Toon: Alles
Programmeur geeft instructie aan het team

Extreme kwaliteitsbewaking bij Websteen

Bij Websteen zijn we niet tevreden met een 8 voor een door ons ontwikkelde website of webapplicatie. En ook niet met een 9. We gaan voor een 10. Perfectionistisch als we zijn leggen we de lat hoog.

Blogs 6 september 2023 2 min

Papageno website gemaakt door Websteen

Websteen sponsort Papageno Zomerconcert

Stichting Papageno Zomerconcert organiseert, inmiddels al 22 jaar, een altijd drukbezocht openluchtconcert. De opbrengst komt ten goede aan lokale goede doelen. Websteen sponsort dit mooie initiatief dit jaar met de ontwikkeling van een volledig nieuwe website.

MVO 15 augustus 2023 3 min

Pien legt uit hoe een site werkt

Kies voor een toegankelijke website: bereik en betrek iedereen!

In een tijd waarin het digitale landschap een centrale rol speelt in ons dagelijks leven, is het essentieel dat websites voor iedereen toegankelijk zijn.

Blogs 13 juli 2023 3 min

Het team van Websteen met een taart in hun hand

Websteen bestaat 18 jaar; we blikken terug!

''Op 1 juni 2023 bestond Websteen precies 18 jaar. Behalve dat we nu eindelijk "volwassen" zijn geworden én dat we deze mijlpaal hebben mogen vieren met ons team is dit ook wel een mooi moment om even terug te kijken naar de afgelopen 18 jaar,'' aldus Roy en Dennis Jongerden.

Achtergrond 1 juni 2023 2 min

Even voorstellen: Sjoerd, managing director

Sinds kort werkt Sjoerd bij Websteen. Hij is Managing director en zal de komende periode aan de slag gaan met onze groeiplannen en ambities. Sjoerd probeert continu ideeën op te doen. Hij kijkt naar wat we kunnen gebruiken en wat bij ons en onze uitdaging past.

Achtergrond 13 maart 2023 2 min

Websteen geeft gastles aan jonge ondernemers

Roy Jongerden van Websteen heeft een gastles gegeven aan 4-havo IBC van Huizermaat. De leerlingen uit 4Hi volgen onderwijs op Huizermaat volgens het 20-80 learning principe; vier dagen per week volgen zij regulier onderwijs en op de vrijdag werken ze aan hun eigen bedrijf.

MVO 22 december 2022 1 min

"Wij zijn samen groot gegroeid"

Als jonge ondernemers startten Arjan Bonefaas en Gert Schaap hun bedrijf ongeveer op hetzelfde moment als Roy en Dennis Jongerden begonnen met Websteen. "We zaten bij elkaar om de hoek, dus hadden elkaar gauw gevonden", aldus Arjan. Wat begon met een eenvoudige website in de tuning voor particulieren waarin Arjan en Gert hun chiptuning diensten aanboden, groeide uit tot een internationale hightech-business waar geavanceerde webapplicaties voor nodig zijn.

Klantverhalen 8 december 2022 3 min

Websteen weer deelnemer en goudsponsor van de Wolfskamerloop

30 oktober, de dag van de Lidl Wolfskamerloop, is aangebroken. Het is alweer de 9e editie van het sportieve en gezellige evenement en we zitten vol goede moed.

MVO 2 november 2022 4 min

Websiteservice en -gemak met de support strippenkaart

Een tekst op je site toevoegen, een foto verkleinen, een pagina verwijderen of juist toevoegen; met ons CMS kan het allemaal! Toch kan het gebeuren dat je er zelf even geen tijd voor hebt...

Blogs 28 oktober 2022 2 min

Ons nieuwe CMS: gebruiksvriendelijker, veiliger en toekomstbestendig

Broers en oprichters van Websteen Dennis en Roy Jongerden: "In alles wat wij doen staan gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit voorop. Zo ook met ons nieuwe CMS."

Achtergrond 28 oktober 2022 3 min

Home Blog