtergrondinformatie over ons ontstaan, wat we precies doen en wie onder andere onze klanten zijn? We vertellen je hier graag meer over in ons eerste kennismakingsgesprek.

Sportief sponsor van diverse hardloopwedstrijden Bedrijfsuitje op Ibiza Werken in een gepassioneerd team Hoe wij met elkaar werken Overleggen met elkaar vinden we belangrijk Websteen bij Laracon in New York De vergaderruimte van Websteen Sporten in onze eigen sportzaal Paasontbijten met Websteen Kerstdiner in London met het hele team Websteen bij Laracon in New York Uit eten met het team van Websteen Londen eye met het hele team Bedrijfsuitje in Londen met het team en aanhang Kibbeling!

Nog niet overtuigd? Als je hier al bent waarschijnlijk wel

Behalve een prima stagevergoeding bieden we je de mogelijkheid om ook écht onderdeel van het team te worden. Je mag meewerken in projecten voor onze grote klanten en helpen je graag net zo lang tot dat ook jouw ideeën meegenomen worden in campagnes.

Dienstverband

In principe fulltime, echter is deze stage ook parttime ( minimaal 24 uur ) in te vullen. Wel willen we graag een stagiair verder opleiden die minimaal 4 maanden in ons team meedraait.

Heb jij interesse?

Je wilt je graag ontwikkelen in online marketing en communicatie toch? En je bent creatief en/of brutaal? Dat is voor ons voldoende!

Wij zijn op zoek naar een stagiair die graag mee wilt werken aan onze campagnes. Zit jij bij het lezen van deze vacature op het puntje van je stoel van enthousiasme? Daar worden wij blij van! Nodig dan vooral jezelf uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Meer informatie over Websteen vind je op onze website www.websteen.nl. Ook kun je contact opnemen met: Roy Jongerden. Via 035 52 51 676 of e-mail naar: r.jongerden@websteen.nl.

Werken bij Websteen

HomeVacaturesStageplaats online marketing