NIEUW: Onze maatwerk website calculator!

Lees verder
10/10
op 6 april 2023
Meedenken en oplossing gericht handelen. Een fijn bedrijf voor het vinden van de juiste en realistische oplossingen. Onze zonnepanelen calculator is mede door slim meedenken en actief helpen een top resultaat geworden! Bedankt jongens!

En de koffie is ook erg lekker!
10/10
op 4 april 2023
Websteen heeft een gemakkelijk CMS systeem waarmee je snel een website kunt vullen. Collega Pien is een ster in uitleggen. Design technisch is Websteen ook erg sterk. De oplevering van onze nieuwe website ging vlot en foutloos. Daarnaast denken zij goed mee over toegankelijkheid en leesbaarheid. We hebben nu een goed toegankelijke website staan die toekomstbestendig is.
10/10
op 27 maart 2023
De samenwerking met Websteen is erg goed en prettig. Wij werken als designbureau veel samen met andere partners. Websteen is er daar Ć©Ć©n van. Bij het Jeugdstem project was de samenwerking ook weer supergoed, het is heel helder wie wat doet en de planning wordt nauwkeurig gevolgd. Los daarvan is de website ook exact gebouwd volgens het design en het CMS werkt heel fijn.
10/10
op 2 februari 2023
Wij zijn ontzettend blij met jullie hulp, suggesties en snelle communicatie! Heel erg bedankt voor de samenwerking om onze nieuwe site te bouwen.
10/10
op 2 februari 2023
Het team van Websteen is Ć©n kundig, Ć©n erg behulpzaam en ook gewoon leuk. Wij hebben onze 'oude' website opgefrist en zijn daarbij goed geholpen door Roy, Pien en hun collega's. Ik werk nu al jaren met hen en zou dat iedereen aanraden!
9/10
op 12 december 2022
Het is fijn schakelen met Websteen. Ze denken goed mee, ze zijn goed bereikbaar, reageren snel. Eigenschappen die prettig zijn in samenwerking. We zijn blij met hoe het proces is verlopen en met het eindresultaat!
10/10
op 10 november 2022
Als ik een hoger cijfer kon geven deed ik dat. Onze nieuwe website Tuscookany.com is net live en wij zijn ontzettend tevreden. Websteen werkt mee, niet alleen in mooie vormgeving, maar denkt ook mee tot in de fijnste details om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert en de SEO optimaal is. Betrokkenheid en zakelijk inzicht dat je als ondernemer het gevoel geeft dat zij een afdeling van je eigen bedrijf zijn. Veel dank!
10/10
op 22 september 2022
Samenwerken met Websteen is een verademing. Zij snappen wat we willen en denken na vanuit het standpunt van de gebruiker. Ze doen wat ze beloven en maken elke stap die ze nemen vooraf goed inzichtelijk, ook financieel. We hebben een heel fijne samenwerking
9/10
op 4 juli 2022
Top! Fijn bedrijf om mee te werken. Vriendelijk, houden zich aan afspraken en leveren wat beloofd is. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website.
9/10
op 18 mei 2022
Websteen heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van een nieuwe website! We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de communicatie tijdens het proces, de manier waarop er mee werd gedacht en de deskundigheid in het team. Het is een professionele organisatie, waar je op kunt bouwen!
10/10
op 4 april 2022
Enorme drive heeft dit bedrijf, klant vriendelijk, denken met je mee. Goed overleg. Snelle handeling. Goede nazorg. Ik raad dit bedrijf aan. Top
8/10
op 8 februari 2022
Onlangs is mijn nieuwe website opgeleverd. Met goed advies, inspelend op de wensen, doelgroep en vragen, ben ik zeer tevreden over het hele proces. Van begin tot eind een goede begeleiding. De basis is goed weggezet, waarbij we zelf de producten en collecties in de shop kunnen vullen en onderhouden. Met de juiste nazorg!
9/10
op 31 januari 2022
Met Websteen hebben we verschillende soorten websites gerealiseerd. Groot en klein. Eenvoudig en complex. Van een landelijk jongerenplatform voor VWS tot evenementen website voor een serie publieksacademies met DPG Media. Maar wat we met het bureau ook maken: op Websteen kun je rekenen. Beloofd is beloofd. Ze zijn ijzersterk in meedenken. De lijntjes zijn kort en de planning strak. Functionaliteit staat vaak voorop (gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, etc). Opvallend is ook de zorg over hoe er uiteindelijk uitziet. Websteen heeft echt oog voor detail, snappen wat design doet voor een site en werken fijn samen met onze vormgevers. Zo zijn ook altijd de 'looks' dik in orde. Zeker op de telefoon. Ook na oplevering is de ervaring hetzelfde. Websteen blijft dan een heel goed bereikbare en betrokken partner. Kortom: geweldige club om mee samen te werken.
