GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder
Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Fleetshield: Expert in het beschermen en transformeren van railmaterieel

Van railmaterieel beschermen tegen graffiti en bekrassing tot het omtoveren van oud railmaterieel. Fleetshield doet het kostenefficiënt, duurzaam en met minimale downtime. Met een flexibel en vriendelijk team van specialisten weet Fleetshield inmiddels precies wat er te koop is en hoe een lakalternatief als folie het best tot zijn recht komt. 

Opdrachtgever

Fleetshield

Klant sinds

oktober 2023

Klantreview

10/10

Situatie

Jeroen van Son, directeur van Fleetshield, vroeg designbureau Studio Kluif om te zorgen voor een nieuwe branding, huisstijl én website. Websteen werd ingeschakeld om mee te denken en te adviseren. Tijdens enkele sessies zijn de doelstellingen, indeling, integratie van de nieuwe huisstijl, technische realisatie en migratie afgestemd.

10/10
Wat een fijne samenwerking! Websteen is een echte meedenk partij. Als creatieve studio weten wij wat mooi is. Websteen weet dit perfect om te zetten naar een goed werkende site. Met een behapbaar stappenplan wordt het bouwen van een technisch goedlopende website een feestje!
Jeroen Hoedjes
Jeroen Hoedjes Studio Kluif

Aanpak bij deze co-creatie

Met de taakverdeling helder voor ogen, nam Studio Kluif de verantwoordelijkheid op zich voor de huisstijl en het grafisch ontwerp. Het team van Websteen legde zich toe op de realisatie van het ontwerp. Oftewel de ontwikkeling van de templates én deze koppelen aan ons gebruiksvriendelijke CMS. De samenwerking vereiste nauw overleg gedurende het hele proces, met de wederzijdse ambitie om een hoogwaardig eindproduct te leveren.

Ons doel was het creëren van een drietalige website, toegankelijk in het Nederlands, Engels en Tsjechisch. Om een rijke gebruikerservaring te bieden, planden we de implementatie van diverse modules, waaronder een module voor het visualiseren van oplossingen, adviesgebieden, klantenverhalen en blogs.

De teksten, essentieel voor het overbrengen van onze boodschap, werden vakkundig geschreven door Dymph Essenstam van Stories by Dymph, terwijl de creatieve talenten van Studio Kluif zich inzetten om visueel aantrekkelijke elementen aan de website toe te voegen.

10/10
Ik werk als copywriter vaker met webbouwers, maar Websteen is echt een verademing. Het is een denker in oplossingen die helder communiceert en een opdrachtgever eerlijk adviseert (bijvoorbeeld over wat op SEO-gebied nou wel en niet raadzaam is). Als het op tekst aankwam was het bovendien makkelijk schakelen. Even appen/mailen/bellen, kort overleggen en hup door. Op die manier kun je echt zorgen voor een website die staat als een huis. Op elk vlak.
Dymph Essenstam
Dymph Essenstam Stories by Dymph

Een innovatief eindresultaat

Dankzij een nauwe samenwerking tussen de diverse partijen legden we de basis voor een website die niet alleen functioneel en informatief is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien zorgen we gezamelijk voor een online aanwezigheid die de kernwaarden van Fleetshield weerspiegelt en een indrukwekkende indruk achterlaat bij bezoekers van over de hele wereld.

En het realiseren van het ontwerp van Studio Kluif? Dat is volgens hen meer dan gelukt. ''Als creatieve studio weten wij wat mooi is. Websteen weet dit perfect om te zetten naar een goed werkende site'', aldus Jeroen Hoedjes, mede-oprichter en senior art director bij Studio Kluif. 

Directeur Jeroen van Son van Fleetshield voegt de mooie woorden toe: ''Het team van Websteen is correct, snel, kundig en sympathiek! Heel fijn samenwerken dus!'' We vonden het een genoegen om samen te werken aan de realisatie van Fleetshield's visie. Wij zijn trots op het resultaat en kijken uit naar verdere successen samen.

10/10
Niets dan lof voor Websteen. Naast hun professionele aanpak heb je het gevoel dat er een team bij het team is aangesloten en de samenwerking voegt waarde toe. Websteen heeft ons dusdanig goed geadviseerd dat het nemen van soms lastige beslissingen een stuk makkelijker werd. Het team van Websteen is correct, snel, kundig en sympathiek! Heel fijn samenwerken dus! Zoek je een dergelijke leverancier? Zoek niet langer en neem contact op met Websteen!
Jeroen van Son
Jeroen van Son Directeur - Fleetshield Bv

Home Cases Maatwerk website ontwikkeling voor Fleetshield samen met Studio Kluif