Websteen gaat de uitdaging met jou aan!

Waarmee ga jij ons uitdagen?

Korte lijntjes, transparantie en tussentijdse feedback zijn hierbij belangrijke onderdelen. Onze programmeurs werken Agile met Scrum en zijn volledig op elkaar ingespeeld. Het zorgt er tevens voor dat onze taken, het werkproces, de planning en de oplevering inzichtelijk zijn voor jou. Daarnaast zijn er meerdere momenten van afstemming en bijsturing mogelijk. Je weet precies waar je aan toe bent en wanneer je een resultaat kunt verwachten. Wij bepalen samen de juiste route.

UX/UI Design

Wij streven naar reacties als "dit is makkelijk" of "wow, wat werkt het lekker snel". Hoe regelen wij dit? Door ons volledig in te leven in jouw bedrijfsprocessen en regelmatig te testen. Zo zorgen we ervoor dat onze applicaties niet alleen foutloos functioneren, maar ook praktisch werken. De omgeving en ervaring van de gebruiker stellen wij centraal in ons design.

API-koppelingen

Het bouwen van een API-koppeling valt toch wel echt onder de noemer 'specialisme'. Onze ervaren programmeurs duiken graag in jouw systemen. We verzorgen een correcte integratie in bestaande systemen en maken API-koppelingen op maat. Dit om ervoor te zorgen dat de benodigde informatie van externe partijen op de juiste plek terecht komt.

Techniek en doorontwikkeling

We maken gebruik van een door ons zelf ontwikkeld framework Dragonfly. Hiermee weten wij een sterk fundament te bouwen, zorgen we voor de nodige functionaliteiten en zorgen we voor een optimale werking. In ons framework zijn snelheid, veiligheid en gebruiksgemak belangrijke pijlers. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld rekenen op een snelle laadtijd, maar ook op een goede werking (waarin weinig bugs ontstaan). Na livegang staan we klaar voor het onderhoud en support. We voegen we stap voor stap nieuwe functionaliteiten toe en breiden we bestaande onderdelen uit.

Webapplicatie nodig?
Wij kunnen een webapplicatie ontwikkelen die precies bij je past.

Neem gerust contact op. Wij beantwoorden al je vragen.

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?

Veelgestelde vragen over webapplicaties

Anders dan bij websites werken we bij het ontwikkelen van webapplicaties meestal niet op basis van een fixed price. Bij webapplicaties werken we, net als de meeste collega’s van ons, volgens de beproefde SCRUM-methodiek met sprints van zo’n 50 tot ongeveer 100 uur. Bij grotere projecten hanteren we sprints tot wel 150 uur.

Lees verder

Bij het ontwikkelen van webapplicaties maken we gebruik van de SCRUM-werkmethodiek. Maar wat is SCRUM nu eigenlijk? En wat zijn de voordelen ervan? En is Agile hetzelfde als SCRUM? Laten we meteen een misverstand wegnemen: de termen Agile en SCRUM worden vaak als synoniemen gezien. Maar dat zijn ze niet. Agile is een mindset die er kort gezegd op neerkomt dat je wendbaar/flexibel moet zijn om als bedrijf te kunnen overleven en je verder te kunnen ontwikkelen. Het meest gebruikte Agile raamwerk is SCRUM, een effectieve en flexibele manier waarmee een team projecten op een productievere manier kan opleveren. En waarbij eventuele problemen snel gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

Lees verder

Dat hangt natuurlijk helemaal af van wat je wilt. Heb je superhaast en wil je een kleine standaardwebsite (zie ons andere bedrijf TemplateFabriek) of een kleine, relatief eenvoudige functionaliteit door ons laten maken? Kom maar op. Dat kan al binnen 1 à 2 dagen, afhankelijk van onze planning op dat moment. Dat is inderdaad ongekend snel. Maar dat is zeker wel mogelijk want we zijn een compact bureau met ruim 15 medewerkers waaronder eigen webdesigners. Dankzij onze korte lijntjes kunnen we verrassend snel schakelen.  

Lees verder

Voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties werken wij sinds een aantal jaren met Laravel, één van ’s werelds meest gebruikte en bekende open source PHP frameworks. Laravel is een bijzonder handige ontwikkelomgeving met standaard bouwstenen waarmee we snel en efficiënt topkwaliteit kunnen leveren. Een belangrijk voordeel van het werken met Laravel is dat het continu doorontwikkeld wordt. Ook onze developers voeren regelmatig verbeteringen uit en voegen slimme functionaliteiten toe aan ons CMS. Laravel wordt door heel veel ontwikkelaars gebruikt. Ongeveer iedere web-developer werkt tijdens zijn opleiding met Laravel. Hierdoor is het relatief gezien wat minder moeilijk om goede developers te vinden.

Lees verder

Meer dan goed. Jouw data is bij ons in de best mogelijke handen. Net als bij het bouwen van websites en webapplicaties doen wij ook op het gebied van dataveiligheid namelijk geen enkel compromis. Alleen het beste is goed genoeg. Als geen ander beseffen we hoe belangrijk jouw data is en dat wij daar, zoals dat wettelijk heet, ‘als een goed huisvader’ voor moeten zorgen. Dat doen we dan ook.

Lees verder

Home Webapplicaties