8/10
op 27 januari 2022
Websteen heeft een aantal online kanalen en tools voor Beat Batten ingericht en beheerd. Het is fijn om inhoudelijk te kunnen sparren met de online specialisten van Websteen en wij zijn blij dat Websteen ons helpt bij onze online uitdagingen en journeys.
9/10
op 20 oktober 2021
Wat heel goed gewerkt heeft is het geduld en doorvragen van Websteen. Op die manier konden we in de oriƫntatiefase sparren over de inhoud en toekomst van Geveladvies. Waar staat Geveladvies nu, waar gaat het bedrijf naartoe en wat is de beste manier om dat verhaal te vertellen? Door input van Websteen - het inzetten van o.a. blogs - kunnen we laten zien dat we een kennisorganisatie zijn.
10/10
op 5 oktober 2021
Wij doen al jaren zaken met Websteen. Zeer professioneel bedrijf en denkt echt mee met de klant. Ook nu hebben ze weer een mooie site voor ons gebouwd met de nodige uitdagingen erin.
9/10
op 21 juli 2021
Voorafgaand aan het ontwerpen van onze nieuwe website hebben wij samen met Websteen de wensen geĆÆnventariseerd en een logische structuur opgezet, op basis waarvan wij zelf aan de teksten en het fotomateriaal konden werken. Websteen heeft vervolgens een zeer verfrissend ontwerp gemaakt waarin ons bedrijf optimaal wordt gepresenteerd. Dankzij hun strakke planning en heldere communicatie kon de website op de geplande deadline 'live' gaan. Met het overzichtelijke CMS kunnen wij nu zelf onze website up to date houden. Wij hebben de samenwerking als zeer praktisch en prettig ervaren, met een resultaat waar we allemaal trots op zijn.
9/10
op 8 juni 2021
Top geregeld allemaal, duidelijk uitleg en begeleiding van de nieuwe website.
We zijn er blij mee.
9/10
op 5 maart 2021
De samenwerking met Websteen was erg goed. Je krijgt altijd een snel antwoord op je vragen. Roy en zijn team hebben mij zeer goed geholpen met veel geduld en kennis van zaken. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat!
9/10
op 11 februari 2021
Weer heel goed geholpen door Websteen. Het team is zeer klantgericht. Ze denken in alle fasen van het (bouw)proces mee. Websteen wordt ook gekenmerkt door een kundige en vriendelijke service en snelle terugkoppelingen. Kortom, een zeer betrouwbare business-partner.
9/10
op 4 februari 2021
Werken met Websteen is een feestje. Het is zo'n onderdeel waar ik niet goed in ben maar waar het team van Websteen geweldig in is. En je dan in begrijpelijke taal bij de hand neemt om alle stappen te doorlopen. En waarachtig, ze beloven het volgens mij niet maar het heeft nooit meer dan een paar uur geduurd voordat je dezelfde dag werd teruggebeld. Ik ben fan, groot fan van Websteen. Ik wilde een 9.5 geven maar dat kon niet en een 10 geef je niet omdat er altijd nog iets moet zijn om samen naar toe te werken. Ga zo door en ik zal jullie met veel plezier aan iedereen aanbevelen.
10/10
op 4 december 2020
Roy heeft ons ontwerp van super goede en inhoudelijke feedback voorzien. Met zijn frisse blik heeft hij ons tips gegeven waardoor de nieuwe website nog beter communiceert. Samen met zijn kennis van hoe een website er goed uitziet, zijn we tot een bijzonder mooi resultaat gekomen. De laatste loodjes waren voor Rob; een training aan ons redactieteam. Uiterst vakkundig en helder.
Namens alle vrijwilligers van de Speel-o-theek 't Gooi wil ik Websteen bedanken voor het uitstekende resultaat. Dank jullie wel!
10/10
op 7 september 2020
Een nieuwe website doe je niet zo snel in mijn branche. Men kijkt naar de menukaart en waar je gevestigd bent, althans zo zat ik er in. In Corona 1 filiaal omgezet naar een nieuw concept dus toen moesten we wel een nieuwe site. Dat heeft Websteen heel snel, goed en betaalbaar voor elkaar gekregen!! Zo enthousiast dat we voor de andere filialen ook een nieuwe website hebben laten maken. Daarnaast ook aandacht voor betere vindbaarheid op het web middels zoekwoorden, google ads etc. Kortom een compleet pakket wat ontzorgt.
9/10
op 17 juni 2020
Voor de derde keer heeft Websteen de website voor mijn bedrijf gemaakt. Deze keer een maatwerkoplossing waarin ze opnieuw hebben bewezen kanjers te zijn in het doorvertalen van de wens van de klant naar een uitstekend werkend product. Daarnaast ervaar ik iedere keer opnieuw dat samenwerken met de mensen van Websteen snel, klantgericht, professioneel, betrokken en betrouwbaar is. Stuk voor stuk zijn ze deskundig, komen ze hun afspraken na, denken ze met je mee en kijken ze in oplossingen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken.
