Afspraak = afspraak

We maken duidelijke afspraken en doen wat we beloven. Echt, beloofd!

Korte lijntjes

Heldere communicatie en geen gedoe achteraf, alsjeblieft niet zeg!

Alles in huis

Of liever samenwerken met je eigen team of creatieve partners? Wij doen mee!

Laten we kennismaken

Je krijgt van ons een gratis adviesgesprek, dit kan telefonisch, maar je bent ook welkom bij ons op kantoor. Eén van onze online experts maakt samen met jou een plan van aanpak voor het maken van jouw nieuwe website. We stemmen alles af op jouw wensen en doelstellingen: niets is te gek! Wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je van ons verwacht.

Wij maken jouw website

Trends volgen, de nieuwste technieken toepassen en voortdurend innoveren. Wij gaan voor maatwerkwebsites die optimaal werken op elk scherm en apparaat. Onze webdesigners verwerken jouw wensen en huisstijl in schetsen. Wanneer je hier helemaal tevreden over bent, beginnen we met het maken van jouw website. Onze webdesigners, front-end developers en programmeurs zetten dagelijks schetsen om in een tot op de pixel nauwkeurige website. Jouw website wordt op maat gemaakt én je krijgt een CMS training. Zo is het beheer eenvoudig en heb je zelf volledige controle over de content op de website.

Alles naar wens? We gaan live!

Vertelt jouw website het juiste verhaal en is alle content naar wens ingevuld? Dan is het tijd om dit aan de buitenwereld te laten zien en de website live te zetten. Het goede nieuws? Wij regelen dit allemaal voor je. In korte tijd zetten we jouw website live en kun je online impact maken! Een tekstje aanpassen, een foto toevoegen of een nieuwe blog plaatsen? Dat kan jij straks gewoon zelf in ons gebruiksvriendelijke CMS.  En wil je later uitbreiden? Geen probleem. Wij zijn flexibel en kunnen verder bouwen aan jouw website.

Zoek jij de beste website ontwerpers?
Wij staan voor je klaar tijdens jouw website ontwikkeling.

Neem gerust contact op. Wij beantwoorden al je vragen.

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?

Veelgestelde vragen over websites

Voor bijna elke kleine, middelgrote en grote organisatie is hun website van groot belang en is het een ‘must’ om te kiezen voor een passende website-ontwikkelaar. Laten we samen de belangrijkste selectiecriteria bekijken.

Lees verder

Ga jij een website laten maken? Dan zal je vast kijken naar kwaliteit, een klik, bereikbaarheid, betrouwbaarheid en de eerder ontwikkelde websites. Daarnaast is ook het budget bepalend, er moet een passende prijsstelling zijn.

De kosten voor het laten maken van een website variëren tussen de €250,- en €40.000,-. Of meer dan dit. Er is dan ook geen eenduidig antwoord. Het daadwerkelijke prijskaartje hangt af van jouw keuzes m.b.t. het budget, ontwerp, de ontwikkeling, functionaliteiten, het niveau van maatwerk en de keuze in webdesigner. Wij zetten de mogelijke kosten op een rij:

  • Website zelf maken met een website builder of standaard template: €250 - €750,-

  • Website laten maken o.b.v. een standaard template: €750 - €4.000,-

  • Een maatwerk website laten maken door een professioneel internetbureau: €7.500 - €40.000,- of meer dan dit.

Lees verder

Dat hangt natuurlijk helemaal af van wat je wilt. Heb je superhaast en wil je een kleine standaardwebsite (zie ons andere bedrijf TemplateFabriek) of een kleine, relatief eenvoudige functionaliteit door ons laten maken? Kom maar op. Dat kan al binnen 1 à 2 dagen, afhankelijk van onze planning op dat moment. Dat is inderdaad ongekend snel. Maar dat is zeker wel mogelijk want we zijn een compact bureau met ruim 15 medewerkers waaronder eigen webdesigners. Dankzij onze korte lijntjes kunnen we verrassend snel schakelen.

Lees verder

Nee, beslist niet, hoewel een beetje technische kennis geen kwaad kan. Het door Websteen ontwikkelde Content Management Systeem is uiterst gebruiksvriendelijk. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je technische kennis hebt als je zelf inhoudelijke wijzigingen wilt doorvoeren in je website. Je hoeft alleen maar om te kunnen gaan met een programma zoals Microsoft Word of een ander tekstverwerkingsprogramma. Bij de ontwikkeling van ons CMS was gebruiksgemak en uiteraard ook een optimale betrouwbaarheid en veiligheid altijd van groot belang. En dat is het nog steeds.

Lees verder

Bij Websteen staat transparantie voorop, ook wat betreft kosten. Voordat wij een website ontwikkelen ontvang je van ons een heldere offerte waarin we de verschillende werkzaamheden volledig specificeren. Je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Na oplevering van de website zijn er bijna altijd nog enkele puntjes die veranderd of verbeterd moeten worden. Vallen die binnen de ‘scope’ van wat we overeengekomen zijn in de offerte? Dan gaan we daar natuurlijk flexibel mee om en rekenen we geen extra kosten. Want we begrijpen maar al te goed dat er altijd zaken kunnen zijn die aan je aandacht zijn ontsnapt of dat er voortschrijdend inzicht is binnen je organisatie.

Lees verder

Websteen is haar klanten inderdaad van dienst met een volledig zelf ontwikkeld en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) voor websites. Om eerlijk te zijn: daarmee ben je inderdaad aan ons gebonden voor aanpassingen, uitbreidingen, hosting en back-ups. In het uiterste geval: als je over wilt stappen naar een ander webbureau krijg je netjes alle data van ons mee en moet je webbouwer opnieuw een website voor je bouwen. Dat geldt als je overstapt naar een andere webbouwer met een eigen CMS maar ook als je besluit om bij ons weg te gaan en je website door een ander te laten bouwen met behulp van bijvoorbeeld de open source-software WordPress.

Lees verder

Waarmee ga jij ons uitdagen?

Van het plan van aanpak tot aan het bedenken van slimme functionaliteiten, wij zorgen ervoor. Is je website klaar? Dan kun je met ons eigen CMS je site eenvoudig zelf beheren. Dat is pas makkelijk!

Webdesign

Wij zorgen dat jouw doelgroep op jouw site vindt wat voor jou belangrijk is.

Website ontwikkeling

Voor de bouw van jouw site maken we gebruik van de nieuwste technologie.

CMS

Ons CMS is zo eenvoudig dat iedereen ermee kan werken.

Online marketing team

Wij weten wat er nodig is om een website beter te laten presteren

Home Websites