Toon: Alles

Even voorstellen: Sjoerd, managing director

Sinds kort werkt Sjoerd bij Websteen. Hij is Managing director en zal de komende periode aan de slag gaan met onze groeiplannen en ambities. Sjoerd probeert continu ideeën op te doen. Hij kijkt naar wat we kunnen gebruiken en wat bij ons en onze uitdaging past.

Achtergrond 13 maart 2023 2 min

Even voorstellen: Kirsten, content marketeer

Even voorstellen: Kirsten, content marketeer

Websteen heeft per 1 januari een content marketeer in dienst. Kirsten heeft een opleiding communicatie op zak en is gespecialiseerd in content marketing. Zij heeft als content professional in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het creëren en optimaliseren van vraaggerichte content voor kleine en grote organisaties.

Achtergrond 30 januari 2023 2 min

Websteen geeft gastles aan jonge ondernemers

Roy Jongerden van Websteen heeft een gastles gegeven aan 4-havo IBC van Huizermaat. De leerlingen uit 4Hi volgen onderwijs op Huizermaat volgens het 20-80 learning principe; vier dagen per week volgen zij regulier onderwijs en op de vrijdag werken ze aan hun eigen bedrijf.

MVO 22 december 2022 1 min

"Wij zijn samen groot gegroeid"

Als jonge ondernemers startten Arjan Bonefaas en Gert Schaap hun bedrijf ongeveer op hetzelfde moment als Roy en Dennis Jongerden begonnen met Websteen. "We zaten bij elkaar om de hoek, dus hadden elkaar gauw gevonden", aldus Arjan. Wat begon met een eenvoudige website in de tuning voor particulieren waarin Arjan en Gert hun chiptuning diensten aanboden, groeide uit tot een internationale hightech-business waar geavanceerde webapplicaties voor nodig zijn.

Klantverhalen 8 december 2022 3 min

Websteen weer deelnemer en goudsponsor van de Wolfskamerloop

30 oktober, de dag van de Lidl Wolfskamerloop, is aangebroken. Het is alweer de 9e editie van het sportieve en gezellige evenement en we zitten vol goede moed.

MVO 2 november 2022 4 min

Websiteservice en -gemak met de support strippenkaart

Een tekst op je site toevoegen, een foto verkleinen, een pagina verwijderen of juist toevoegen; met ons CMS kan het allemaal! Toch kan het gebeuren dat je er zelf even geen tijd voor hebt...

Blogs 28 oktober 2022 2 min

Zet de site nu maar live...!

"Yes, de website ziet er goed uit zo, wat mij betreft kun je hem nu live zetten!" Dat zei één van onze klanten afgelopen week bij de presentatie van zijn website.

Blogs 28 oktober 2022 2 min

Ons nieuwe CMS: gebruiksvriendelijker, veiliger en toekomstbestendig

Broers en oprichters van Websteen Dennis en Roy Jongerden: "In alles wat wij doen staan gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit voorop. Zo ook met ons nieuwe CMS."

Achtergrond 28 oktober 2022 3 min

"Website en webapplicatie op maat vormen de aorta van onze organisatie"

"Onze website is de aorta van onze organisatie. Hier brengen we vraag en aanbod van hetgeen de kunstsector te bieden heeft voor alle scholen in Almere samen. Van inzage in te volgen programma's tot het boeken van een voorstelling, een afrekenmodule en automatische bevestigingsmails: onze site speelt een cruciale rol. In augustus 2022 ging onze nieuwe site en onderliggende webapplicatie live. We zijn super enthousiast", vertelt Paul Macco, directeur van Collage Almere.

Klantverhalen 20 oktober 2022 4 min

Sportieve broers Dennis en Roy klaar voor de toekomst

De Wolfskamerloop 2022 komt steeds dichterbij. Ook dit jaar is Websteen weer goudsponsor, zijn we met een bedrijventeam vertegenwoordigd en zal je diverse Websteen-lopers in de inmiddels bekende witte shirts zien rondrennen. Speciaal voor de Afzet (het clubblad van AV Zuidwal) is er een interview gehouden met Dennis en Roy.

In de media 10 oktober 2022 3 min

Home Blog