10/10
op 19 januari 2020
Een heel erg fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat! We zijn Roy en zijn team enorm dankbaar voor al het geduld, alle inzet, het meedenken en hun flexibiliteit.
9/10
op 13 november 2019
Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Roy en Dennis van Websteen. Na een oriƫnterend gesprek had ik gelijk een goed gevoel. Ben dan ook erg blij met de uitkomst van de website waarin ze mijn wensen hebben vertaald in een mooie layout, design en huisstijl. Ook Rob heeft mij exact verteld hoe ik te werk kan gaan met de website. Wat ook een fijne ervaring is geweest. Kan Websteen / Templatefabriek dan ook zeker aanraden aan iedereen die een website nodig heeft.
10/10
op 11 maart 2019
Na 2.5 jaar wilde ik een nieuwe professionele uitstraling van mijn website. Ik kwam bij Websteen terecht nadat ik jaren geleden Websteen heb geholpen met de inrichting van hun nieuwe bedrijfspand. Wij hebben van Roy zeer begrijpelijke (door niet te lange sessies) professionele uitleg gekregen, wat geresulteerd heeft in een zeer mooie website. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
10/10
op 11 maart 2019
Websteen was al een opdrachtgever van ons. Roy ging destijds voor een nieuwe inrichting in zijn nieuwe bedrijfspand in Huizen. Enkele frisgroene lampenkappen konden daarbij niet ontbreken. Nu wat jaartjes verder waren wij toe aan een nieuwe website, en Roy met zijn team van professionals heeft mij fantastisch geholpen. Een handig bij te houden site, en een betrouwbare organisatie op de achtergrond. Top en een aanbeveling voor iedereen.
9/10
op 8 januari 2019
De mensen van Websteen zijn keien in hun vak. Begeleiden je goed en maken er echt iets moois van. Veel tips ook, waar je zelf nog niet aan gedacht had. We zijn erg blij met het resultaat van onze website met calculator en webshop.
9/10
op 4 januari 2019
Vorige maand heb ik deelgenomen aan de Google Ads workshop van Websteen. Gegeven door Leo Verkaik en zijn leuke collega Fabiƫnne Kamer. Het was een ongelooflijk leerzame ochtend waaruit direct 2 heel concrete, lopende campagnes kwamen. We kregen heldere uitleg over het systeem, waar op te letten bij de keuze van zoekwoorden en hoe je dat vervolgens zinvol invoert en activeert. En met het advertentietegoed konden we direct aan de slag. De ochtend is gezellig en leerzaam en de uitleg is duidelijk en informeel. Ik ging niet alleen naar huis met 2 lopende campagnes maar ook met de kennis hoe deze campagnes bij te sturen of eventueel extra campagnes te starten. Inmiddels levert het hele concrete en bruikbare clicks op richting mijn website en is de eerste contactaanvraag n.a.v. de advertentie een feit. Super! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
9/10
op 5 oktober 2018
Door het team van Websteen stond ik binnen no time bovenaan in Google en groeide het aantal aanmeldingen voor een kennismakingstraining. Heb echt het gevoel dat ze mijn bedrijf goed kennen en met mij mee denken op online gebied. Daarbij kan ik altijd terecht voor vragen. De manier van communiceren en hun klantgerichtheid kan ik iedereen aanraden!
9/10
op 6 september 2018
Wat een goede workshop: Bovenaan in Google in 3 uur! Het is me nu echt duidelijk wat Google Ads is en hoe het werkt. Iedere ondernemer zou dit moeten volgen. En ik snap ook hoe jullie hier grotere ondernemingen met grotere campagnes mee kunnen ondersteunen.
10/10
op 5 november 2017
Onze website staat nu een paar maanden online en al diverse 'nieuwe' klanten binnengehaald. De site voldoet precies aan onze wensen en geeft een juist beeld waar wij mee bezig zijn. De manier van communiceren en het klantgerichte spreekt ons nog steeds erg aan. Zeer tevreden!!
9/10
op 23 oktober 2017
Roy & Dennis en team, Ik wil jullie een groot compliment maken. Onze nieuwe site staat sinds vandaag online en alles ziet er super uit. De techniek erachter lijkt veelbelovend. Hoewel ik denk dat wij een behoorlijk kritische klant zijn voelt de samenwerking heel goed! De website staat nu pas Ć©Ć©n dag online dus we weten natuurlijk nog niet hoe de site zich zal manifesteren. Voor nu geef ik jullie een 9 maar als de site doet wat jullie beloven dan mag dit eerdaags een 10 worden!
10/10
op 14 september 2017
Het team van Websteen heeft werkelijk een fantastisch resultaat neergezet met onze nieuwe website! Ik heb nog nooit zelf zo lang op Ć©Ć©n en dezelfde website gezeten, puur omdat het zo leuk is om rond te kijken! Het klikt makkelijk door en de techniek die er achter zit is geniaal! Echt Ć©Ć©n van mijn best bestede centen sinds ik ondernemer ben!
9/10
op 29 juni 2017
De complimenten voor Roy, Dennis en de medewerkers van Websteen! Na een helder en creatief proces heb ik nu een prachtige website die ik middels CMS eenvoudig actueel kan houden. De support in online marketing is een fijne toevoeging op hun dienstverlening. We zijn trots op het eindresultaat!
9/10
op 2 april 2017
Websteen heeft inmiddels een web-based donoradministratie, een online vragenlijstapplicatie en 6 (!) verschillende websites voor ons gebouwd, en sinds kort kan men zich ook online aanmelden als hersendonor. We zijn heel blij met dit alles! Onze verzoeken werden steeds snel en goed opgepakt en de producten zien er gelikt uit. Dennis en Roy geven duidelijke uitleg, hebben snel door wat de bedoeling is en denken echt mee. Dit betekent ook dat ze, als het de kwaliteit ten goede komt, durven te adviseren om dingen iets anders aan te pakken dan we in eerste instantie hadden bedacht. Het laatste traject was behoorlijk complex en regelmatig werd pas gaandeweg duidelijk hoe iets echt moest worden. Hier ging Websteen flexibel mee om en ook dat waardeer ik erg. Kortom: een aanrader!
8/10
op 29 maart 2017
Websteen en CoffeeClick zijn in de afgelopen maanden in staat geweest een nieuwe website te lanceren die voor meer traffic moet gaan zorgen. De strategische aanpak door Websteen, gebaseerd op stringente structuur en efficiƫnt werken, zijn ons zeer goed bevallen. Websteen kent in dit proces een sterke samenwerking met Searchuser. Gezamenlijk hebben zij aan de verwachtingen meer dan voldaan. De komende tijd maakt CoffeeClick zich op voor het succesvol aanpakken van de conversies op onze fantastische nieuwe site en het succesvol omzetten van de leads naar getekende opdrachten.
10/10
op 14 februari 2017
Mijn eerste website heb ik laten maken door Websteen. Dit tot volle tevredenheid. De tevredenheid komt voort uit het gegeven dat Websteen met je meedenkt. Zij geeft duidelijk aan waarom zij iets doet. Hierdoor ga je het als leek ook veel beter begrijpen. Vervolgens controleert zij ook de teksten die je aanlevert om nog net even de bekende puntjes op de i te zetten. Dan is het eind 2016 en wil ik graag een "actiepagina". Natuurlijk terug naar Websteen. Wederom vol energie en de bekende puntjes op de i heeft zij mijn verwachtingen opnieuw overtroffen.

Zoals (bijna) alles wat je laat bouwen kwamen er ook bij mij meer en meer zaken bij. Ook hier hoef je bij Websteen niet bang voor te zijn. Zij geeft namelijk keurig aan als zij iets gaat doen dat buiten de gemaakte afspraken valt en daarmee extra in rekening gebracht zal gaan worden. Hiermee is de factuur dan ook geen verrassing maar een bevestiging.

Kortom zoek je creatieve, meedenkende en een goede websitebouwer: Websteen
9/10
op 6 januari 2017
Kort maar krachtig. Subliem team met zeer goede producten!
9/10
op 3 januari 2017
Deze website is bedoeld als een visitekaartje. Maar wel een visitekaartje dat de kwaliteit uitstraalt dat hoort bij mijn dienstverlening. Ik wilde iets unieks, een site dat in niets vergelijkbaar is met een gemiddelde en gelijktijdig intuĆÆtief goed werkt. En dat is gelukt. Websteen heeft in het proces van ontwikkeling telkens verbeteringen weten aan te brengen op basis van mijn algemene opmerkingen. Ze hebben goed begrepen wat ik beoogde en een produkt afgeleverd dat overeenkomt met mijn verwachtingen. Een tevreden klant erbij voor Websteen, dus.
8/10
op 24 oktober 2016
Recent heeft Websteen alweer de tweede versie van onze website opgeleverd. Onze samenwerking is vier jaar geleden gestart, voor ons logisch om ook nu weer met Websteen in zee te gaan. Het was onze doelstelling om ons 'online uithangbord' weer helemaal bij de tijd te maken, en dat is gelukt. Met flexibiliteit, snelheid, klantgericht advies en een 'ondernemers onder elkaar instelling' heeft Websteen ons ontzorgd gedurende dit traject, waarvoor dank.
9/10
op 18 oktober 2016
Voor onze klant WaterSpaarders was op korte termijn een actiewebsite nodig. Samen met Websteen hebben we in een hele korte tijd het idee 'vorm' gegeven. Vervolgens is er door ons hard gewerkt. Websteen met het ontwerpen en bouwen van de site en wij met het aanleveren van de teksten. Het resultaat mag er zijn. Hulde aan Websteen voor hun flexibiliteit en snelheid. En voor de bijzonder prettige samenwerking.
10/10
op 19 augustus 2016
Aangezien ik totaal geen verstand heb van het bouwen van een website, was het al snel duidelijk dat ik iemand nodig had die dit voor mij kon doen. Via een vriend kwam ik in contact met Websteen. Zij hebben een prachtige website gebouwd, mooier dan ik me van tevoren voor had kunnen stellen. Goed werkend op desktop, tablet en smartphone. Het contact was makkelijk te leggen en verliep prettig en er is veel behulpzaamheid. Ik ben heel trots op en blij met mijn prachtige website, de manier waarop Websteen dit gedaan heeft en het contact met hen.
10/10
op 22 juli 2016
Als ik vandaag een 11 zou kunnen geven dan zou ik daar geen moment over twijfelen. Dennis en Roy communiceren prettig en bouwen niet alleen je website maar denken ook mee hoe je de beste resultaten met je website kan bereiken. Of het nu gaat over goed gevonden worden met Google of social media deze mannen zijn van alle markten thuis. Snel, doelgericht en wat ze voor je hebben gemaakt het werkt ook gelijk goed. Prettige communicatie. Je krijgt altijd direct antwoord op je vragen. Om een lang verhaal kort te maken, als je overweegt om contact met Websteen op te nemen, gewoon doen, Dennis en Roy zullen je in positieve verrassen met meedenken en het waarmaken van je droom website.
10/10
op 6 juli 2016
Roy en Dennis van Websteen hebben hun zaakjes uitstekend voor elkaar. Ze snappen waar het om draait. Professioneel, kundig (techniek en vormgeving), goede adviezen, no-nonsense, flexibel, klant centraal. Extra wensen worden snel opgepakt tegen bescheiden meerkosten. In de begeleidings- en nazorgfase is geen vraag hen te veel of te dom. Ze nemen echt de tijd voor je. Regelmatig 'even' een belletje tussendoor van soms wel een half uur. De 1-op-1 cms-training aan het eind van het traject - veel van opgestoken - liep een uur uit: "Maakt niet uit". Als iedereen in ons land de werkopvatting van deze broers (en hun medewerkers) zou hebben dan zou BV Nederland een stuk beter op de kaart staan!
9/10
op 21 juni 2016
We zijn ontzettend trots op onze nieuwe website, die gemaakt is door websteen. Onze website is snel, betrouwbaar en mobielvriendelijk. Wij kunnen u websteen gerust aanbevelen, want Roy en zijn mannen weten van wanten zij zijn zeer deskundig en ook niet geheel onbelangrijk zeer prettig in de omgang.
10/10
op 3 juni 2016
Websteen is een steengoed internetbureau. We zijn uitermate tevreden over het resultaat, het advies, de begeleiding en het persoonlijk contact. Websteen werkt snel, is efficiƫnt, kan zich goed in de klant en haar doelgroep verplaatsen. Het ontwerp dat Websteen aanleverde na onze briefing was in 1x raak, precies wat we voor ogen hadden. Websteen heeft er een enthousiaste klant bij!
10/10
op 2 mei 2016
Websteen doet wat ze zeggen en zegt wat ze doet. Heldere communicatie, goede support met als resultaat een fantastisch mooie website. Of je deze nu bekijkt op je desktop, iPad of smartphone, het blijft gebruikersvriendelijk.
10/10
op 15 maart 2016
Websteen heeft ons verrast met een fantastische site. Zij hebben wat wij doen en hoe wij ons verhaal willen vertellen goed begrepen en omgezet in een pakkend ontwerp. Wij doen meerdere projecten samen met Websteen. Hun aanpak is no-nonsense, snel en professioneel. Nog elke dag blij dat we met elkaar samenwerken!
9/10
op 22 februari 2016
Websteen is een lichtend voorbeeld van hoe een webdesign bureau moet zijn. Pro-actief meedenken, razendsnel, alles is mogelijk en ze doen altijd een stap meer dan is afgesproken. Wij bij Kop of Munt zijn super enthousiast over onze nieuwe website en zullen zonder na te denken de volgende opdracht weer bij Roy en Dennis neerleggen.
10/10
op 21 januari 2016
Elk bedrijf, maar in het bijzonder een grafisch ontwerpbureau, wordt geacht veel aandacht te geven aan de kwaliteit van de website. Het is de eerste binnenkomer bij potentiƫle opdrachtgevers. Echter, het bouwen van websites is een gecompliceerd vak dat bij voortduring in beweging is. Daarom zullen wij ons in de toekomst uitsluitend bezighouden met look, feel en content van websites, en de technische realisatie overlaten aan professionals. Het ontwikkelen van onze eigen website samen met Websteen was een buitengewoon positieve ervaring. Zonder enige terughoudendheid zullen wij in de toekomst ook voor onze opdrachtgevers gebruik gaan maken van de diensten van Websteen. We stellen ons veel voor van deze samenwerking.
10/10
op 1 december 2015
Het jaar 2015 werd het jaar van onze nieuwe website! Eerst op zoek naar een betrouwbare 'site bouwer' voor ons toch wel bijzondere bedrijf; gespecialiseerd in grafmonumenten. Al snel werden wij gewezen op een vlot, goed bedrijf in Huizen (de naam gaf ook wel meteen een klik). Het contact met Roy en Dennis was zo gelegd en na een afspraak op kantoor met gevulde koeken, meer dan genoeg koffie en flesjes water, werden wij super enthousiast! Het is een heel traject geworden, vooral doordat wij zelf (tussen de bedrijven door) de site moesten vullen met onze specifieke informatie! Maar echt, het resultaat is prachtig! wat zijn wij trots op de website die voor ons bedrijf STAAT! En ook voor de verdere ontwikkeling van vindbaarheid, uitbreiding etc liggen de plannen al klaar. Bedankt mannen, voor jullie creativiteit, enthousiasme, energie en geduld!
9/10
op 9 oktober 2015
Ik werk nu ruim 3 jaar samen met Websteen. De achterliggende periode heeft onze organisatie een sterke professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van marketing & communicatie. Een drietal nieuwe websites, een corporate digitaal magazine, aparte landingspagina's en een forum website zijn door Websteen opgeleverd. Ik krijg van Websteen gevraagd en ongevraagd advies. Wat ik bijzonder waardeer in de samenwerking is hun kennis van zaken gekoppeld aan hun no-nonsens mentaliteit en afspraak is afspraak principe.
10/10
op 9 oktober 2015
"We gaan een nieuwe website maken!" Deze zin is snel uitgesproken en het idee komt misschien snel in je op, maar dan komt het aan op de uitvoering ervan. Gelukkig had ik kennisgemaakt met Roy Jongerden van het bedrijf Websteen en zij bouwen steengoede websites! Na Ć©Ć©n telefoontje zaten we enkele uren later met elkaar om de tafel om te brainstormen over het ontwerp en wat wij precies wilden. We zijn zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Niet alleen over het uiteindelijke resultaat, maar ook op de wijze hoe Roy en zijn collega's te werk zijn gegaan. Vriendelijk, snel en meedenkend om tot een prachtige website te komen. En weet je wat het leuke is, we kunnen de website ook zelf eenvoudig aanpassen, aanvullen en wijzigen. Ik kan jullie dan ook allemaal Websteen van harte aanbevelen!
9/10
op 6 oktober 2015
Met angst en beven moest ik eraan geloven: Een nieuwe site. En nog wel eentje die ik zelf moest gaan vullen...Hoe gaat dat dan met al die knoppen, pagina's, sub-menu's, banners, nieuwsitems en linkjes? Krijg ik dat ooit onder de knie? Dat bleek paniek om niks. De jongens van Websteen leggen alles keurig uit in een persoonlijk college Content Management. Een overzichtelijk systeem waarmee je je eigen winkeltje inricht. En als je vragen hebt? Even bellen of een mailtje en het antwoord ligt er direct. Dus: Een nieuwe site van Websteen? Gewoon doen! Straks ga je het nog leuk vinden ;-)
9/10
op 30 september 2015
Wat een geweldige service! Persoonlijk contact, volledige begeleiding (ook voor de complete beginner) en een super mooi resultaat. Ze zijn zich heel bewust van alle aspecten van zoekmachine optimalisatie en begeleiden ook hierin. Voor elke vraag kun je terecht en de site gaat pas online als iedereen helemaal tevreden is. Dat het kan voor deze prijs is mij een raadsel! :)
10/10
op 17 september 2015
Zowel voor mijn eigen onderneming als voor die van mijn klanten heb ik zeer goede ervaringen met Websteen. Ze hebben verstand van de techniek, maar zijn veel meer dan internet-techneuten. Zij denken actief mee over de marketingstrategie/ ondernemersdoelen en hoe internet daarbij in te zetten. En heeft een klant iets nodig dat zij zelf niet bieden, dan betrekken zij iemand uit hun netwerk om daarbij te helpen.
10/10
op 16 september 2015
Een goed gebouwde website voor een verbeterde vindbaarheid en klantvriendelijkheid, daar werd het nu eens tijd voor. Al na het eerste contact over de website liep ik naar buiten met een nieuwe bedrijfsnaam! Roy en Dennis denken mee in het gehele concept. Door hun ruime ervaring kan dit tot verrassende inzichten leiden. Het resultaat is een mooie website die voldoet aan mijn verwachtingen, gebruiksvriendelijk is in het CMS en past bij de uitstraling van mijn bedrijf.
10/10
op 15 september 2015
Helemaal blanco en vanuit een vrijwilligersfunctie kwam ik in aanraking met Roy en Dennis. Wat hebben die jongens een geduld! Deze persoonlijke, vriendelijke en professionele manier van werken heeft ons ertoe doen besluiten om een eigen website te laten maken. Met hele goede tips en hun behulpzaamheid is onze website tot stand gekomen en daar zijn we heel trots op! Wat ik enorm aan de heren waardeer is dat ze je, na het maken van de website, niet ' in het diepe gooien' maar steeds het contact houden, helpen en netwerken waar het kan. Websteen? Ik kan ze iedereen aanraden!
10/10
op 14 september 2015
Toen wij van Jp Fiering fotografie en Fiering productions 1 bedrijf hebben gemaakt moest er natuurlijk ook een nieuwe website komen. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met Roy, waarbij het heel goed klikte hebben wij besloten om onze nieuwe site door Websteen te laten maken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de perfecte service van Websteen! De mannen van Websteen denken mee, ondersteunen en zijn altijd bereid te helpen.
10/10
op 10 september 2015
Toen we op zoek gingen naar een professionele web designer kwamen we snel terecht bij Roy en Dennis. Vanaf het eerste gesprek begrepen ze wat er werd gezocht. Meedenken is in hun DNA gebakken, dus er kwamen snel goede ideeĆ«n met de juiste oplossingen. Wat wij fijn vinden van Websteen is de oprechtheid van Roy en Dennis en de transparantie van het bouwproces. Voeg daar de tips voor een goede SEO bij en alle ingrediĆ«nten voor een professionele ĆØn vindbare website voor een redelijke prijs zijn aanwezig. De website had niet zo'n start kunnen hebben zonder Websteen!
8/10
op 9 september 2015
Ga naar Websteen en je wensen worden snel, adequaat, direct, met passie, aandacht en professionaliteit gemaakt. Zo heb ik de samenwerking ervaren met de broers, Roy en Dennis. De wensen die ik heb aangegeven voor mijn trainingsbureau, zijn helemaal naar wens ingevuld zodat we nu ook via social media te vinden zijn. Kortom: gewoon Top!
9/10
op 9 september 2015
Heel lang in mn eentje zelf zitten klungelen, heel lang tegen "een eigen site maken" aan zitten hikken....en nu zo trots op mn allereerste website. Zonder de jongens van Websteen was me dat echt nooit gelukt. Als ik iets niet wist, of iets lukte niet: steeds was er de bereidheid om mee te denken, problemen op te lossen of nog weer even een uurtje te investeren om dingen uit te leggen. Nooit was iets teveel. Eindeloos geduld met best een lastige klant. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik nu ook zelf met mn website aan de slag kan. Het systeem is zo lekker simpel. Snap nu eigenlijk niet meer waarom ik het eerst niet snapte. Topgasten bij Websteen!
10/10
op 11 mei 2015
Na 5 jaar ben ik nog steeds zeer tevreden over de dienstverlening van de Websteen. Het vernieuwen van de oude website in twee compleet nieuwe sites ging erg soepel en super snel. Met nog steeds een makkelijke CMS waarmee ik de sites kan onderhouden zoals ik dat wil. Met een goede ondersteuning van Roy Jongerden op het gebied van zoekmachine-optimalisatie kan ik met vertrouwen de toekomst in. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mooie en overzichtelijke websites volgens de nieuwste Google-eisen om gevonden te worden.
10/10
op 25 maart 2015
Het is voor mij een bron van inspiratie als mensen -net als ik- vanuit passie, beleving en ondernemerschap aan het werk zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Websteen met de heren Jongerden aan het stuur. Innovatieve en renderende oplossingen op het gebied van een professionele website, een scherpe prijs, CMS zelf kunnen aanpassen en inrichten. Belangrijk, er is altijd feedback bij een eventueel probleem. Dus ...
De Websteen een juiste mix tussen ondernemerschap en sensitiviteit die nodig is om te kunnen balanceren tussen mens en strategie.
En dat is nou precies wat hier gebeurt.
10/10
op 22 maart 2015
Voor de ontwikkeling van een website voor Stichting Fair Creations kwamen we op aanraden van een cliƫnt van Websteen in contact met Roy Jongerden. Toen wij Roy de doelstelling van onze stichting vertelden, namelijk eerlijke kansen creƫren voor kinderen en vrouwen in Kenia en uitlegden hoe wij die doelstelling in de praktijk waar maken, bood hij ons direct zijn hulp aan. Door zijn professionele en inspirerende aanpak kwam een schitterende website tot stand. Ook de mogelijkheid die door Websteen werd geboden om via CMS zelf de website te kunnen aanpassen is bijzonder handig. Met trots kijken we naar onze website en wij kunnen dan ook van harte Websteen bij u aanbevelen. Kees van Tiggele, voorzitter Stichting Fair Creations
10/10
op 22 februari 2015
Na al eerder een prima ervaring met Websteen te hebben gehad voor de website van echtgenoot, koos ik voor mijn eigen website natuurlijk ook voor Roy Jongerden en zijn team. Websteen heeft een goede keuze uit verschillende opties en stijlen, dus het was niet moeilijk om hier eentje uit te kiezen. Het omgaan met de eigen CMS omgeving is heel makkelijk op te pikken. De samenwerking met Websteen verloopt altijd heel prettig, soepel en snel en ze zijn altijd bereid om advies te geven over opbouw van tekst e.d. Als leek heb je soms het idee dat je misschien 10 vragen teveel stelt, maar je wordt altijd weer met evenveel geduld en vriendelijkheid te woord gestaan. Perfect! Esther Moolenaar, Millers Translations & Language Services
10/10
op 29 januari 2015
Toen bij ons de plannen groeiden voor het maken van een nieuwe website kwamen we in contact met Roy Jongerden van Websteen. Wij wilden een responsive website met een verzorgde uitstraling. Daarnaast spraken wij de wens uit dat de site goed gebouwd moest zijn voor de zoekmachines en gebruiksvriendelijk. Roy communiceerde helder en had goed door hoe invulling gegeven kon worden aan onze wensen. De tijdslijnen waren kort waardoor wij snel voorzien waren van een compleet nieuwe website. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
9/10
op 14 januari 2015
Wij hebben een mooie template gekregen voor onze website. Erg overzichtelijk en aantrekkelijk. Maar vooral het CMS erachter is een klein feestje: Zeer gebruiksvriendelijk en met veel mogelijkheden. Als er bepaalde functies niet beschikbaar zijn is het 1 telefoontje en zaken worden geregeld. Erg plezierig. Voorlopig kunnen wij zorgeloos ondernemen op het web.
8/10
op 9 januari 2015
Via Websteen heb ik Roy Jongerden als enthousiast, zeer behulpzaam en ervaren leren kennen.
10/10
op 9 december 2014
Met Dennis van Internetbureau Websteen heb ik zeer plezierig gewerkt aan het tot stand komen van de Franstalige versie van de multiculturele datingsite MixedMatches. Hij is een no nonsense, snelle en accurate webspecialist die prachtige resultaten levert. Heerlijk om hem aan boord van een project te hebben! Ik kan niet wachten totdat we weer samen aan de slag gaan. Ik beveel Internetbureau Websteen van harte aan. Serious people for serious business!
10/10
op 11 oktober 2014
Websteen heeft van onze website een totaalbeleving gemaakt. Niet alleen kunnen ze maken wat je vraagt, ze denken ook mee in het hele proces om de nieuwste ideeƫn en technieken toe te passen. Ook aan het business perspectief wordt continue aandacht besteed. Ik beveel Websteen van harte bij u aan.
10/10
op 30 september 2014
Positief ingesteld team professionals die het verschil maken. Dat is in een zin mijn oordeel over Websteen. Door de positieve en gestructureerde inzet van Websteen is onze site echt een van de mooiste van onze branche geworden. Voor ontwerp, content, fotobewerking en CMS. Voor websteen allemaal geen probleem. Websteen heeft mij veel werk uit handen genomen, echt een prima bedrijf!
10/10
op 6 augustus 2014
EERSTEKLAS vakmensen. Toen wij bij Websteen kwamen om onze webwinkel door hen te laten ontwikkelen was het als een warm bad. De mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Na oplevering hield het niet op. De service en after-sales zijn van zeer hoog niveau. Het eindresultaat is geweldig. We ontvangen wekelijks complimenten over de duidelijkheid van de site en het bestelgemak. Inmiddels zijn we veel uitbreidingen en aanpassingen verder waarmee we met het CMS ook aan de achterzijde alle comfort genieten van een top-site. De samenwerking met Websteen is voor ons dan ook van wereldklasse.
10/10
op 16 juli 2014
Bij Websteen denken ze met je mee, zijn ze flexibel, creatief en resultaat gericht. Je ervaart duidelijk dat je als klant centraal staat. Ze luisterden goed naar onze ideeƫn en wensen en kwamen vervolgens met fantastische technische oplossingen waarmee ze onze verwachting ruim overtroffen. Ook hun CMS systeem is top: overzichtelijk om mee te werken en bovendien voor iedereen goed te doen. Kortom; we zijn erg blij met onze fully responsible website en ook met Websteen!

Home Beoordelingen